tlf70 70 79 18

facebook linkedin

Dit personlige lederskab - kursus i selvledelse

Lær at navigere i dit arbejdsliv med større overskud og nærvær

Kursus i personligt lederskab: Opnå øget trivsel og nærvær

Når dagen er omme, er du da ofte træt og mangler energi, og får du nogle gange den tanke:
What´s in it for me? Kunne nærvær og en bedre forvaltning af din energi igennem en arbejdsdag have bedre vilkår, så skal du læse videre her.

Kurset ”Dit personlige lederskab” tager dig med ind i menneskets indre landskaber og lærer dig noget af det vigtigste, du skal vide om forudsætningen for et meningsfyldt og sundt arbejdsliv. På kurset lærer du, hvordan du skaber god selvledelse, gode relationer og arbejdsglæde og trivsel. Vi inviterer dig her til et gearskifte i dit arbejdsliv, hvor du lærer at bevare en opmærksomhed indadtil som en helt ny måde at navigere på i din hverdag.
 

Hvem deltager på kurset ”Dit personlige lederskab”?

Dette kursus henvender sig både til ledere og medarbejdere, der ønsker større sammenhæng mellem personlig udvikling og et meningsfuldt arbejdsliv, og som gerne vil bidrage med trivsel og vækst i den sammenhæng, de er en del af. Kurset henvender sig til dig, der ønsker at styrke dit nærvær og din forståelse for, hvordan du bruger din energi optimalt – både i forhold til dig selv og dine relationer.
 

Hvad er dit udbytte af kurset ”Dit personlige lederskab”?

Dette kursus vil give dig indsigt i og erfaring med, hvordan du styrker kontakten til dit eget indre kompas, bruger din energi optimalt og inviterer et øget nærvær ind i dit liv. Kurset er lagt an på at udvikle og udvide din opmærksomhed på dine indre processer og al den information, der ligger gemt lige under din bevidsthedsoverflade. Du træner metoder til at udvikle større klarhed, overblik og fornemmelse for mere sunde og hensigtsmæssige tilgange i dit arbejdsliv.

Kurset er en rejse ind i nuet, og det der har betydning for dig og din arbejdsglæde. Det er en ”saltvandsindsprøjtning”, hvor dit brændstof og det, der giver mening for dig, bliver meget nærværende. Uanset om du er leder eller medarbejder, vil du få en forståelse for de kræfter, der flytter mennesker, virksomheder og bjerge.  

Efter kurset vil du opleve:

 • Større nærvær i dit arbejdsliv
 • Mere overskud, overblik og klarhed
 • Energi management – at forvalte dig selv og din energi optimalt
 • Øget arbejdsglæde og oplevelse af mening
 • Bedre forankring i dig selv
 • Mindre stress
 • Indsigt i hvordan din hjerne arbejder optimalt
 • Øget forståelse for mennesker, relationer og vores sociale liv
 • Mere nærværende kontakt med dig selv og andre
 • Bedre ledelse med hjerne og hjerte i god balance.
 • Forståelse af emotioner og følelser som en del af dit navigationsudstyr.
    

Kursets form og indhold

Undervisningen i ”Dit personlige lederskab” er intensiv og afvekslende. På kurset arbejder vi med at koble teorien med din konkrete dagligdag og de udfordringer, du møder her. Vi lægger vægt på at skabe et åbent og fortroligt rum, hvor deltagerne trygt kan udveksle erfaringer.

Du vil blandt andet arbejde med:

 • Motivation og det brændstof, der flytter dig, mennesker og organisationer
 • Empati, kontakt og nærvær i relationer
 • Nærværstræning, meditation og mindfulness
 • Hjertets intelligens og selvledelse – ud fra nyeste videnskabelige forskning
 • Forståelse for hvordan din hjerne arbejder bedst muligt
 • Energi management – hvordan du bruger din energi optimalt
 • Emotioner og følelser – hvordan vi kan udvikle vores følelsesmæssige intelligens.
   

