tlf70 70 79 18

facebook linkedin

 

Forhandlingsteknik - kursus i effektiv forhandling

Interessebaseret forhandling - lær at forhandle med succes

kursus i forhandlingDu forhandler om mange ting her i livet. Du forhandler løn- og arbejdsvilkår. Du forhandler om penge og støtte til ideer, projekter og handlingsplaner, og du forhandler med banken om de bedste vilkår for dine lån. Du forhandler måske også med kunder nationalt og internationalt om kontrakter, leverancer, rabatter og salgs- og markedsføringsstrategier.

Der er mange fordele ved at være god til at forhandle: Der er penge i det, og du får mere magt og indflydelse. Du får med større sandsynlighed det, du gerne vil opnå for dig selv, for din familie og for din virksomhed.

Dit udbytte på kurset i forhandlingsteknik

Du får indsigt i og træner følgende områder:

 • Du lærer at sætte scenen for den effektive forhandling.
 • Du styrker din evne til at kommunikere, så du øger chancen for at finde løsninger, der gavner begge parter.
 • Du lærer at identificere dine egne interesser, og du finder ud af, hvad modparten gerne vil.
 • Du arbejder med at håndtere konflikter undervejs i processen.
 • Du træner, hvordan du og modparten sammen kan gøre en forhandlingskage større via fokus på alle de variable, der indgår som potentielle forhandlingselementer.
 • Du arbejder med at forhandle i praksis via cases, der træner dine konkrete kommunikations- og forhandlingsfærdigheder.

Forhandlingteknik: Hvem deltager? 

Kurset i forhandlingteknik er for alle, der har behov for og lyst til aktivt at arbejde med forhandling. Du kan typisk være leder, projektleder, specialist, medarbejder med kunde eller borgerkontakt, intern eller ekstern konsulent, tillidsrepræsentant, HR-personale, underviser m.m. De kompetencer, du får på kurset, kan du bruge både på dit arbejde og i alle de sammenhænge, du i øvrigt indgår i. 

Underviseren

Underviser i forhandlingsteknikPovl Henningsen er kommunikationsekspert med mange års erfaring inden for træning i kommunikation, samarbejde, salg og forhandling.

Han har i mange år fungeret som ekstern rådgiver og executive coach for virksomheder, organisationer og institutioner, der har fokus på soft power, dvs. emner der relaterer til centrale personlige færdigheder − såsom personlig gennemslagskraft, personlig formidling, salg, forhandling, mødeledelse og kommunikation på tværs af kulturer.

Kunder vurderer ham som topengageret, inspirerende og socialt intelligent. Baserer sit arbejde på 4 HERO-værdier: Humour, Empathy, Respect & Openness. Læs mere om Povl Henningsen.

Kundecitat

“En meget udbytterig dag. Vore medarbejdere lærte meget om evnen til at kommunikere og forhandle med størst mulig personlig gennemslagskraft. De er blevet betydeligt bedre til at brænde igennem”. Simon Bisbo, Chief International Sales Officer, PR Electronics

Udbytte for virksomheden 

Efter kurset i forhandlingsteknik vil virksomheden opleve medarbejdere, der optræder med større styrke over for kunder, leverandører og øvrige samarbejdspartnere. Medarbejdere, der kan forhandle gode aftaler, der er interessante for begge parter og derved forbedre virksomhedens resultater og samtidig etablere længerevarende og stærke relationer til andre aktører.
Men også medarbejdere, der kan koble analytiske evner med konkrete kommunikationsfærdigheder, som sikrer det, man populært kalder win-win situationer.

Indhold og form på kurset i forhandlingsteknik

Undervisningen i forhandling er intensiv og afvekslende. På kurset arbejder vi med at koble teori om forhandling med din konkrete dagligdag og de forhandlingsopgaver, du møder her.
Vi lægger vægt på at skabe et åbent og fortroligt rum, hvor kursisterne trygt kan udveksle erfaringer. Vi arbejder med følgende emner på basis af Harvardmetoden, der kaldes principled negotiation.

 • Analyse af egne og modpartens interesser og behov
 • Åbning af forhandlingen
 • Præsentation af interesser og behov
 • Afdækning af modpartens interesse via effektive spørgeteknikker og lyttefærdigheder
 • Argumentation og håndtering af indvendinger og konflikter
 • Forhandlingens psykologi og håndtering af følelser
 • Fastlæggelse af forhandlingskagens størrelse
 • Forhandlingsvariable
 • Forhandlingens afslutning
 • Masser af træning i forhandling i praksis.            

