tlf70 70 79 18

facebook linkedin

Assertiv kommunikation – professionel assertionstræning

Styrk din kommunikation – skab dialoger med respekt

Kursus i assertiv kommunikation og assertionstræningOplever du undertiden, at det kan være svært at få sagt det, der ligger dig meget på sinde?
Bliver du let misforstået, og har du svært ved at bevare overblikket og kommunikere klart i vanskelige situationer?
Eller fylder du nogle gange for meget og oplever, at det er svært at lytte til andre?
Hvis du genkender noget af dette, så læs endelig videre. For på dette kursus i assertiv kommunikation og assertionstræning får du nemlig både indsigt og værktøjer til at mestre en ligeværdig, respektfuld og overbevisende dialog med andre.

Dit udbytte af kurset i assertiv kommunikation

På kurset i assertion arbejder du med at kommunikere klart, ærligt og overbevisende. Du bliver styrket i at sige fra, sætte grænser og bede om det, du har brug for - uden at krænke andre, og uden at ende med dårlig samvittighed og selvbebrejdelser.
Du bliver bedre til at håndtere vanskelige situationer på en direkte, ligeværdig og konstruktiv måde, og du lærer at modstå andres pres og manipulation. Du styrker også din evne til både at give og modtage feedback på en konstruktiv måde.
Efter kurset vil du opleve, at din selvtillid og dit selvværd styrkes, fordi du får kommunikeret klart og direkte med respekt for dig selv og andre.

Hvem deltager på kurset i assertiv kommunikation?

Kurset i assertiv kommunikation er for dig, som gerne vil ændre og udvikle egne adfærdsmønstre og tankesæt og skabe dialoger, som er respektfulde, nærværende og konfliktforebyggende.

Udbytte for virksomheden

Respekt, ærlighed og direkte kommunikation er en forudsætning for et godt samarbejde. Medarbejdere, som mestrer denne kommunikationsform, gavner både samarbejdet, effektiviteten og arbejdsglæden. Og virksomheden får mere tilfredse og selvsikre medarbejdere, der mestrer at kommunikere åbent og deltagende over for hinanden.

Kursets form og indhold

Kurset i assertiv kommunikation er et praktisk orienteret kursus, der veksler mellem teoretiske oplæg, dialog, selvrefleksion og øvelser. Du får rig mulighed for at træne ud fra dine egne oplevelser og udfordringer med din kommunikation i hverdagen, så dit udbytte kan bruges med det samme, når du kommer hjem. Du arbejder med følgende emner:

 • Adfærdsmønstre – de forskellige kendetegn
 • Assertivt kropssprog – lær det selv, og aflæs det hos andre
 • Dine og andres personlige rettigheder - er der balance?
 • Bliv en god lytter – lær aktiv og empatisk lytning
 • Lær at stå fast, sige fra og sætte grænser
 • Håndter manipulation og pres fra andre
 • Lær at bede om det, du gerne vil have - klart og respektfuldt
 • Håndter egne eller andres følelser – frygt, vrede m.m.
 • Styrk din evne til at give og modtage kritik og ros
 • Få indsigt i samtaleteknik og konflikthåndtering
 • Styrk din selvtillid og dit selvværd
 • Din handlingsplan for udvikling af din personlige kommunikation.

Din underviser i assertiv kommuniaktion

Underviser i assertionstræning og assertiv kommunikationPia Hardy har mange års erfaring som erhvervspsykologisk rådgiver med speciale inden for coaching, erhvervspsykologi og kommunikation. Hun har mange års erfaring i at rådgive, og undervise virksomheder i kommunikation, samarbejde og konflikthåndtering.
Pia Hardy er en meget efterspurgt underviser, og deltagerne vurderer hende som både topengageret og inspirerende. Hun har fokus på den enkelte kursist og lægger vægt på, at alle deltagerne får ny viden, indsigt og masser af praktisk erfaring med sig hjem, så hverdagens udfordringer kan håndteres med succes.
  
  

Personlig coaching

Ønsker du i forlængelse af kurset i assertion at træne og styrke din din personlige kommunikation, har du mulighed for at få et individuelt coaching og sparringsforløb hos underviseren eller en anden af vores erfarne coaches. Kontakt os på info@fortunakurser.dk, eller ring for yderligere information.

Referencer på kurset i assertion

Vi har tidligere afholdt kurser for følgende virksomheder og organisationer: Nomeco, PFA Pension, Natur- og Miljøklagenævnet, Schneider Electric ITB, Københavns kommune, MAN Diesel & Turbo, DSB, Metro Service, ASE, WSPA Danmark, Kosan Crisplant A/S, Sonlink A/S, Regionshospitalet Randers, KommuneKredit, AP Pension, SKAT, Dansk Arbejdsgiverforening, Atkins Danmark A/S, Danske Torpare, SennenBolig A/S, Skatteministeriet, Orbicon A/S, Novo Nordisk a/s, Xylon.