Udbytte for din virksomhed

Din virksomhed får gennem dette kursus motiverede, følelsesmæssigt intelligente og nærværende ledere og medarbejdere, der arbejder ud fra et dybere formål med fornemmelse for sig selv og andre. Virksomheden får også medarbejdere og ledere med en forståelse for, hvad der styrker den sociale kapital og det psykiske arbejdsmiljø bedst muligt – og som i sidste ende giver mindre stress og mere overskud.

Din underviser er Bettina Vilmun

Bettina Vilmun: Underviser på kurset "dit personlige lederskab".Bettina Vilmun er din guide udi nærværets kunst på dette kursus. Hun er coach, konsulent, journalist og forfatter og har i mange år arbejdet med bevidsthedsudvikling, som en integreret del af hendes arbejde med erhvervslivet. Her har hun arbejdet med ledelsesudvikling, kompetenceudvikling – udvikling af personlige kompetencer, trivselsprocesser, meditation og  mindfulness.
Hun er forfatter til  bogen ”Mærk Livet – elsk med nuet og bliv mere nærværende i dit liv".
Læs mere om Bettina Vilmun.
  

Referencer på kurset "Dit personlige Lederskab"

Bettina Vilmun har haft deltagere på kurser om mindfulness, stresshåndtering og lederskab fra bl.a.
European Environment Agency, Region Hovedstaden, Køge kommune, Vordingborg kommune, Næstved kommune, Novo Nordisk A/S, Novozymes, GSK, Roche A/S, Gentofte kommune, Albertslund Kommune, Socialministeriet, Ferrosan, Tyretrust, Widex, Greenland Contractors, McKinsey & Co.

Andre relevante kurser

> Mindfullness i hverdagen

> Stress og trivsel

> Stresshåndtering og ledelse

> Bliv certificeret stresscoach

> Personlig stresscoaching og stressrådgivning

> Personlig planlægning og tidsstyring

> Kommunikation og samarbejde

> Se en oversigt over relaterede kurser

> Gå til toppen af siden

 

Firmatilpasset kursus eller workshop

Afholdes Kurset kan skræddersyes så det tilpasses din organisation. Det kan anbefales som en del af et ledelsesudviklingsforløb og/eller som et led i en trivselsproces. Kurset kan også tilbydes som workshop til en temadag.
Længde: 1-2 dage efter aftale - kan også holdes som en workshop eller et foredrag fra 1-5 timer
Pris og sted 
Efter aftale.
Kursusleder: Bettina Vilmun
Kontakt os: Kontaktformular
Tlf. 20 32 32 69
eller
70 70 79 18
info@fortunakurser.dk

 

Del på Facebook
Del på Twitter
Del på LinkedIn
Del på Google+
 

Udtalelser

"Super godt kursus, herligt med meditation og yoga. Bettina udstråler tryghed og er bare dejlig at være i rummet med, så det er nemt at åbne op og tale om svære ting. Tak for et godt kursus."
Thomas Gørløv, Staff, Man Diesel

"Kurset giver indsigt i hvordan mindfullness i ledelse giver dig redskaber til at skabe de luftlommer, der får dig til at tænke og handle med din personlige ledelsesstil.
Bettina er en super formidler og inspirator. Kurset kan klart anbefales, hvis flere ledere deltager fra samme afdeling."
Leder og stedfortræder fra Socialpsykiatrien i Frederikssund kommune,
Annette Tram og Henrik Touborg.

“Bettina har en særlig sensitivitet til at tune ind på hvert enkelt menneske hun har med at gøre. Hun tuner lynhurtigt ind på de mennesker hun sidder overfor. Mine egne følelser har hun ligesom været talerør for – nærmest mærket dem selv før jeg selv gjorde – og det har gjort mig meget tryg i alle de processer, vi har været igennem. I det nærværende, nænsomme rum Bettina skaber, har jeg oplevet at blive meget mere klar på mine indre processer og fået redskaber til at handle derefter.
Brith Matthé, Teamchef, Næstved commune.


> Læs alle udtalelser