Personlig coaching i forhandling

Ønsker du i forlængelse af kurset i forhandling at træne og styrke din evne til at forhandle, har du mulighed for at få et individuelt coaching- og sparringsforløb hos underviseren.

Kontakt os på info@fortunakurser.dk, eller ring for yderligere information.

Bestil et internt firmakursus

Kurset kan bestilles som et skræddersyet virksomhedskursus og kan også holdes på engelsk. Kurset udbydes også som et foredrag eller en workshop, fx til et afdelings-seminar eller en temadag. Kontakt os for mere information på tlf. 70 70 79 18 eller info@fortunakurser.dk

Referencer - et udpluk

Povl Henningsen har udført opgaver for AAK, PR Electronics, Mærsk, DuPont, PriceWaterhouseCoopers, Nordea, Udenrigsministeriet, Miljøministeriet, Kvadrat, Aarhus Universitetshospital, Aller Aqua, Danfoss, Grundfos, Alternativet, Egmont, Kamstrup, Crisplant og mange andre.

Andre relevante kurser og uddannelser

Læs mere om Fortunas andre kurser om konflikthåndtering, samtaleteknik og ligeværdig kommunikation:

> Konflikthåndtering og konfliktløsning

> Konfliktcoach og konfliktmægler uddannelsen

> Facilitering af gruppe- og teamsamtaler

> Lederen som konfliktløser

> Personlig konfliktcoaching

> Assertionstræning


> Gå til top

Bestil et firmatilpasset kursus

Afholdes
Kurset udbydes både på dansk og engelsk som tilpasset firmakursus. Kurset udbydes også som et foredrag eller en workshop af varierende længde, fx til et afdelings-seminar eller en temadag, der kan tilpasses jeres ønsker og behov, bl.a. med cases fra egen jeres hverdag.
Varighed: 1-2 dage efter aftale
Pris
Efter aftale
Underviser Povl Henningsen
Holdstørrelse Efter aftale
Kontakt os Har du spørgsmål, eller ønsker du mere information, så er du meget velkommen til at kontakte os.
Ring eller mail på:

Tlf. 20 32 32 69
eller 70 70 79 18
Kontakt: kontaktformular
Mail: info@fortunakurser.dk

 

Diplom for fremragende kundekontakt: Læs om testen fra Finduddannelse.dk  

Del på Facebook
Del på Twitter
Del på LinkedIn
Del på Google+

Udtalelser

“En meget udbytterig dag. Vore medarbejdere lærte meget om soft power - evnen til at kommunikere og forhandle med størst mulig personlig gennemslagskraft. De er blevet betydeligt bedre til at brænde igennem”
Simon Bisbo, Chief International Sales Officer, PR Electronics

”Der er sket meget, og det meste ville helt sikkert ikke være sket uden den enorme selvtillid, gennemslagskraft og forhandlingsevne, som jeg fik gennem Povl Henningsen. Især evnen til at kommunikere ordentligt og kontant.”
Kim Rødkjær, Raceclub ApS - Danish Supertourisme Turbo

"Povl Henningsen is a fantastic person to work together with. He has an exceptional capability to inspire and motivate. I have harvested much useful advice from Povl Henningsen particularly with respect to communication, sales and negotiation. I can recommend Povl Henningsen as a personal coach or trainer in business related matters."
Chr Liebel, CEO, GPP Vind K/S

“Jeg synes, at det var en utrolig inspirerende dag med Povl. Bare det at sidde og tale om kommunikation, samarbejde og forhandling. Man kan næsten mærke, hvor meget energi, det giver ud i gruppen.
Trine Rasmussen, Sygeplejerske, Aarhus Universitetshospital

”Muligvis én af verdens største inspiratorer. Et engagement, en faglig indsigt og inspirationsevne, der er unik.”
Helen Eriksen, Erhvervspsykologisk rådgiver, BEYOND - Opening new doors to human potential

“Du er supergod.”
Uffe Elbæk, Partileder

“Det var fremragende, det du lavede for vores Folketingsgruppe. Kommunikation og holdspil i verdensklasse.”
Mikkel Nørskov Kjær, Sekretariatschef, Alternativet

> Læs alle udtalelser