Whocopied.me protects this content

Velkommen til min blog  På denne blogside deler jeg mine mange års erfaringer med at hjælpe medarbejdere, ledere og virksomheder med at styrke trivslen og arbejdsglæden på arbejdspladsen.

Hvad enten du vil blive bedre til at løse konflikter, samarbejde, lede møder, håndtere stress, være mere effektiv eller styrke din kommunikation, så vil du gennem mine blogindlæg få masser af ny viden, inspiration og praktisk anvendelige værktøjer.

Følg med her på bloggen, og bliv klogere på, hvordan du skaber berigende relationer, meningsfulde arbejdsdage og aktive læringsfællesskaber.

Jeg glæder mig til at inspirere dig.

 

mødeledelse

Sådan forbereder du dig som mødeleder og facilitator

Sådan forbereder du dig som mødeleder. Få indsigt i hvordan din mødeforberedelse skaber succesfulde møder, en sund mødekultur og engagerede mødedeltagere.

Sådan leder du effektive og involverende møder

Lær at lede og facilitere effektive møder, der skaber resultater

Lær kunsten at lede og facilitere møder, som giver værdi for deltagerne og virksomheden. Bliv en mødeleder, som bidrager til en sund og effektiv mødekultur.

Vælg mellem 5 konfliktstrategier

Naviger i Konflikter med Dyrenes Kraft

Udforsk disse 5 forskellige konfliktstategier, og lær at vælge den helt rigtige strategi i situationen. Valget kan have en stor indflydelse på dit arbejdsmiljø og på samarbejdet.

Årsager til konflikter på arbejdspladsen

Skab Harmoni: Forstå De 5 Adfærdstyper i Konflikter

Fra Gladiator til Diplomat: Tag med på rejsen, og lær de 5 typer af konfliktadfærd at kende, og få tips til at håndtere dem. Du kan helt sikkert genkende adfærden fra enten dig selv eller andre.

Årsager til konflikter på arbejdspladsen

Lær at forstå og anerkende andres perspektiver

Sådan praktiserer du aktiv lytning og spørgeteknikker og reducerer misforståelser og forebygger konflikter. Åbn døren til forståelse og anerkendelse af andres perspektiver.

Årsager til konflikter på arbejdspladsen

Årsager til konflikter på arbejdspladsen

Sådan identificerer du konflikter på arbejdspladsen. Få indsigt i årsagerne til konflikter og få gode råd til, hvordan du kan kommunikere konstruktivt i konflikter.

Konfliktmægling på arbejdspladsen

Konfliktmægling på arbejdspladsen

Sådan bruger du mægling til at løse konflikter på arbejdspladsen. Få indsigt og viden om, hvordan du hjælper de konfliktramte parter til at håndtere og løse deres konflikt på en konstruktiv måde.

Konflikthåndtering

Konfliktløsning på arbejdspladsen

Sådan løser du konflikter på arbejdspladsen God kommunikation på arbejdspladsen er et ’must’ for at sikre et konstruktivt samarbejde og et godt arbejdsmiljø.

Stresstrappen

Håndter og forebyg din stress på jobbet

Få viden om, hvor dine stressbelastninger kommer fra, og hvem har ansvaret. Hvad du kan gøre for at forebygge stress og blive stressfri på jobbet, og hvor du kan hente hjælp.

Stress-signaler

Håndtering af stress på arbejdspladsen

Tag dit første skridt mod at håndtere din stress på arbejdspladsen. God trivsel og stresshåndtering på arbejdspladsen er et ’must’ for at sikre din arbejdsglæde.

Brug konflikttrappen til at forstå og løse konflikter

Brug konflikttrappen til at forstå og nedtrappe konflikter. Konflikter er aldrig sjove at stå i, og de kan splitte en hel afdeling ad, hvis ikke man passer på.

Kontakt

Fortuna Kurser & Coaching
Fortunfortvej 12 A
2800 Kongens Lyngby
CVR: 16 10 41 40

Tlf.: 20 32 32 69
Mail: info@fortunakurser.dk

Tilmeld Nyhedsbrev


Copyright © 2022 Fortuna Kurser