Whocopied.me protects this content

Foredrag og workshops

Book et foredrag eller en workshop, og få ny faglig inspiration

Jeg hedder Pia Hardy, og du møder mig på disse inspirerende foredrag og workshops. Her får du nyt fagligt input - på en underholdende og involverende facon.

Et foredrag varer typisk 1-2 timer og en workshop fra 2-7 timer. Formen kan tilpasses på mange forskellige måder og med mere eller mindre involvering af deltagerne i form af diskussioner, øvelser, selvrefleksion m.m.

Alle foredrag og workshops tilpasses selvfølgelig jeres organisation og situation, så I altid er sikret det optimale udbytte. De forskellige foredrag eller workshops kan også vinkles, så de målrettes enten virksomhedens ledere eller medarbejderne.

Her på siden ser du et udvalg af foredrag og workshops med mig. Jeg er kendt for min ligefremme facon, mit intense nærvær samt evne til at gøre det komplekse enkelt ved hjælp af humor og billedsprog.

Kommunikation og samarbejde

Foredrag eller workshop om 'Kommunikation og samarbejde'

Har I jeres samarbejde og kommunikation på dagsordenen? Book et foredrag eller en workshop, der kan bidrage til en god udvikling. Her får I nye ideer, inspiration og værktøjer, der styrker en direkte og respektfuld dialog på arbejdspladsen. Det kan være den igangsætter, der skal til for at forbedre kommunikationen på jobbet. Foredraget eller workshoppen vil blive skræddersyet og tilpasset din virksomheds specifikke ønsker og behov.

Personlig effektivitet

Foredrag eller workshop i personlig effektivitet på arbejdspladsen

Book et foredrag eller en workshop, og få indsigt i effektiv planlægning, prioritering og tidsstyring i en travl og uforudsigelig hverdag. Her får deltagerne effektive metoder til at skabe overblik, prioritere og planlægge. Og de bliver bevidst om dårlige vaner som blokerer for øget effektivitet og får værktøjer til at overvinde udskydelsesadfærd, styre afbrydelser, afstemme forventninger og meget mere.

Opløs konflikten

Foredrag eller workshop om at håndtere konflikter på arbejdspladsen

Ønsker du at navigere optimalt i et konfliktfyldt farvand - enten når det handler om at løse egne konflikter eller støtte andre i at forebygge og håndtere konflikter. Så book en inspirerende og praksisnær workshop/foredrag, og få konkrete teknikker til at håndtere og løse konflikter i praksis. Få indsigt i, hvad en konflikt er og konkrete metoder til at bevare overblikket i konfliktfyldte situationer og kommunikere konfliktdæmpende og meget mere.
   

Fra stress til trivsel

Foredrag eller workshop om håndtering af stress

Workshoppen eller foredraget er for alle, som ønsker at spotte og håndtere stress i hverdagen, og som har brug for viden og konkrete metoder til at reducere psykiske og fysiske påvirkninger af blandt andet et for stort arbejdspres. Både medarbejdere og ledere vil blive mere bevidste om stress-signaler og stressårsager både hos dem selv og andre. Indsigten i stress og forebyggelsen af denne vil gavne både effektiviteten, motivationen og arbejdsglæden på arbejdspladsen og resultere i færre sygedage.

Kontakt

Fortuna Kurser & Coaching
Fortunfortvej 12 A
2800 Kongens Lyngby
CVR: 16 10 41 40

Tlf.: 20 32 32 69
Mail: info@fortunakurser.dk

Tilmeld Nyhedsbrev


Copyright © 2022 Fortuna Kurser