tlf70 70 79 18

facebook linkedin

 

Hvem er vi?


Håndplukkede undervisere med faglig formidling i topklasse

Hos os møder du dedikerede undervisere og coaches, som alle brænder for at styrke din faglige og personlige udvikling. Vores undervisere og coaches er ikke bare eksperter på deres faglige felt, de har også formidlingsevner i topklasse og en reel interesse for den enkelte kursist eller coachees behov.

Du får varig værdi på vores kurser

Vi insisterer på, at vores kurser giver dig umiddelbar og langvarig værdi. Det sikrer vi med en undervisning, der tager udgangspunkt i dine behov – og klæder dig på til mødet med den virkelige verden. Du får praktiske værktøjer til hverdagens udfordringer og trivslen i dit arbejdsliv. Sådan skaber vi rammerne for din personlige rejse og dit meningsfulde arbejdsliv. 
  

Klik på billederne og få endnu mere information om vores undervisere og coaches

 

Pia Hardy: Underviser, facilitator og erhvervscoachPia Hardy: Direktør, underviser, facilitator og coach

Pia Hardy er kendt for at være en engageret, empatisk og inspirerende formidler med et højt fagligt niveau.
På hendes kurser og foredrag får du altid den nyeste viden, masser af inspiration og en lang række konkrete værktøjer.

Pia har specialiseret sig i at træne og rådgive medarbejdere og ledere i en lang række nationale og internationale virksomheder inden for ledelse og kommunikation − herunder konflikthåndtering, stresshåndtering, trivsel, personlig effektivitet, coachende dialoger, teamudvikling samt forandringsprocesser.

Pia er erhvervspsykologisk rådgiver, certificeret coach og kommunikationskonsulent samt stifter og indehaver af kursus- og konsulentfirmaet Fortuna. Hun har mere end 20 års erfaring som leder, underviser, foredragsholder og strategisk rådgiver for ledere og nøglemedarbejdere.  Læs mere ...

 

Karen Marie Fiirgaard: Underviser i ledelsesudviklingKaren Marie Fiirgaard: Underviser, faciltator og coach i ledelsesudvikling

Karen Marie Fiirgaard er underviser på kurset: Dit personlige lederskab. Hun er autoriseret psykolog med speciale i erhvervspsykologi og beskikket censor på Master Uddannelsen i Positiv Psykologi. Karen Marie har 25 års erfaring i at udvikle organisationer og ledere, undervise og drive udviklingsprocesser og projekter.
Hun er særligt optaget af, hvordan vi motiverer ledere og medarbejdere til at skabe positive forandringer som gavner kunder, borgere og brugere. Karen Marie har specialiseret sig i at arbejde med hele værdikæden, altså fra strategi til praksis og ud til medarbejderen i yderste led. Der betyder at Karen Marie arbejder med sammenhængene mellem organisationsniveauet, ledelsesniveauet, gruppen/teamet og den enkelte medarbejder. Opbygning af robuste organisationer og robuste arbejdsfællesskaber er et af Karen Maries specialer, i lighed med det personlige lederskab, stress, mobning, samarbejde og kulturforandringer samt organisationsændringer. Læs mere ...

 

povl henningsenPovl Henningsen: Underviser, facilitator og coach i forhandlingsteknik

Povl Henningsen arbejder som konsulent for Fortuna og underviser på kurset forhandlingsteknik. Han bevæger sig scenevant inden for soft power, dvs. emner der relaterer til centrale personlige færdigheder − såsom personlig gennemslagskraft, personlig formidling, salg, forhandling, mødeledelse og kommunikation på tværs af kulturer. Han har i mange år fungeret som kommunikationsekspert på mangfoldige måder for virksomheder, der har fokus på kommunikation, holdspil og personligt lederskab i verdensklasse.
Povl Henningsen har stor erfaring som underviser i kommunikation, salg, forhandling og organisationsudvikling på højere læreanstalter: Aarhus Universitet samt Aarhus Business Academy. Han er en erfaren rådgiver og executive coach for virksomheder om ledelse, kommunikation og samarbejde på tværs af personlige, faglige og kulturelle forskelle. Povl Henningsen er grundlægger og indehaver af rådgivningsvirksomheden: Henningsen Global.
Læs mere ...

 

Underviser i præsentationsteknik og personlig gennemslagskraftSasha Lystrup Andersen: Underviser og coach i præsentationsteknik

Sasha Lystrup Andersen underviser på alle Fortunas kurser i præsentationsteknik - lige fra basiskurser til masterclass i professionel fremtræden og retorisk gennemslagskraft. Sasha har mere end 15 års erfaring indenfor retorisk rådgivning, performance og undervisning. Hun beskæftiger sig med fagområder lige fra videnskabsformidling ved Syddansk Universitet til efteruddannelse af danske TV- og radiojournalister. Sasha træner advokater og erhvervsfolk,  samt nogle af landet mest erfarne forskere og foredragsholdere.

Sasha Lystrup Andersen er uddannet talelærer fra Det kongelige Teater samt cand.mag. i retorik og certificeret talelærer fra Københavns Universitet. Hendes rådgivning, coaching og undervisning hviler på klassisk og moderne retorisk teori samt teatrets 'know-how' om, hvad det vil sige at brænde igennem på scenen.
Læs mere ...