Andre relevante kurser og uddannelser

Her kan du se, hvad andre også kigger på inden for emnet kommunikation:

 > Gå til Top

Kursusinfo

Afholdes 7.-8. jun. 2021
16.-17. sep. 2021
1.-2. nov. 2021

Varighed 2 dage fra kl. 9-16
Pris  8.950 kr. ekskl. moms pr. deltager
Underviser Pia Hardy
Sted Hotel Ascot, København
Kontakt Kontaktformular
Tlf. 20 32 32 69
eller
70 70 79 18
info@fortunakurser.dk

 

Assertiv kommunikation og samarbejde
 1. Dato:(*)
  Dato er obligatorisk
 2. Navn:(*)
  Navn er obligatorisk
 3. Firma:(*)
  Firma er obligatorisk
 4. Stilling:
  Stilling er obligatorisk
 5. Adresse:(*)
  Adresse er obligatorisk
 6. Postnr. og by:(*)
  Postnummer og by er obligatorisk
 7. Telefon:
  Telefon kun med tal er obligatorisk
 8. Email:(*)
  Gyldig emailadresse er obligatorisk
 9. EAN-nr.:
  Invalid Input
  (hvis du er offentligt ansat)
 10. Jeg ønsker at modtage nyhedsmails
  Invalid input
 11. Kommentarer eller spørgsmål
  Invalid Input

Dette kursus kan også afholdes som firmakursus hos jer. Vi skræddersyr kurset efter jeres ønsker og behov, bl.a. med cases fra jeres egen hverdag. Varighed og holdstørrelse aftales individuelt. Pris pr. kursusdag: Efter aftale.
Ring 70 70 19 18, eller skriv til info@fortunakurser.dk

Diplom for fremragende kundekontakt: Læs om testen fra Finduddannelse.dk

Del på Facebook
Del på Twitter
Del på LinkedIn
Del på Google+

Udtalelser

 Kurset har virkelig givet mig en god forståelse for hvad assertiv kommunikation er, og samtidig givet mig en masse værktøjer jeg kan arbejde videre med. Det blev afholdt i hyggelige og trygge omgivelser og med en god blanding af teori og praktiske øvelser, hvor underviser var i stand til undervejs at tilrettelægge indholdet af kurset efter deltagernes behov. Generelt en rigtig god oplevelse, som har givet mig et godt grundlag for videreudvikling.
Lise-Lotte Løbger, kemiker, Novo Nordisk.

Et rigtig godt og lærerigt kursus med en god variation mellem teori og gruppearbejde. Har fået mange gode værktøjer til at være mere konkret for at undgå konflikter eller som hjælp til at håndtere konflikter. Jeg lærte at vi skal tale girafsprog i stedet for ulvesprog, samtidig med at jeg nu kan fastholde mine rettigheder på en ligeværdig måde. Alt i alt et professionelt kursus, men en rigtig god underviser.
Dorthe Aagaard Weilert, teknisk driftskoordinator, Nomeco A/S

Kurset har styrket mig i min rolle som mellemleder og har givet mig lyst til fortsat at tage de udfordringer op, der er i den rolle. Kurset har gjort mig mere klar på mine og andres personlige rettigheder og balancen imellem dem.
Estrid Andersen, Souschef, DGI Fyn

Kurset gav mig inspiration og har giver mig mod til at tage fat på problemstillinger på ny med en ny tilgang.
Jutta Wessel Knaack, Forsikringsrådgiver, CA A-kasse

Fantastisk kursus. Vi lærte meget på kort tid og fik masser af gode værktøjer med hjem. Vi var ikke mange deltagere, hvilket var totalt lukses, da der så var et vigtigt godt engagement fra os deltagere. Jeg vil til enhver tid anbefale kurset i assertiv kommunikation og samarbejde og håber at komme igen.
Dorthe Schrøder, laborant, ALK

Kurset gør dig i den grad klogere på dig selv og kan bruges både på arbejdet og privat. Der er mange brugbare værktøjer til den mentale værktøjskasse.
Jacob Diness, Seniorkonsulent, Westergaard A/S

Et godt kursus med masser af fagligt indhold, som jeg kan lægge i rygsækken, og som kan hjælpe mig med min fremtidige kommunikation.
Henrik Goldschmidt, Ingeniør, ALK Abello

Super spændende og hyggeligt kursus med behagelige lokaler. Pia Hardy er enormt fagligt stærk og ikke mindst en rar underviser, som man føler sig tryg ved. Rigtig tilfreds og går herfra med meget brugbar og nyttig viden.
Louise Andersen, Kontorelev, Solrød kommune

"Det var et meget lærerigt kursus, som har givet mig værktøjer med til både hjem og arbejde. Jeg er positiv overrasket over for sådan et kursus, da jeg ikke vidste, om jeg ville få noget ud af det."
Marloes Vloet, Laborant, FORCE Technology

God inddragelse af cases og eksempler fra din virkelige verden. Dygtig og nærværende underviser.
Lisa Blinkenberg, Senior Rådgiver, Amnesty International

Meget brugbare værktøger og en meget inspirerende underviser.
Karen Merete Jensen, QA Compliance Officer, Bavarian Nordic A/S

Særdeles tilfreds. Pia Hardy var meget tydelig i sine budskaber. Rollespillene hjalp meget til at tænke over andre perspektiver. Pia Hardy er meget kompetent inden for sit emne. Og forklarer på en stille og rolig måde - hvilket er rigtig godt.
Sami El-maadidi, Tandlæge, Tandland

Kommunikation og praksis forløb i et konstruktivt, humoristisk og positivt perspektiv.
Anna Carina Simonsen, Senior Specialist, Novo Nordisk

Særdeles tilfreds. Kurset har gjort mig mere selvbevidst og givet flere refleksioner og værktøjer til at blive bedre både privat og på arbejde.
Christine Helligsø, Client Process Manager, Nordnet

På kurset var der en meget åben dialog og et godt samspil - dejligt med en lille gruppe og gode mødelokaler.
Lene Coling, Sygeplejerske i akutteamet, Hørsholm kommune

 

> Læs alle udtalelser