tlf70 70 79 18

facebook linkedin
Del på Facebook
Del på Twitter
Del på LinkedIn
Del på Google+

Velkommen - Universet for foredrag og workshops

Book et foredrag eller en workshop, og få ny faglig inspiration

Foredrag om: stresshåndtering, arbejdsglæde, mindfulness, effektivitet, planlægning, koflikthåndtering m.m.Med disse foredrag og workshops får du nyt fagligt input - på en underholdende og involverende facon.

Et foredrag varer typisk 1-2 timer og en workshop fra 2-7 timer. Formen kan tilpasses på mange forskellige måder og med mere eller mindre involvering af deltagerne i form af diskussioner, øvelser, selvrefleksion m.m.

Alle foredrag og workshops i Pia Hardys og Bettina Vilmuns portefølje tilpasses selvfølgelig jeres organisation og situation, så I altid er sikret det optimale udbytte ved hvert foredrag eller workshop. De forskellige foredrag eller workshops kan også vinkles, så de målrettes enten virksomhedens ledere eller medarbejderne.

Her på siden ser du et udvalg af foredrag og workshops afholdt enten af Pia Hardy eller Bettina Vilmun, som begge er kendt for deres ligefremme facon, intense nærvær samt evne til at gøre det komplekse enkelt ved hjælp af humor og billedsprog.

 

Kommunikation og samarbejde

Har I jeres samarbejde og kommunikation på dagsordenen? Book et foredrag eller en workshop, der kan bidrage til en god udvikling.

> Læs mere

Fra stress til trivsel

Book en workshop eller et foredrag, og få indsigt i stress-symptomer, stresskilder og konkrete metoder til at håndtere og reducere stress-belastninger.

> Læs mere

Opløs konflikten

Konflikthåndtering - Book en inspirerende og praksisnær workshop eller et foredrag. Få konkrete teknikker til at håndtere og løse konflikter i praksis.

> Læs mere

Personlig effektivitet

Book et foredrag eller en workshop og få indsigt i effektiv planlægning, prioritering og tidsstyring i en travl og uforudsigelig hverdag.


> Læs mere

Mindfulness i arbejdslivet

Book et foredrag eller en workshop om Mindfulness, og lær hvordan du kan få større glæde og mindre stress i dit arbejdsliv.

> Læs mere.