tlf70 70 79 18

facebook linkedin

Foredrag eller workshop om ”Dit personlige lederskab”

Styrk din evne til at lede dig selv og andre med mere nærvær og empati

Foredrag: Dit personlige lederskabDette oplæg er et forfriskende indspark om forudsætningen for god ledelse, trivsel, motiverede og innovative organisationer - nemlig følelsesmæssig intelligens. Det handler om det personlige lederskab som udgangspunkt for både ledelse og selvledelse.
 

Hvem deltager?

Foredraget eller workshoppen henvender sig til ledere og selvledende medarbejdere, der ønsker større sammenhæng mellem personlig udvikling og et meningsfuldt arbejdsliv, og som gerne vil bidrage med social kapital, trivsel og vækst i den sammenhæng, de er en del af. Kurset henvender sig til dig, der ønsker at styrke dit nærvær, din forståelse af dig selv og dine relationer i dit arbejdsliv.
 

Dit udbytte

Med foredraget og workshoppen ”Dit personlige lederskab” inviterer vi dig til et nyt gearskifte i dit arbejdsliv, hvor du lærer at bevare en opmærksomhed indadtil - som en helt ny måde at navigere på i din hverdag. Oplægget er en ”saltvandsindsprøjtning”, hvor din motivation og det, der giver mening for dig, bliver meget nærværende. Uanset om du er leder eller medarbejder, vil du få forståelse for de kræfter, der flytter mennesker, virksomheder og bjerge. 
Foredraget eller workshoppen vil give dig indsigt i, hvordan du kan styrke din kontakt til dit eget indre kompas og invitere et øget nærvær ind i dit arbejdsliv.

Form og indhold

Et foredrag varer typisk 1 – 2 timer og en workshop fra 2-7 timer og kan skræddersys efter jeres ønsker og behov. Det kan tilrettelægges, så det veksler mellem teoretisk oplæg, øvelser og dialog. 

Oplægget kan sammensættes af et udpluk af følgende temaer:

  • Motivation – det der flytter dig, mennesker og organisationer
  • Empati, kontakt og nærvær i dit arbejdsliv
  • Træning af din opmærksomhed og dit nærvær
  • Følelsesmæssig intelligens og ledelse
  • Meditation og mindfulness i arbejdslivet
  • Din vision for et meningsfuldt arbejdsliv
      

Underviser og foredragsholder Bettina Vilmun

Bettina Vilmun: Foredragsholder, underviser og erhvervscoachBettina Vilmun er din guide udi nærværets kunst på dette kursus. Hun er konsulent, coach, psykoterapeut, journalist og forfatter og har i mange år beskæftiget sig med bevidsthedsudvikling. Hun forener i sit arbejde den vestlige videnskabs psykologi og østens traditioner for bevidsthedspraksis. Det er en integreret del af hendes arbejde med erhvervslivet, hvor hun blandt andet laver ledelsesudvikling, kompetenceudvikling – udvikling af personlige kompetencer - trivselsprocesser,  meditation og  mindfulness.

Hun har skrevet bogen ”Mærk Livet – elsk med nuet og bliv mere nærværende i dit liv – en bog, der handler om den synergieffekt, der opstår, når psykologi og bevidstheds-udvikling går hånd i hånd og bliver til én vej for personlig udvikling og transformation.
  

 

Info

Afholdes Som foredrag eller workshop hos kunden efter aftale
Varighed Efter aftale

Antal tilhørere

Aftales individuelt

Pris

Aftales individuelt
Oplægsholder Bettina Vilmun
Kontakt os Kontaktformular
Tlf. 20 32 32 69 eller
70 70 79 18

info@fortunakurser.dk

 

Del på Facebook
Del på Twitter
Del på LinkedIn
Del på Google+