Whocopied.me protects this content

Kommunikation – Coaching – Ledelsesudvikling

Er du parat til et kompetenceløft – såvel fagligt som personligt? Så hjælper Fortuna Kurser både dig og din virksomhed med at skabe berigende relationer, meningsfulde arbejdsdage og aktive læringsfællesskaber.

Hvad enten du vil blive bedre til at løse konflikter, samarbejde, håndtere stress, være mere effektiv eller styrke din kommunikation, så får du her masser af ny inspiration, viden og praktisk anvendelige værktøjer. Det vil være en investering, som umiddelbart kan måles på din øgede trivsel, arbejdsglæde og livskvalitet.

Er du klar, så læs, hvordan du får succes med det herunder.

Kurser i konflikthåndtering

Kurser i at håndtere konflikter og klager

Lær at håndtere og løse konflikter og klager konstruktivt og succesfuldt. Få både indsigt og effektive værktøjer til at klare vanskelige og konfliktfyldte situationer.

Kurser i coaching

Kurser og udddannelser i coaching

Bliv en professionel coachende samtalepartner. Træn effektfulde coachende metoder, som baner vejen for faglig og personlig vækst og positive forandringer.
 

Kurser i kommunikation

Kurser i mundtlig kommunikation

Skærp din evne til at kommunikere og samarbejde. Få viden og træning i kommunikation og samtaleteknik, og skab bedre relationer og større arbejdsglæde.

Kurser om arbejdsglæde

Kurser om effektiv planlægning og stresshåndtering

Sådan skaber du overblik og fokus og lærer at prioritere og planlægge effektivt. Du får også indsigt og værktøjer til at forebygge og håndtere stress og styrke trivslen og arbejdsglæden.

Kurser om at skrive bedre

Kurser om skriftlig kommunikation

Lær at skrive moderne, klart, flydende og korrekt – uden at fagligheden går tabt. Få værktøjer til at skrive tekster med klare og overbevisende budskaber, som bliver læst og forstået.

Præsentationsteknik

Kurser om  præsentationsteknik og personlig gennemslagskraft

Bliv klædt på til at præsentere dine budskaber klart og præcist med større gennemslagskraft og sikkerhed. Læs mere om, hvordan du bliver en stærk og overbevisende performer.

Møder og mødeledelse

Kurser om mødeledelse, mødeteknik og referatskrivning

Styrk dine kompetencer som mødeleder og facilitator. Få værktøjer og træning i at facilitere møder, som er både værdiskabende og resultatorienterede, og lær også at skrive professionelle, læsevenlige og præcise referater.

Kurser om ledelsesudvikling

Kurser i ledelse

God ledelse hører uløseligt sammen med effektiv kommunikation. Få bl.a. skærpet din evne til at skabe motivation, effektivitet, arbejdsglæde og teamånd hos dine medarbejdere.

Foredrag og workshops

Foredrag og workshop om kommunikation, trivsel og arbejdsglæde

Få ny faglig og personligt indsigt – på en inspirerende, underholdende og involverende facon. Foredragets emne, indhold og form bliver skræddersyet og målrettet til netop din virksomheds behov.

Kontakt

Fortuna Kurser & Coaching
Fortunfortvej 12 A
2800 Kongens Lyngby
CVR: 16 10 41 40

Tlf.: 20 32 32 69
Mail: info@fortunakurser.dk

Tilmeld Nyhedsbrev


Copyright © 2022 Fortuna Kurser