tlf70 70 79 18

Velkommen - samarbejde - univers

 

Styrk din evne til at kommunikere og samarbejde med succes

Underviser i coaching - Pia HardyØnsker du at være en professionel samtalepartner for fx medarbejdere, kolleger, kunder, borgere eller elever? Vil du gerne blive fortrolig med de metoder og teknikker som succesrige samtalepartnere benytter? Så vil disse intensive kurser i samtaleteknik og kommunikation give dig både praktisk træning og effektive værktøjer til at skabe åbne, positive og opbyggende dialoger i samværet med andre.
 

Din underviser og dit kursusforløb

Jeg hedder Pia Hardy og er din underviser på alle kurserne i samtaleteknik, samarbejde og kommunikation. På mine åbne kurser vil du opleve et trygt læringsmiljø og små kursushold. Og du vil få indsigt i samtalemetoder og værktøjer, der gør dig til en suveræn samtalepartner. På kurserne vil der også være rig mulighed for, at du får trænet og integreret det lærte, så du straks efter kurset kan anvende metoderne i din hverdag.

Vil du specialisere dig inden for forskellige samtaleteknikker?

Jeg udbyder flere forskellige kurser i samtaleteknik og kommunikation - alt efter med hvem og hvad det er vigtigt at kommunikere om. Det kan fx være kommunikationen med kolleger, medarbejdere samarbejdspartnere, kunder, borgere, elever m.m. Og selve samtalen kan handle om alt lige fra samarbejdet, konflikter, klager, stressrelaterede problematikker, karrirereudvikling, planlægning og meget andet.

Herunder kan du finde netop det kursus i samtaleteknik, som du har brug for.

Alle kurserne holdes som virksomhedstilpassede kurser, og kurserne med * holdes også som åbne kurser, hvor du kan tilmelde dig individuelt. På de åbne kurser er der højst 8 deltagere, hvilket giver dig mulighed for at arbejde endnu mere specifikt med cases fra din egen hverdag.

Tjek alle dine muligheder herunder for at tilegne dig effektive værktøjer og metoder til din kommunikation i samarbejdet.

 

Assertionstræning *

Få indsigt og værktøjer til at mestre en ligeværdig, respektfuld og overbevisende dialog med andre. Bliv styrket i at sige fra, sætte grænser og bede om det, du har brug for.

> Læs mere om assertiv kommunikation ...

Konflikthåndtering *

Lær at håndtere konflikter konstruktivt og succesfuldt. Få effektive værktøjer til at klare vanskelige situationer og besværlige personer - både i dit professionelle og dit private liv.

> Læs mere om konflikthåndtering ...

Kommunikation og samarbejde *

Dette kursus giver ideer, inspiration og værktøjer, der styrker en direkte og respektfuld dialog på arbejdspladsen. En god mulighed for at forbedre relationer og styrke samarbejdet.

> Læs mere om kurset ...

Den coachende samtale *

Grundlæggende kursus hvor du lærer alt om den coachende samtale. Du træner de effektfulde coachende metoder som baner vejen for faglig udvikling, personlig vækst og positive forandringer hos den du coacher. 

> Læs mere om den coachende samtale ...

Den vanskelige samtale

Få indsigt og effektive værktøjer til at gennemføre vanskelige samtaler på en struktureret og tillidsvækkende måde.Træn den svære samtale om mistrivsel, konflikter, stress, opgaveløsning m.m. ...

> Læs mere om 'Den vanskelige samtale' ...

Samtaleteknik

Lær at gennemføre professionelle samtaler som giver et optimalt udbytte. Find din egen stil som professionel samtalepartner. Arbejd med lytning, spørgeteknik, kropssprog, feedback, anmodninger, konflikter ...

> Læs mere om kurset i samtaleteknik ...