Whocopied.me protects this content

Personlig effektivitet

Personlig effektivitet – som foredrag eller workshop

Prioriter og planlæg effektivt – skab større overblik og fokus

I en travl hverdag kan det være svært at følge med og håndtere de stadig stigende krav. Det er nemt at miste koncentrationen og målet af syne, og lade sig optage af uforudsete hasteopgaver.

Har I alt for travlt og for mange afbrydelser? Hober de  fysiske og elektroniske bunker sig op, så deltag på dette foredrag og hør, hvordan I kan blive endnu mere selvledende, arbejde mere struktureret og fokuseret, nå flere opgaver på samme tid og skabe en hverdag med mere overskud og energi.

Foredraget eller workshoppen kan tilpasses jeres ønsker og behov, bl.a. med cases fra jeres egen hverdag, og kan også holdes både virtuelt og på engelsk.
   

Hvem deltager?

Foredraget og workshoppen i personlig planlægning er for alle, der har for mange opgaver og for lidt tid, og som ønsker at gøre en indsats for at styre deres ofte uforudsigelige og travle hverdag, undgå stressfælden og styrke arbejdsglæden.
 

Udbytte for deltagerne – personlig effektivitet

Foredraget og workshoppen i personlig planlægning og effektivitet sætter fokus på, hvordan I bliver mere effektive og mindre stressede i hverdagen. I arbejder målrettet med effektive metoder til at skabe overblik, prioritere og planlægge – både på kort og på lang sigt. I får indsigt i forskellige tidstyper, og hvordan I bedst muligt arbejder sammen med andre tidstyper.

I bliver bevidst om dårlige vaner som blokerer for øget effektivitet og får værktøjer til at overvinde udskydelsesadfærd, styre afbrydelser og skabe nye og bedre vaner. I lærer teknikker til at afstemme forventninger, sige fra og bede om det, I har brug for på en ligeværdig og overbevisende måde. Endelig får I et indblik i hvad stress er, stress-symptomer, faresignaler og stresskilder, og I får effektive metoder til at spotte, forebygge og håndtere stress.
 

Foredragsholder og underviser – Pia Hardy

Underviser i personlig planlægning og effektivitetJeg er erhvervspsykologisk rådgiver med speciale i personlig effektivitet og stresshåndtering. Jeg har mange års erfaring i at rådgive, coache og undervise virksomheder inden for forskellige brancher i at optimere deres arbejdsprocesser. Som både projektleder og leder har jeg masser af praktisk erfaring med problemstillinger inden for styring af tid og opgaver.
Jeg er efterspurgt som foredragsholder og underviser, og deltagerne vurderer mig som både topengageret og inspirerende. Mine foredrag er interaktive, nede-på-jorden og 100 % seriøse med et strøg af humor. Og jeg lægger vægt på at deltagerne får ny viden og praktisk erfaring med sig hjem, så hverdagens udfordringer kan håndteres med succes. Læs mere om mig her >


Skræddersyet form og indhold

Foredragets eller workshoppens form skræddersys efter jeres ønsker og behov og kan fx veksle mellem teoretiske oplæg, dialog og praktiske øvelser som tager udgangspunkt i jeres egen hverdag og udfordringer med personlig planlægning og tidsstyring.

Foredraget og workshoppen kan efter aftale indeholde et udpluk af følgende emner:

 • Dine planlægningsvaner – dit tidsforbrug og din effektivitet
 • Forskellige tidstyper og hvordan du samarbejder med dem
 • Dine personlige mål med arbejdsdagen og opgaven
 • Metoder til at afstemme forventninger – balance mellem tid og opgaver
 • Prioritering af dine opgaver – om at skelne mellem "vigtigt" og "haster"
 • Skabe realistiske "to-do"-lister og tidsbudgetter
 • Praktisk planlægning på kort og lang sigt
 • Håndtere mails effektivt samt god opgave- og kalenderstyring
 • De hyppigste tidsrøvere – og metoder til at overvinde dem
 • Håndtere de mange afbrydelser i hverdagen
 • Få bugt med udskyderadfærden
 • Gør op med ineffektive møder
 • Delegering på alle niveauer
 • Lær at spotte stress-signaler og håndtere stresskilder
 • Metoder til at sige fra eller anmode om ændringer
 • Mindfullness – en metode til at styrke dit mentale fokus
 • Din handlingsplan – implementering af nye vaner og metoder.
   

Referencer

Jeg har haft deltagere på foredraget og workshoppen fra bl.a. Novo Nordisk A/S, MAN Diesel A/S, PFA Pension, Døvefilm, Greenland Contractors, Man Diesel A/S, Vejdirektoratet, DFL, Post Danmark Transport, Kcllert, Handleskolen Minerva, DONG Energy, Nordea Liv og Pension, Beredskabsstyrelsen, Telia Danmark, Chas. Hude A/S, Køge Kommune: Teknisk Forvaltning, Kalundborg Kommune, Forsvarsstaben, Jensen Nedrivning A/S, Hoffmann, Post Danmark, Inco Danmark, Lægemiddelstyrelsen, Skov- og Naturstyrelsen, Miljøstyrelsen, Lauritz Knudsen A/S, Albertslund Kommune.

Andre relevante workshops, foredrag og kurser

Læs mere om vores kurser, foredrag og konsulentydelser inden for tidsstyring og stresshåndtering:

Udtalelser

Kursusinfo

Afholdes: 

Som skræddersyet foredrag eller workshop efter aftale – kan også afholdes online og på engelsk.

Varighed: Efter aftale
 
Holdstørrelse: Efter aftale
 
Pris:  Efter aftale
 
Underviser: Pia Hardy
 

Kontakt

Fortuna Kurser & Coaching
Fortunfortvej 12 A
2800 Kongens Lyngby
CVR: 16 10 41 40

Tlf.: 20 32 32 69
Mail: info@fortunakurser.dk

Tilmeld Nyhedsbrev


Copyright © 2022 Fortuna Kurser