tlf70 70 79 18

Velkommen - coaching univers

 

Bliv professionel coach, stresscoach eller konfliktcoach og mægler

Underviser i coaching - Pia HardyØnsker du at være en professionel samtalepartner for medarbejdere, kolleger, kunder, borgere eller elever? Vil du gerne blive fortrolig med de metoder og teknikker som succesrige coaches benytter? Så vil disse intensive kurser og uddannelser i coaching give dig praktisk træning og effektive værktøjer til at guide den, du coacher til større selvindsigt, finde løsninger på problemstillinger, tage ansvar, nå mål og styrke arbejdsglæden og livskvaliteten.
 

Din underviser og dit uddannelsesforløb

Jeg hedder Pia Hardy og er din underviser på alle uddannelserne i coaching, stresscoaching, konliktcoaching og -mægling.

På mine uddannelser vil du opleve et trygt læringsmiljø og små kursushold. Du får coachingmetoder og værktøjer, der gør dig til en suveræn samtalepartner, og du får trænet og integreret det lærte, så coaching bliver naturligt for dig at bruge i din hverdag.

Du afslutter alle coachuddannelserne med en mundtlig og skriftlig eksamen, hvor du bliver endelig certificeret som coach, stresscoach eller konfliktcoach og mægler.

Vil du specialisere dig inden for coaching?

Jeg udbyder flere forskellige typer af kurser i coaching - alt efter hvilke udfordringer, der er relevante for dig at coache i. Det kan fx handle om konflikter, stressrelaterede problematikker, karrirereudvikling, planlægning og meget andet.

Herunder kan du finde netop det kursus eller den uddannelse inden for professionel coaching, som du har brug for.

>  Coaching kursus – lær alt om grundlæggende coaching 
>  Coachuddannelse - bliv certificeret coach

>  Lederen som coach - lær alt om den coachende ledelsesstil
>  Stresscoach uddannelse - bliv certificeret stresscoach
>  Stresscoaching for coaches - bliv certificeret stresscoach
>  Konfliktmægler og konfliktcoach uddannelsen

Alle kurser holdes som både virksomhedstilpassede kurser og som åbne kurser, hvor du kan tilmelde dig individuelt. Tjek alle dine muligheder herunder for at tilegne dig effektive værktøjer og metoder til dine coachende samtaler.

 

Coaching kursus *

Bliv en suværen coachende samtalepartner på dette intensive to-dages kursus. Træn effektfulde coachende metoder som baner vejen for faglig udvikling, personlig vækst og positive forandringer hos den du coacher. 

> Læs mere om coaching kurset ...

Coach uddannelse *

Bliv certificeret coach på denne topprofessionelle coachuddannelse. Træn den coachende samtaleform, og oplev succes med at støtte og motivere andre til at opdage egne resurser og udviklingsmuligheder, tage ansvar og handle.

> Læs mere om coachuddannelsen ...

Konfliktcoach uddannelse *

Bliv professionel konfliktcoach - lær at coache, mægle og facilitere processer med enkeltpersoner og teams med det formål at forebygge, håndtere og opløse konflikter. Et intensivt forløb på tre moduler a to dage.

> Læs om konfliktcoach uddannelsen ...

Stresscoach uddannelse *

Intensiv stresscoach uddannelse med certificering. Få redskaber og metoder til at hjælpe andre med at forebygge og håndtere stress og bane vejen for bedre trivsel og større livskvalitet.

> Læs om stresscoach uddannelsen ...

Stresscoaching for coaches *

Intensiv stresscoach uddannelse med certificering - for coaches. Få indsigt i stressens væsen og lær effektive stresscoaching værktøjer til at hjælpe andre til at  erkende og håndtere deres stress.

> Læs om stresscoach uddannelsen ... 

Lederen som coach *

Skab resultater gennem ledelsesbaseret coaching. På kurset arbejder du med coachende værktøjer der stimulerer medarbejderens motivation og handlekraft i en travl og foranderlig hverdag.

> Læs mere om lederen som coach ...