tlf70 70 79 18

 

PERFORMANCE OG PRÆSENTATIONSTEKNIK

 

Individuel træning, coaching og rådgivning

UPersonlig coaching i præsentationsteknik og performanceanset hvor god du er, kan du blive bedre gennem fokuseret træning og konstruktiv feedback.

Individuel træning i performance og præsentationsteknik er ideel for personer, der f.eks. har en specifik opgave, eller som trives bedst med det fokus og den fleksibilitet, der ligger i et individuelt tilrettelagt forløb.

Individuel undervisning er et af vores mere populære tilbud. Primært fordi træningen kan bestilles og udføres inden for kort tid, og indholdet målrettes til det specifikke behov.

  • Du arbejder med dine egne cases, så den viden du får, kan bruges direkte i den verden, du til dagligt interagerer i eller til en særlig lejlighed
  • Der undervises i præcis det, du har brug for indenfor retorik og performance,
  • Teori, praktiske øvelser, videotræning, og feedback - efter ønske

Du kan bestille en hel dag, en halv dag eller en enkelt time som det passer dig. Forløbet er frit tilrettelagt uden binding, og du kan bestille tid fra gang til gang.

Træningen indledes med en afklaring af hvilke mål, du arbejder hen imod, og hvilken deadline vi skal forholde os til. Undervisningens indhold og omfang sammensættes derefter.


Din personlige træner og coach

Underviser i præsentationsteknik og personlig gennemslagskraftSasha Lystrup Andersen har mere end 15 års erfaring indenfor retorisk rådgivning, performance og undervisning. Hun beskæftiger sig med fagområder lige fra videnskabsformidling ved Syddansk Universitet til efteruddannelse af danske TV- og radiojournalister.

Sasha Lystrup Andersen er retoriker og tidligere talelærer ved Det Kongelige Teater. Hun øser ud af sin viden og erfaring med hvad det vil sige at stå på landets største scener og holde publikums opmærksomhed – hvordan man holder fokus på budskaberne og får folk til at lytte. Sasha arbejder i det daglige med rådgivning, coaching og undervisning, indenfor retorik, stemmetræning og performance i det offentlige og private erhvervsliv.
  

Priser, kontakt  og tidbestilling

Pris: Efter aftale

Du kan ringe for en uforpligtende samtale med Sasha Lystrup Andersen på tlf. 20 32 32 69, eller du kan maile til info@fortunakurser.dk

 

Info

Varighed 1-2 timer eller efter aftale
Coach 
Sasha Lystrup Andersen
Kontakt
Kontaktformular
Tlf. 20 32 32 69
info@fortunakurser.dk


 

Udtalelser

Jeg er en erfaren topleder, som igennem årene har lært mig betydningen af, hvordan man fremstår, hvis man vil lykkedes med sine mål. Efter trænigen med Sasha ser det ud til at mine budskaber blive modtaget bedre. Jeg er blevet klarere på, hvad jeg vil have ud af et møde / en optræden. Og på hvilke virkemidler jeg kan bruge, særligt retorikkens. Jeg tror, at dem som er ægte interesseret i, hvordan deres optræden påvirker andre mennesker, kan få stor gavn af Sasha.Og det burde langt de fleste ledere være!
Jonatan Schloss, Vicedirektør, Bispebjerg Hospital

Da jeg begyndte trænigen hos Sasha, havde jeg allerede en del erfaring med præsentationer, men jeg var også bevidst om, at meget kunne blive bedre. Tilbagemeldinger har bekræftet mig i, at det er sket. Den største forskel kurset har gjort for mig er, at jeg er blevet mere struktureret i min tilgang. Sasha gav mig nogle gode redskaber at arbejde videre med. Jeg fået meget mere selvtillid som oplægsholder.
Nils Storm Stenbæk, Underdirektør, cheføkonom, Finansrådet

Mit forløb med Sasha har bidraget afgørende til at give mig nogle redskaber, som gør mig i stand til at kommunikere effektivt i en lang række sammenhænge. Det gælder både på mere uformelle møder og i forhold til større forsamlinger, radio og tv. Frem for alt har Sasha i kraft af sin kompetente og inspirerende coaching fået redskaberne til at sidde fast hos mig og ikke – som det typisk sker - være glemt når hverdagen melder sig. Sasha har med andre ord gjort en afgørende forskel på min evne til at kommunikere og levere resultater.  
Thomas Krogh, 
Afdelingschef, Dansk Energi