tlf70 70 79 18

Velkommen til kurser og foredrag

   

KOMMUNIKATION – SAMARBEJDE - COACHING – LEDELSESUDVIKLING

Er du parat til et kompetenceløft – såvel fagligt som personligt? Så hjælper Fortuna Kurser både dig og din virksomhed med at skabe berigende relationer, meningsfulde arbejdsdage og aktive læringsfællesskaber.

Hvad enten du vil blive bedre til at løse konflikter, samarbejde, håndtere stress, være mere effektiv eller styrke din kommunikation, så får du her masser af ny inspiration, viden og praktisk anvendelige værktøjer.Det vil være en investering, som umiddelbart kan måles på din øgede trivsel, arbejdsglæde og livskvalitet.

Er du klar, så læs, hvordan du får succes med det herunder.

 

Kurser i konflikthåndtering

Kurser om coaching

 •     
  Bliv en professionel coachende samtalepartner. Træn effektfulde coachende metoder, som baner vejen for faglig udvikling, personlig vækst og positive forandringer hos den, du coacher. 


  Gå til alle kurserne om coaching >

Kurser i kommunikation

 •  
  Skærp din evne til at kommunikere og samarbejde. Få viden og træning i effektfuld kommunikation og samtaleteknik, og skab endnu bedre relationer og større arbejdsglæde.

  Gå til alle kurserne om kommunikation >

 

Kurser om arbejdsglæde


 • Sådan skaber du overblik og fokus og lærer at prioritere og planlægge effektivt. Du får også indsigt og værktøjer til at forebygge og håndtere stress og styrke trivslen og arbejdsglæden.


  Gå til alle kurserne om arbejdsglæde >

Møder og mødeledelse


 • Styrk dine kompetencer som mødeleder og facilitator. Få værktøjer og træning i at facilitere møder, som er både værdiskabende og resultatorienterede, og lær også at skrive professionelle, læsevenlige og præcise referater
  .

  Gå til kurserne om møder og referatteknik >

 •   

Kurser om at skrive bedre


 • Lær at skrive moderne, klart, flydende og korrekt – uden at fagligheden går tabt. Få værktøjer til at skrive tekster med klare og overbevisende budskaber, som bliver læst og forstået.

   

  Gå til kurserne i skriftlig kommunikation >

Performance og præsentationer


 • Bliv klædt på til at præsentere dine budskaber klart og præcist med større gennemslagskraft og sikkerhed. Læs mere om, hvordan du bliver en stærk og overbevisende performer.


  Gå til kurserne om præsentationsteknik >

 

Kurser om ledelsesudvikling


 • God ledelse hører uløseligt sammen med effektiv kommunikation. Få bl.a. skærpet din evne til at skabe motivation, effektivitet, arbejdsglæde og teamånd hos dine medarbejdere.


  Gå til alle kurserne om ledelsesudvikling >

Foredrag og workshops


 • Få ny faglig og personligt indsigt – på en inspirerende, underholdende og involverende facon. Foredragets emne, indhold og form bliver skræddersyet og målrettet til netop din virksomheds behov.

  Se alle foredrag og workshops >