tlf70 70 79 18

facebook linkedin

 

Karrierecoaching og karriererådgivning

Få karrierecoaching og karriererådgivning, og nå dine mål

Find dine karrieremål og planlæg din karrierevej ud i fremtiden

Er du i tvivl om du er på den rette karrierevej? Har du brug for flere eller færre udfordringer? Ønsker du at finde nye veje og muligheder inden for din karriere? Bruger du ikke dine potentialer optimalt, og ønsker du at blive afklaret omkring dine mål og handlemuligheder?

Med karrierecoaching vil du få et solidt beslutningsgrundlag og en personlig handlingsplan som vil være en stor støtte for dig på vejen mod din karrieredrøm.

Karrierecoaching er en effektiv hjælp til at du får:

  •     Klarhed over egne styrker, svagheder og udviklingspotentialer
  •     Indsigt i dine vigtige behov og værdier i dit arbejdsliv
  •     Fundet nye muligheder og udfordringer i dit nuværende job
  •     Afklaret om et jobskifte er relevant for dig
  •     Fundet nye veje efter en opsigelse
  •     lagt en handleplan for din fremtidige karriere
  •     hjælp til din jobansøgning
  •     klædt dig selv optimalt på til en jobsamtale

I karrierecoachingen bliver du taget ud på en spændende opdagelsesrejse i dig selv og dit arbejdsliv. Du får kortlagt dit karriereforløb indtil nu og du får afdækket de erfaringer og succeser som du har fået gennem dit arbejdsliv – både når det gælder dine ansvarsområder, kompetencer, samarbejdsrelationer, roller og dine præferencer.

Karrierecoaching: Din personlige karrierecoach

Karen Marie FiirgaardKaren Marie Fiirgaard er coach og facilitator. Som karrierecoach fungerer hun som din fortrolige udviklingspartner med det formål at skabe positiv forandring, øget selvindsigt og ikke mindst mål, mening og retning for udfoldelse af dit særlige potentiale. Gennem Karen Maries karrierecoaching vil du arbejde med dine udfordringer og dine muligheder med afsæt i din personlige motivation. Karen Marie har stor indsigt i de psykologiske mekanismer, der skaber arbejdsglæde og trivsel i hverdagen, og som flytter dig mod dine mål og drømme – så du undgår at sidde fast i en utilfredsstillende situation.

Hun har gennem årene hjulpet mange med at realisere deres karriereønsker og det potentiale, de indeholder. Derudover har hun som konsulent beskæftiget sig indgående med psykisk arbejdsmiljø, mobning og trivsel på arbejdspladsen. 

Læs mere om Karen Marie her >>> ...
  

Pia Hardy: Din personlige karrierecoachPia Hardy er internationalt certificeret erhvervscoach.
Som karrierecoach fungerer hun som din fortrolige samtalepartner og bruger karrierecoaching til at skabe selvindsigt, motivation, overblik og fokus med det formål at bane vejen for en karriere med øget arbejdsglæde og trivsel.

Karrierecoachingen er en samtaleform med en anerkendende og narrativ tilgang som har har til formål at skabe en proces med nye erkendelser og indsigt i dine vigtige værdier, potentialer og udviklingsområder som sætter dig i stand til at sætte karrieremål og handle på dem.
 
 
Læs mere om Pia her >>> …
  

Prisliste for karrierecoaching - Virksomheder/Erhverv

Timepris coaching:  1.500 kr ekskl. moms.

Tidsbestilling og kontakt om karrierecoaching

Du kan ringe for en uforpligtende samtale eller for at bestillle tid til coaching hos Karen Marie Fiirgaard eller Pia Hardy på tlf. 20 32 32 69 eller 70 70 79 18, eller du kan maile til info@fortunakurser.dk

 

Info

Varighed 1-1½ time eller efter aftale
Coaches Pia Hardy
Karen Marie Fiirgard
Kontakt
Kontaktformular
Tlf. 20 32 32 69
eller 70 70 79 18

info@fortunakurser.dk

 

Del på Facebook
Del på Twitter
Del på LinkedIn
Del på Google+

Udtalelser

Jeg har fået karrierecoaching af Pia og en smagsprøve på stresscoaching, og jeg kan varmt anbefale begge dele. Pia har med sine utallige redskaber og teknikker, sit smittende engagement og sin accepterende indstilling været en kolossal hjælp for mig til at afdække mine ønsker, mål og nye veje frem.

Ulla Kjær, IT-projektleder i Dansk Flygtningehjælp

 

> Læs alle udtalelser