Whocopied.me protects this content

Møder og mødeledelse

Kurser om mødeledelse, notatteknik og referatskrivning

Spilder du også mange timer på ineffektive møder? Sådan behøver det ikke at være. Fortuna kurser har nemlig specialiseret sig i at toptune dine kompetencer som mødeleder.

På kurset i 'Mødeledelse og facilitering' får du værktøjer og masser af træning i at lede og facilitere møder, som er både værdiskabende og resultatorienterede.

Effektive møder kræver også professionelle referater. Lær, hvordan du ubesværet tager notater og skriver klare, læsevenlige og dækkende referater på kurset i 'Notat- og referatteknik'.

Alle kurser holdes både som virksomhedstilpassede kurser og som åbne kurser, hvor du kan tilmelde dig individuelt. Tag et kig på dine muligheder herunder.

Mødelelse og mødeteknik

Få effektive værktøjer og træning i at strukturere og facilitere møder, så møderne og mødekulturen både bliver værdiskabende og resultatorienterede.
  

Notat- og referatteknik

Kursus i notatteknik og at skrive referater

Lær at lytte fokuseret og målrettet. Bliv knivskarp til at få noteret alt det væsentlige - og få dine notater omformuleret til professionelle, informative og læsevenlige referater.

Læs relevante artikler om mødeledelse

    

7 bud til mere effektive møder

Møder kan ses som den lim, der holder organisationer sammen. Alligevel har de fleste en oplevelse af, at der bruges for meget tid på for lange og ustrukturerede møder. Bliv guidet til, hvordan du skaber bedre møder og bedre mødeledelse.
   

Kom bevidstløse møder til livs

Hvis du vil gøre jeres møder bedre, skal I holde et møde om møderne. Sådan lyder et af rådene. Få 6 råd om, hvordan I undgår bevidstløse møder.

 

 

Kontakt

Fortuna Kurser & Coaching
Fortunfortvej 12 A
2800 Kongens Lyngby
CVR: 16 10 41 40

Tlf.: 20 32 32 69
Mail: info@fortunakurser.dk

Tilmeld Nyhedsbrev


Copyright © 2022 Fortuna Kurser