tlf70 70 79 18

facebook linkedin

 

Foredrag eller workshop om mindfulness og arbejdsliv

Find en vej til større trivsel, klarhed og nærvær

Foredrag: Mindfulness - styrk dit nærvær og din trivselHar du ofte en fornemmelse af ikke at have tid nok? Vi råber alle på mere tid, men i virkeligheden er det ikke mere tid, vi har brug for. Det, vi har brug for, er at opøve evnen til at være nærværende i den tid, vi har.

Der er mange indlysende grunde til at interessere sig for, hvordan man bruger sin opmærksomhed i løbet af en arbejdsdag. Mindfulness i arbejdslivet har en masse helt konkrete positive effekter – mere energi, større overblik, mindre sygefravær, bedre omstillingsevne, bedre trivsel, større kreativitet og mentalt overskud – for blot at nævne nogle få eksempler på de mange gevinster, der er frugten af at træne sin kapacitet for nærvær. Måske vigtigst af alt, er de følelsesmæssige og sjælelige gevinster, der ikke kan undgå at smitte af på kvaliteten af dit arbejde, men også langt ind i privatlivet.
Dette foredrag eller workshop handler om, hvad Mindfulness kan udrette i dit arbejdsliv og hvordan.

Deltagere

Foredraget eller workshoppen henvender sig til ledere og medarbejdere, der er interesseret i at blive inspireret til, hvordan de kan skabe et arbejdsliv med større nærvær og arbejdsglæde - både til gavn for dem selv og den organisation, de er en del af.

Formål og udbytte

Under dette foredrag/workshop bliver du taget med helt ind på indersiden af livet. Du får en forståelse for, hvorfor det er så vigtigt bevidst at træne evnen til at ændre fokus fra det udadvendte til det indadvendte, og hvordan den måde at tanke energi op på gennem en lille mental pause i hverdagen, har stor effekt på dit psykiske og fysiske velbefindende.

Form og indhold

Foredraget eller workshoppen kan designes efter jeres behov og ønsker. Det kan laves, så det veksler mellem teoretiske oplæg, øvelser og dialog.

Foredraget kan efter aftale, indeholde et udpluk af følgende emner:

  • Mindfulness – effekt på sind og krop
  • Hvad du kan gøre – små øvelser gennem en dag, der kan skabe stor effekt på hele dit liv
  • Mindfulness i arbejdslivet - videnskabelige fakta om resultater og hvorfor
  • Hjerne og hjerte – hvordan de er indbyrdes forbundet, og hvordan man får hjernen til at fungere optimalt ved at arbejde med hjertet.
  • Hvordan vi mennesker er i kontakt med hinanden på mange planer, og hvordan vi påvirker hinanden.
  • Nærvær og empati på arbejdspladen – hvad kan det gøre for en organisation, og hvorfor er det så vigtigt?
  • Nærværende ledelse – hvad kan mindfulness udrette i ledergruppen – og for deres ledelse?
  • Nærvær i dialogen – hvad kan mindfulness skabe i mødelokalet – og hvordan?
  • Mindfulness som stresshåndtering.
  • Mindfulness som en vej til øget arbejdsglæde og et mere meningsfyldt arbejdsliv.

Foredragsholder og underviser Bettina Vilmun

Bettina Vilmun: Foredragsholder og underviser i MindfulnessBettina Vilmun er din guide udi nærværets kunst på dette kursus.  Hun er konsulent, coach, psykoterapeut, journalist og forfatter og har i mange år beskæftiget sig med bevidsthedsudvikling. Hun forener i sit arbejde den vestlige videnskabs psykologi og østens traditioner for bevidsthedspraksis. Det er en integreret del af hendes arbejde med erhvervslivet, hvor hun blandt andet laver ledelsesudvikling, kompetenceudvikling – udvikling af personlige kompetencer - trivselsprocesser,  meditation og  mindfulness.

Hun har skrevet bogen ”Mærk Livet – elsk med nuet og bliv mere nærværende i dit liv – en bog, der handler om den synergieffekt, der opstår, når psykologi og bevidstheds-udvikling går hånd i hånd og bliver til én vej for personlig udvikling og transformation.
  

Andre relevante workshops, foredrag og kurser

Læs mere om vores kurser, workshops og konsulentydelser inden for trivsel, stresshåndtering og tidsstyring:

 

Info

Afholdes Som foredrag eller workshop hos kunden efter aftale
Varighed Efter aftale

Antal deltagere

Aftales individuelt

Pris

Aftales individuelt
Oplægsholder og underviser
Bettina Vilmun
Kontakt os Kontaktformular
Tlf. 20 32 32 69 eller
70 70 79 18

info@fortunakurser.dk

 

Del på Facebook
Del på Twitter
Del på LinkedIn
Del på Google+

 

Udtalelser

Vi har haft et meget stort udbytte af Bettinas Meditations- og mindfulnessforløb. Bettina har stor indsigt på det område og er en glimrende underviser. Stoffet bliver meget levende i hendes hænder. I det nærværende rum hun skaber, er jeg blevet meget mere klar på mine indre processer. Her har jeg fået mange redskaber og teknikker, jeg bruger den dag i dag, som har betydet et væsentligt større nærvær i både mit personlige og faglige lov. Jeg ved også positivt, at de medarbejdere, der har fået lov til at bruge Bettina i forbindelse med stresshåndtering har haft et meget stort udbytte af forløbene.”
Elin Birk, Teamchef, Næstved Kommune

“Her på Åndehullet har vi haft meditation/fordybelse tilbudt til huset brugere i mere end et år - det har bevirket at der er et andet sprog, et sprog hvor man mærker efter i maven, i hjertet og forsøger at løse livets store udfordringer derfra - samtidig er omsorgen og støtten i gruppen blevet meget mere kærlig og nær.”
Michael Skovlunde, Leder, Vordingborg Kommune