Coachuddannelser og kurser

Bliv certificeret coach, stresscoach eller konfliktcoach og mægler

Ønsker du at være en professionel samtalepartner for medarbejdere, kolleger, kunder, borgere eller elever? Vil du gerne blive fortrolig med de metoder og teknikker som succesrige coaches benytter? Så vil disse intensive kurser og uddannelser i coaching give dig praktisk træning og effektive værktøjer til at guide den, du coacher til større selvindsigt, finde løsninger på problemstillinger, tage ansvar, nå mål og styrke arbejdsglæden og livskvaliteten.
 

Din underviser og dit uddannelsesforløb

Jeg hedder Pia Hardy og er din underviser på alle uddannelserne i coaching, stresscoaching, konliktcoaching og -mægling.

På mine uddannelser vil du opleve et trygt læringsmiljø og små kursushold. Du får coachingmetoder og værktøjer, der gør dig til en suveræn samtalepartner, og du får trænet og integreret det lærte, så coaching bliver naturligt for dig at bruge i din hverdag.

Du afslutter alle coachuddannelserne med en mundtlig og skriftlig eksamen, hvor du bliver endelig certificeret som coach, stresscoach eller konfliktcoach og mægler.

Coaching kursus

Fortuna Kurser - Coachingkursus

Bliv en suværen coachende samtalepartner på dette to-dages kursus. Træn effektfulde coachende metoder som baner vejen for faglig udvikling, personlig vækst og positive forandringer hos den du coacher.

Lederen som coach

Fortuna Kurser - Kommunikation

Skab resultater gennem ledelsesbaseret coaching. På kurset arbejder du med coachende værktøjer der stimulerer medarbejderens motivation og handlekraft i en travl og foranderlig hverdag.

Konfliktcoach uddannelse

Fortuna Kurser - Kommunikation

Bliv professionel konfliktcoach - lær at coache, mægle og facilitere processer med enkeltpersoner og teams med det formål at forebygge, håndtere og opløse konflikter. Et intensivt forløb på tre moduler a to dage.

Stresscoach uddannelse

Fortuna Kurser - Stresscoach uddannelse

Intensiv stresscoach uddannelse med certificering. Få redskaber og metoder til at hjælpe andre med at forebygge og håndtere stress og bane vejen for bedre trivsel og større livskvalitet.

Coach uddannelse

Fortuna Coaching uddannelse

Bliv certificeret coach på denne coachuddannelse. Træn den coachende samtaleform, og oplev succes med at støtte og motivere andre til at opdage egne resurser og udviklingsmuligheder og handle på dem.

Stresscoaching for coaches

Fortuna Coaching kurser

Intensiv stresscoach uddannelse med certificering - for coaches. Få indsigt i stressens væsen og lær effektive stresscoaching værktøjer til at hjælpe andre til at erkende og håndtere deres stress.

Kontakt

Fortuna Kurser & Coaching
Fortunfortvej 12 A
2800 Kongens Lyngby
CVR: 16 10 41 40

Tlf.: 70 70 79 18 eller 20 32 32 69
Mail: info@fortunakurser.dk

Tilmeld Nyhedsbrev

Aktiver venligst javascript for at indsende denne formular