tlf70 70 79 18

facebook linkedin

 

Bøger - af vores undervisere - om faglig og personlig udvikling

 

Skriv og bliv læst - bog om skriftlig kommunikation

"Skriv og bliv læst" af Susanne Nonboe Jacobsen & Ellen Bak Åndahl

Skriv og bliv læst er en håndbog til dig og dine kollegaer, der skriver professionelle tekster på jobbet. Bogen dækker alt fra referater og e-mail over rapporter, pressemeddelelser og breve til blogindlæg. Her er også gode råd at hente om at skrive ansøgninger.
Bogen er grundig, let at gå til og giver et hurtigt overblik. Den er fuld af gode råd om, hvordan du skriver enkelt og klart og undgår misforståelser. Fokus er på, hvordan du som afsenderen tager hensyn til din modtager – og hvordan modtageren opfatter det, du skriver. Bogen er siden år 2000 solgt i mere end 4.000 eksemplarer.

Læs bl.a. om: Tag hensyn til din modtager • Hvordan kommer du i gang? • Forskellige typer af tekster • Skriftlig argumentation • Skriv uden fejl • Layout • Blogindlæg.

Anne Løhde Rask, pædagog og cand.mag. i kommunikation.
»Endelig en bog, hvor det er tydeligt, at forfatterne ved, hvad de skriver om. Bogen er et resultat af to dygtige forfatteres erfaringer, og det er dejligt at læse en bog, hvor der både er sammenhæng mellem skriftsproget og selve essensen af det skrevne«.

Lotte Olsen, kommunikatør og translatør.
»Skriv og bliv læst er et absolut must i enhver bogreol. Bogen er fint struktureret og glimrende egnet som opslagsværk. Alt i alt en meget anvendelig bog i praksis«.

  Det effektive møde

 

 

"Det effektive møde" E-bog af Jesper Hammer og Nicolaj Løve

Lad os holde effektive møder. Møder der giver mening og værdi. I denne lille e-bog får du nogle gode råd til, hvordan du skaber en effektiv mødekultur. Møder hvor der tages beslutninger. Møder der er kortere og giver dig mere tid. Tid du kan bruge på dit personale. Tid til en tur i den strategiske helikopter. Eller bare tid til dit arbejde. Vi tror på, at beslutninger træffes bedst, når folk er forberedte. Dine mødedeltagere bliver mere motiverede. Motiveret fordi det giver mening at være effektiv. Mening for dig. For dem. Og virksomheden!

Vi har selv oplevet mange kedelige møder. Og mange ineffektive møder. Det er sket i velrenommerede og succesfulde virksomheder. Og i mindre virksomheder. Det er vores egne erfaringer, der har skabt denne e-bog. Ikke mindst vores erfaringer som CEO, hvor essensen af denne guide blev introduceret så sent som i efteråret 2014.

Så - her er den. Din gratis e-bog til effektive møder på dansk.  E-bogen er nu hentet over 17.000 gange.
Du kan også hente din gratis e-bog om effektive møder på engelsk.

Gitte Brøndum, Direktør, Food Is More
"Fremragende lavet, det ser godt ud, er nemt at forstå, og hvor har I ret i alle jeres punkter".

Maerk livet bogen 

"Mærk Livet" af Bettina Vilmum

Vi lever i en tid, hvor ydre påvirkninger aldrig har været større eller mere krævende. Mobiltelefoner, internet, mails, TV og vores roller på jobbet og privatlivet kræver hele tiden vores opmærksomhed. For at kunne navigere klogt i denne kaotiske strøm af informationer og krav er det vigtigere nu end nogensinde før at være forankret i vores kerne og være nærværende i vores hverdag.

Det er store og stærke budskaber, der kan læses i Bettina Vilmuns bog ’Mærk Livet – elsk med nuet og bliv mere nærværende i dit liv’. På en fantastisk enkel og fuldstændig jordnær facon får du i bogen ’Mærk Livet’ vinkler og svar på store spørgsmål fra nogle af tidens førende pionerer ud i personlig udvikling, psykologi, spiritualitet og nærvær.

Gennem Bettina Vilmuns interviews med Eckhart Tolle, Daniel Goleman, Peter Russell, Richard Moss, Ole Vadum Dahl, Cathrine Ingram og John Welwood berører hun store livstemaer som stress, lykke, lidelse, længsel og nærvær. Budskaberne fra de interviewede er klare, og Bettina Vilmun får med sin indsigtsfulde og til tider humoristiske beretning fortalt, hvordan du selv kan være medvirkende til at leve et liv i større nærvær og transformere vores liv.

Download et udsnit af bogen, og læs en pressemeddelelse her.

 Meditation - incl CD af Svend Trier

 

"Meditation - en rejse tilbage til dig selv" inkl. CD

Som en af pionererne inden for meditation herhjemme har Svend Trier fulgt udviklingen fra tiden, hvor meditation var forbeholdt buddhister og hippier til i dag, hvor meditation er blevet mainstream og praktiseres af alle fra direktøren til bagerjomfruen. Og det er der ifølge Svend Trier god grund til. Meditation kan nemlig hjælpe os til at finde ind til os selv og give os mere energi, psykisk balance og nærvær i livet. I "Meditation - en rejse tilbage til dig selv" fortæller han både udogmatisk og uhøjtideligt om, hvordan meditation er en vej til øget selvforståelse og til at opnå mere harmoni og glæde i ens relationer.

Bogen giver en overskuelig introduktion til de forskellige meditationsformer og er fyldt med praktiske øvelser og teknikker, som kan hjælpe både den nystartede og den trænede meditationsudøver. Med bogen følger også en cd, hvor Svend Trier har indtalt tre meditationsøvelser.

Anmeldelser:

  • ”Bogen er meget enkel og fin i sit udtryk, og den lever derfor helt op til at ville give klarhed over meditation”. Fra bladet Psykologi.
  • ”Fremragende indføring i meditation. Bedre gøres det ikke”. – anmeldelse på saxo.com af Claus Kaare P.

Du kan købe bogen her hos Saxo.com