Whocopied.me protects this content

Ledelsesudvikling

Skærp din evne til at kommunikere og samarbejde som leder

God ledelse hører uløseligt sammen med effektiv kommunikation.
Vores lederkurser styrker lederens kommunikation i forskellige situationer: konfliktløsning, facilitering af teamsamtaler, den vanskelige samtale, coaching og stresshåndtering.

Alle vores kurser og uddannelser bygger på et solidt teoretisk fundament og masser af praktisk træning, der kan føre til en styrket lederfunktion, forhøjet effektivitet og større medarbejdertilfredshed.

Alle kurserne holdes som virksomhedstilpassede kurser, og langt de flester af kurserne holdes også som åbne kurser, hvor du kan tilmelde dig individuelt. På de åbne kurser er der højst 8 deltagere, hvilket giver dig mulighed for at arbejde endnu mere specifikt med cases fra din egen hverdag. Tag et kig på dine muligheder herunder.

Konflikthåndtering for ledere

konfliktløsning for ledere

Få viden og metoder til at håndtere konflikter og styrke samarbejdet og motivationen på arbejdspladsen. Arbejd med lytning, spørgeteknikker, konfliktdæmpende sprog, følelser ...

Ledelse og stresshåndtering

ledelse og stresshåndtering

Bekæmp stress og skab trivsel i virksomheden. Få viden og effektive metoder til at spotte, tale om og håndtere stressen. Arbejd med stresskilder, trivselsfaktorer, stress-strategier, kommunikation ...

Lederen som coach

Lerderen som coach

Skab resultater gennem ledelsesbaseret coaching. På kurset arbejder du med coachende værktøjer der stimulerer medarbejderens motivation og handlekraft i en travl og foranderlig hverdag.

Den vanskelige samtale

Kursus i 'Den vanskelige samtale'

Få indsigt og effektive værktøjer til at gennemføre vanskelige samtaler på en struktureret og tillidsvækkende måde.Træn den svære samtale om mistrivsel, konflikter, stress, opgaveløsning m.m.

Kontakt

Fortuna Kurser & Coaching
Fortunfortvej 12 A
2800 Kongens Lyngby
CVR: 16 10 41 40

Tlf.: 20 32 32 69
Mail: info@fortunakurser.dk

Tilmeld Nyhedsbrev


Copyright © 2022 Fortuna Kurser