Whocopied.me protects this content

Performance og Præsentationsteknik

Individuel træning, coaching og rådgivning

Uanset hvor god du er, kan du blive bedre gennem fokuseret træning og konstruktiv feedback.

Individuel træning i performance og præsentationsteknik er ideel for personer, der f.eks. har en specifik opgave, eller som trives bedst med det fokus og den fleksibilitet, der ligger i et individuelt tilrettelagt forløb.

Individuel undervisning er et af vores mere populære tilbud. Primært fordi træningen kan bestilles og udføres inden for kort tid, og indholdet målrettes til det specifikke behov.

  • Du arbejder med dine egne cases, så den viden du får, kan bruges direkte i den verden, du til dagligt interagerer i eller til en særlig lejlighed
  • Der undervises i præcis det, du har brug for indenfor retorik og performance,
  • Teori, praktiske øvelser, videotræning, og feedback - efter ønske

Du kan bestille en hel dag, en halv dag eller en enkelt time som det passer dig. Forløbet er frit tilrettelagt uden binding, og du kan bestille tid fra gang til gang.

Træningen indledes med en afklaring af hvilke mål, du arbejder hen imod, og hvilken deadline vi skal forholde os til. Undervisningens indhold og omfang sammensættes derefter.

 

Din personlige træner og coach

Underviser i præsentationsteknik og personlig gennemslagskraftSasha Lystrup Andersen har mere end 15 års erfaring indenfor retorisk rådgivning, performance og undervisning. Hun beskæftiger sig med fagområder lige fra videnskabsformidling ved Syddansk Universitet til efteruddannelse af danske TV- og radiojournalister.

Sasha Lystrup Andersen er retoriker og tidligere talelærer ved Det Kongelige Teater. Hun øser ud af sin viden og erfaring med hvad det vil sige at stå på landets største scener og holde publikums opmærksomhed – hvordan man holder fokus på budskaberne og får folk til at lytte. Sasha arbejder i det daglige med rådgivning, coaching og undervisning, indenfor retorik, stemmetræning og performance i det offentlige og private erhvervsliv.
 

Priser, kontakt og tidbestilling

Pris: Efter aftale

Du kan ringe for en uforpligtende samtale med Sasha Lystrup Andersen på tlf. 20 32 32 69, eller du kan maile til info@fortunakurser.dk

Info

Varighed: 1-2 timer eller efter aftale
Coach: Sasha Lystrup Andersen

Kontakt

Fortuna Kurser & Coaching
Fortunfortvej 12 A
2800 Kongens Lyngby
CVR: 16 10 41 40

Tlf.: 20 32 32 69
Mail: info@fortunakurser.dk

Tilmeld Nyhedsbrev


Copyright © 2022 Fortuna Kurser