Personlig coaching

Få et personligt udviklingsforløb gennem coaching og træning

Her får du en række tilbud om personlige udviklingsforløb, der alle sikrer dig et arbejdsliv med større arbejdsglæde og livskvalitet.

Du kan vælge mellem personlig coaching inden for områderne:

  • stresscoaching
  • konfliktcoaching og mægling
  • karrierecoaching
  • ledercoaching
  • coaching i præsentationsteknik
  • skrivecoaching med sproglig rådgivning.

Læs mere om alle de forskellige muligheder herunder.

Stresscoaching

Personlig coaching

Få hjælp til at håndtere din stress og genvinde din fysiske og psykiske balance. Styrk din selvindsigt og dine strategier gennem et personligt og fortroligt stresscoaching forløb.
  

Konfliktcoaching

Personlig konfliktcoaching

Få hjælp til at håndtere og løse fastlåste konflikter gennem et personligt og fortroligt konfliktcoachingforløb. Styrk dit overblik, få stærke følelser til at falde til ro, og find frem til tilfredsstillende løsninger for alle parter.

Ledercoaching

Ledercoaching

Tag på en rejse mod et stærkt og autentisk lederskab. Få kortlagt dine udfordringer og succeser som leder – både når det gælder dine ansvarsområder, kompetencer, samarbejdsrelationer og dine præferencer.

Karrierecoaching

Karrierecoaching

Find dine karrieremål, og planlæg din karrierevej ud i fremtiden. Med karrierecoaching vil du få et solidt beslutningsgrundlag og en personlig handlingsplan, som vil være en stor støtte for dig på vejen mod din karrieredrøm.

Konfliktmægling

konfliktmægling

Få hjælp til at håndtere og løse konflikter gennem konfliktmægling. Find gode løsninger, som styrker den indbyrdes relationen og får stærke følelser til at falde til ro gennem et personligt og fortroligt mæglingsforløb.
 

Coaching i præsentationer

Coaching i præsentatonsteknik

Bliv klædt på til at præsentere dine budskaber klart og præcist med større gennemslagskraft og sikkerhed gennem et personligt træningsforløb. Lær teknikker til at manøvrere med overblik og sikkerhed som professionel oplægsholder.

Skrivecoaching

Skrivecoaching og sproglig vejledning

Få individuel sproglig rådgivning og skrivecoaching. Bliv endnu bedre til at skrive professionelle tekster gennem fokuseret personlig træning og konstruktiv feedback. Gå i dybden med de tekster, du sidder med til daglig, og få løftet dine sproglige færdigheder.

Kontakt

Fortuna Kurser & Coaching
Fortunfortvej 12 A
2800 Kongens Lyngby
CVR: 16 10 41 40

Tlf.: 70 70 79 18 eller 20 32 32 69
Mail: info@fortunakurser.dk

Tilmeld Nyhedsbrev

Aktiver venligst javascript for at indsende denne formular