tlf70 70 79 18

facebook linkedin

Velkommen - samarbejde - univers

Styrk din evne til at kommunikere og samarbejde med succes

Lær at kommunikere og samarbejde med succes hos Fortuna Kurser

På denne side ser du en række kursustilbud der alle sigter på at skærpe din evne til at kommunikere og samarbejde. Vi kan give dig træning i effektiv og professionel kommunikation inden for forskellige områder - assertion, konflikthåndtering, forhandlingsteknik, samtaleteknik, m. m. Du kan sammensætte din egen uddannelse ved at vælge de produkter som passer til dine behov. Kurser markeret med * er åbne kurser hvor du kan tilmelde dig individuelt. Se tid, sted, pris og kursusbeskrivelse under det enkelte kursus.

  

Assertionstræning *

Her kan du lære at sige til og fra, sige din mening uden at krænke, sætte dig igennem, give og modtage feedback, lytte aktivt ...

> Læs mere om assertiv kommunikation ...

Konflikthåndtering *

Lær at håndtere konflikter konstruktivt og succesfuldt. Få effektive værktøjer til at klare vanskelige situationer og besværlige personer - både i dit professionelle og dit private liv.

> Læs mere om konflikthåndtering ...

Kommunikation og samarbejde *

Dette kursus giver ideer, inspiration og værktøjer, der styrker en direkte og respektfuld dialog på arbejdspladsen. En god mulighed for at forbedre relationer og styrke samarbejdet.

> Læs mere om kurset ...

Forhandlingsteknik

Lær at sætte scenen for den effektive forhandling, og få teknikker til at styrke dine kommunikations- og forhandlingsfærdigheder.
  

Læs mere om kurset i forhandlingsteknik ...

Den coachende samtale *

Grundlæggende kursus hvor du lærer alt om den coachende samtale. Du træner de effektfulde coachende metoder som baner vejen for faglig udvikling, personlig vækst og positive forandringer hos den du coacher. 

> Læs mere om den coachende samtale ...

Den vanskelige samtale

Få indsigt og effektive værktøjer til at gennemføre vanskelige samtaler på en struktureret og tillidsvækkende måde.Træn den svære samtale om mistrivsel, konflikter, stress, opgaveløsning m.m. ...

> Læs mere om 'Den vanskelige samtale' ...

Samtaleteknik

Lær at gennemføre professionelle samtaler som giver et optimalt udbytte. Find din egen stil som professionel samtalepartner. Arbejd med lytning, spørgeteknik, kropssprog, feedback, anmodninger, konflikter ...

> Læs mere om kurset i samtaleteknik ...

Facilitering af teamsamtaler

Intensiv uddannelse i at facilitere samtaler i grupper og teams. Lær at facilitere samtaler til at styrke motivationen, samarbejdet, trivslen og effektiviteten i gruppen.

> Læs mere om teamsamtaler ...