tlf70 70 79 18

Velkommen - Universet for foredrag og workshops

  

Book et foredrag eller en workshop, og få ny faglig inspiration

Foredragsholder Pia HardyJeg hedder Pia Hardy, og du møder mig på disse inspirerende foredrag og workshops. Her får du nyt fagligt input - på en underholdende og involverende facon.

Et foredrag varer typisk 1-2 timer og en workshop fra 2-7 timer. Formen kan tilpasses på mange forskellige måder og med mere eller mindre involvering af deltagerne i form af diskussioner, øvelser, selvrefleksion m.m.

Alle foredrag og workshops tilpasses selvfølgelig jeres organisation og situation, så I altid er sikret det optimale udbytte. De forskellige foredrag eller workshops kan også vinkles, så de målrettes enten virksomhedens ledere eller medarbejderne.

Her på siden ser du et udvalg af foredrag og workshops med mig. Jeg er kendt for min ligefremme facon, mit intense nærvær samt evne til at gøre det komplekse enkelt ved hjælp af humor og billedsprog.

 

 

Kommunikation og samarbejde

Har I jeres samarbejde og kommunikation på dagsordenen? Book et foredrag eller en workshop, der kan bidrage til en god udvikling. Her får I nye ideer, inspiration og værktøjer, der styrker en direkte og respektfuld dialog på arbejdspladsen. Det kan være den igangsætter, der skal til for at forbedre kommunikationen på jobbet.
Foredraget eller workshoppen vil blive skræddersyet og tilpasset din virksomheds specifikke ønsker og behov.


> Læs mere om kommunikation og samarbejde

Fra stress til trivsel

Workshoppen eller foredraget er for alle, som ønsker at spotte og håndtere stress i hverdagen, og som har brug for viden og konkrete metoder til at reducere psykiske og fysiske påvirkninger af blandt andet et for stort arbejdspres. Både medarbejdere og ledere vil blive mere bevidste om stress-signaler og stressårsager både hos dem selv og andre. Indsigten i stress og forebyggelsen af denne vil gavne både effektiviteten, motivationen og arbejdsglæden på arbejdspladsen og resultere i færre sygedage.

> Læs mere om foredraget/workshoppen i stresshåndtering

Personlig effektivitet

Book et foredrag eller en workshop, og få indsigt i effektiv planlægning, prioritering og tidsstyring i en travl og uforudsigelig hverdag. Her får deltagerne effektive metoder til at skabe overblik, prioritere og planlægge. Og de bliver bevidst om dårlige vaner som blokerer for øget effektivitet og får værktøjer til at overvinde udskydelsesadfærd, styre afbrydelser, afstemme forventninger og meget mere.

> Læs mere om personlig planlægning og stresshåndtering

Opløs konflikten

Ønsker du at navigere optimalt i et konfliktfyldt farvand - enten når det handler om at løse egne konflikter eller støtte andre i at forebygge og håndtere konflikter. Så book en inspirerende og praksisnær workshop/foredrag, og få konkrete teknikker til at håndtere og løse konflikter i praksis. Få indsigt i, hvad en konflikt er og konkrete metoder til at bevare overblikket i konfliktfyldte situationer og kommunikere konfliktdæmpende og meget mere.

> Læs mere om workshoppen/foredraget om konflikthåndtering