Whocopied.me protects this content

Sasha Lystrup Andersen – Retoriker og talelærer

Speciale i professionel fremtræden og retorik

Sasha Lystrup Andersen er uddannet talelærer fra Det kongelige Teater samt cand.mag. i retorik og certificeret talelærer fra Københavns Universitet. Hendes rådgivning, coaching og undervisning hviler på klassisk og moderne retorisk teori samt teatrets 'know-how' om, hvad det vil sige at brænde igennem på scenen.

Erhvervserfaring

Sasha har mere end 15 års erfaring indenfor retorisk rådgivning, performance og undervisning. Hun beskæftiger sig med fagområder lige fra videnskabsformidling ved Syddansk Universitet til efteruddannelse af danske TV- og radiojournalister. Sasha træner advokater og erhvervsfolk,  samt nogle af landet mest erfarne forskere og foredragsholdere.

Sasha har igennem sin karriere både arbejdet med en række af landets absolut mest anerkendte skuespillere fra landets nationalscene, Det Kongelige Teater, og med skuespilelever på Skuespillerskolen ved Århus Teater.

Referencer

Af referencer kan bl.a. nævnes: Danske Bank, Finansrådet, Statens Museum For Kunst, Miljøstyrelsen, NCC, Care Danmark, Region Hovedstaden, DJØF, Beck  Bruhn, ligesom andre retorikfirmaer har benyttet sig af hendes ekspertise inden for kombinationen af retorik og performance.

Skræddersyede kurser og personlig coaching

Sashas undervisning retter sig til dig, som gerne vil være en stærk kommunikator og inspirator.

Emnerne varierer helt efter behov, erhvervsmæssig baggrund og personlig interesse. Sashas kurser og personlige coaching dækker alt om mentaltræning, som fx hvordan man tackler nervøsitet, kommer sin præsentationsangsten til livs, får det maksimale ud af sin performance på ”scenen”. Men også hvordan man udarbejder et stærkt retorisk oplæg, som udløser den rette respons på konferencen eller mødet.

Hos Fortuna kan du enten vælge et kursus som passer til dit behov eller booke et privat forløb, hvor du kommer rundt om dine særlige behov og interesser.

Et forløb hvor spejlet holdes op – en dialog med en tydelig og konstruktiv vurdering af egne færdigheder og en målrettet indsats. De som søger Sashas træning har stor glæde af at få en både kyndig, ærlig og respektfuld feedback. Et godt udgangspunkt for videre succes.

I FORTUNA er vi glade for at have Sasha med på holdet af undervisere. Sasha er pt. den eneste i Danmark med en uddannelse i professionel performance/scenefremtræden, kombineret med en akademisk baggrund som kandidat i retorik. Dette giver et unikt udgangspunkt for de af vores kunder, som kunne tænkte sig hele pakken, når det gælder kurser og træning i professionel præsentationsteknik og performance.

Sprog

Sasha arbejder med internationalt klientel og underviser både på dansk og engelsk.

Kontakt

Kontakt os på e-mail:info@fortunakurser.dk eller ring tlf. 20 32 32 69 eller 70 70 79 18 for flere informationer.

Sasha Lystrup Andersen

Kontakt

Fortuna Kurser & Coaching
Fortunfortvej 12 A
2800 Kongens Lyngby
CVR: 16 10 41 40

Tlf.: 20 32 32 69
Mail: info@fortunakurser.dk

Tilmeld Nyhedsbrev

Aktiver venligst javascript for at indsende denne formular


Copyright © 2022 Fortuna Kurser