 

jesper hammer moedeledelseJesper Hammer: Underviser, facilitator og coach i mødeledelse

Jesper Hammer underviser på kurset i mødeledelse og facilitering. Han har mange års erfaring med at facilitere og undervise virksomheder i bl.a. mødeledelse, møde- og kommunikationsstrukturer, salgsledelse og har afholdt utallige workshops globalt. I dag arbejder han også som rådgiver med fokus på forretningsudvikling hos mellemstore virksomheder, samt yder strategisk såvel som operationel ledelsesparring på direktionsniveau.

Jespers specialer er ledelse og forretningsudvikling. Ledelse både i form af møde-, projekt-, forandrings- og personaleledelse. 
Læs mere ...

 

 
  

Underviser i skriftlig kommunikation - Ellen Bak ÅndahlEllen Bak Åndahl: Underviser og rådgiver i skriftlig kommunikation

Ellen Bak Åndahl er cand. mag. i dansk og sproglig rådgivning.  Hun har gennem 20 år haft stor succes med at gennemføre kurser i skriftlig kommunikation i private og offentlige virksomheder.

Ellen underviser på kurserne i skriftlig kommunikation hos Fortuna og yder konsulentbistand i sproglig rådgivning og korrekturlæsning. Desuden arbejder Ellen som freelanceskribenter, fx på fagblade, holder foredrag, skriver bøger og udfører korrekturopgaver.

Ellen er medforfatter til kommunikationshåndbogen ”Skriv og bliv læst” 5. udgave 2017 fra Forlaget Frydenlund. Hun er grundlægger og medindehaver af konsulentfirmaet Sprogkontoret.
Læs mere ...
  

   

Susanne Nonboe Jacobsen: Underviser i skriftlig kommunikationSusanne Nonboe Jacobsen: Underviser og rådgiver i skriftlig kommunikation

Susanne Nonboe Jacobsen er cand. mag. i dansk og retorik og sammen med Ellen Bak Åndahl underviser og rådgiver hun danske virksomheder i skriftlig og mundtlig kommunikation. Sammen med Ellen Bak Åndahl har hun skrevet kommunikationshåndbogen ”Skriv og bliv læst” 5. udgave 2017 fra Forlaget Frydenlund. Susanne er grundlægger og medindehaver af konsulentfirmaet Sprogkontoret.
Ellen og Susanne har været partnere i mange år, og deres tætte samarbejde afspejles i deres unikke undervisningsform, der altid er med et smil på læben.

Susanne underviser på kurserne i skriftlig kommunikation og yder konsulentbistand i sproglig rådgivning og korrekturlæsning.
Læs mere ...
   

 

Bettina Vilmun: Underviser, facilitator og erhvervscoachBettina Vilmun: Underviser, facilitator og coach i mindfullnes

Bettina Vilmun er konsulent hos Fortuna og underviser på kurset i Mindfulness og nærvær. Hun er uddannet MBSR-lærer (Mindfulness Baseret Stress Reduktion) fra Dansk Center for Mindfulness, Århus Universitet og University of Massachusets.

Bettina beskæftiger sig med emner, hvor der er fokus på udvikling af de personlige kompetencer. Hun har i mange år arbejdet med bevidsthedsudvikling, både personligt og i hendes arbejde som journalist, coach og proceskonsulent. Hun arbejder med udvikling af ledere, medarbejdere og teams, individuelt og som gruppeprocesser. Derudover laver hun mindfulnessforløb for erhvervslivet med fokus på, hvordan nærværet kan trænes i løbet af en arbejdsdag. Bettina er grundlægger af konsulentfirmaet Bettina Vilmun.
Læs mere ...

 

Jørgen Juul Jensen: Underviser, facilitator og erhvervscoachJørgen Juul Jensen: Underviser, facilitator og coach

Jørgen Juul Jensen er underviser på Fortunas uddannelser Narrativ coaching og Facilitering af gruppesamtaler. Han er en erfaren og dedikeret underviser, rådgiver og coach, der mestrer kunsten at udforske fortællinger og skabe samtaler, der beriger og bevæger mennesker i alle positioner og livssituationer.

Jørgens specialer ligger inden for områderne narrative samtale- og dialogformer; herunder coaching og personlig udvikling, relationsbaseret kommunikation og ledelse, undervisning af ledere og medarbejdere, gruppesamtaler og parsamtaler.
Læs mere ...    

 

 

Fremragende kundekontakt

fremragende kundekontakt diplomSuperskønt at få dette kvalitetsstempel i år af finduddannelse.dk, som er en kursusportal for rigtig mange kursusudbydere. Vi kom i top 10 ud af i alt 146 kursusfirmaer, som blev testet for deres kundekontakt. For alle os i Fortuna Kurser er det en selvfølge, at vores kunder er i centrum.

Vi bestræber os på at gøre os rigtig umage med at levere fremragende kundepleje. Og det gælder lige fra den indledende kontakt til tilpasning og skræddersyning af kurser, workshops, foredrag og coaching. Nærvær, engagement og kvalitet har alle årene været en væsentlig del af vores værdisæt i relation til alle vores dejlige kunder. Og det vil vi gøre alt for at honorere fremover.

Læs mere om testen fra finduddannelse.dk af kursusudbyderne >>