tlf70 70 79 18

facebook linkedin

 

Politik om behandling af persondata

På denne side vil vi gerne dele vores nye persondatapolitik med dig, så du kan se, hvordan vi behandler dine personoplysninger. Du kan også læse mere om dine rettigheder og vores pligter i forhold til at opbevare og behandle dine persondata.

Indhold:

  • Hvilke oplysninger indsamler vi?
  • Sådan anvender vi dine oplysninger.
  • Beskyttelse og opbevaring af dine oplysninger.
  • Egen indsigt og kontrol med dine oplysninger.
  • Ændring af vores politik om behandling af personlige data.
      

Hvilke oplysninger indsamler vi?

Fortuna Kurser & Coaching er en kursus- og konsulentvirksomhed, som beskæftiger sig med at afholde kurser og foredrag samt yde konsulentbistand til private og offentlige virksomheder. I forbindelse med din kontakt til Fortuna Kurser & Coaching kan du blive bedt om at give visse oplysninger om dig selv i følgende situationer:

  • Når du ønsker at abonnere på vores nyhedsbrev, beder vi dig om oplysninger om dit navn og din e-mailadresse. Se også vores formular her >>
  • Når du ønsker, at vi kontakter dig, beder vi dig om at udfylde vores kontaktformular med dit navn, firmanavn, EAN. nr., firmaadresse, stilling, tlf. nr. og e-mailadresse. Se også vores kontaktformular her >>
  • Når du tilmelder dig et kursus, beder vi dig om oplysninger om dit navn, firmanavn, EAN. nr., firmaadresse, stilling, tlf. nr. og e-mailadresse.
      

Sådan anvender vi dine personlige oplysninger

Vi anvender dine personlige oplysninger til følgende formål:

  • At maile vores nyhedsbrev til dig, hvis du har angivet et ønske herom.
  • At kontakte dig enten pr. mail eller telefon, hvis du har bedt om at blive kontaktet af os.
  • At sende en bekræftelse med oplysninger om det kursus, du har tilmeldt dig og efterfølgende sende en faktura.
  • At publicere din kursusudtalelse på vores hjemmeside, såfremt du har givet os tilladelse.

De personlige kontaktoplysninger, du giver os, er nødvendige oplysninger, for at vi kan samarbejde med dig og yde dig den bedste service.
  

Beskyttelse og opbevaring af dine personlige oplysninger

Vi beskytter dine oplysninger ved hjælp af tekniske og administrative sikkerhedsforanstaltninger (f.eks. firewalls samt fysiske og administrative adgangskontroller til data og servere), som begrænser risikoen for tab, misbrug, uautoriseret adgang, videregivelse og ændring.

Vi lagrer ikke personlige oplysninger længere end tilladt ved lov og sletter personlige oplysninger, når de ikke længere er nødvendige til ovennævnte formål.
 

Indsigt og kontrol med dine oplysninger

Du er til enhver tid berettiget til at se de personoplysninger, som vi har om dig og bede om, at de bliver slettet. Du kan også bede os om at foretage ændringer, for at sikre at dine personoplysninger er korrekte og opdaterede. Hvis du ønsker ændringer i de persondata, som du har sendt til os, kan du gøre det ved at kontakte os, fx ved at bruge vores kontaktformular her >>, eller maile til info@fortunakurser.dk

Hvis du er utilfreds med vores behandling af dine personoplysninger, kan du klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5. sal, 1300 København K. Du kan også læse om databeskyttelsesforordningen på Datatilsynets hjemmeside (www.datatilsynet.dk).
 

Ændring af vores politik om behandling af personlige data

Fortuna Kurser & Coaching kan til enhver tid foretage ændringer i denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger. Vi anbefaler, at du jævnligt læser den. Væsentlige ændringer i vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger vil blive publiceret på vores websted på www.fortunakurser.dk. Den ændrede politik om beskyttelse af personlige oplysninger træder i kraft, så snart den er offentliggjort på webstedet. Denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger blev offentliggjort på webstedet den 20. maj 2018.