tlf70 70 79 18

facebook linkedin

Velkommen - coaching univers

Hos os udvikler du dig til professionel coach

Bliv certificeret coach, stresscoach eller konfliktcoachHos Fortuna kurser arbejder vi altid med de nyeste metoder og teorier inden for coaching, og alle vores kurser og uddannelser har et solidt teoretisk fundament suppleret med masser af praktisk træning.

Bliv professionel coach eller stresscoach på vores Coachuddannelse eller Stresscoach uddannelse, eller tilegn dig kompetencer i konflikthåndtering og konfliktløsning på vores Konfliktcoach uddannelse. Ajourfør dig med de nyeste metoder inden for den coachende samtale på uddannelsen i Narrativ coaching, eller bliv toptrænet på Teamcoach uddannelsen, så du kan facilitere gruppeprocesser, der styrker motivationen, samarbejdet og effektiviteten i teamet.
Alle kurser udbydes som virksomhedstilpassede kurser, og kurserne med * holdes også som åbne kurser, hvor du kan tilmelde dig individuelt.

 

Coaching kursus *

Bliv en suværen coachende samtalepartner på dette intensive to-dages kursus. Træn effektfulde coachende metoder som baner vejen for faglig udvikling, personlig vækst og positive forandringer hos den du coacher. 

> Læs mere om coaching kurset ...

Coach uddannelse *

Bliv certificeret coach på denne topprofessionelle coachuddannelse. Træn den coachende samtaleform, og oplev succes med at støtte og motivere andre til at opdage egne resurser og udviklingsmuligheder, tage ansvar og handle.

> Læs mere om coachuddannelsen ...

Konfliktcoach uddannelse *

Bliv professionel konfliktcoach - lær at coache, mægle og facilitere processer med enkeltpersoner og teams med det formål at forebygge, håndtere og opløse konflikter. Et intensivt forløb på tre moduler a to dage.

> Læs om konfliktcoach uddannelsen ...

Stresscoach uddannelse *

Intensiv stresscoach uddannelse med certificering. Få redskaber og metoder til at hjælpe andre med at forebygge og håndtere stress og bane vejen for bedre trivsel og større livskvalitet.

> Læs om stresscoach uddannelsen ...

Stresscoaching for coaches *

Intensiv stresscoach uddannelse med certificering - for coaches. Få indsigt i stressens væsen og lær effektive stresscoaching værktøjer til at hjælpe andre til at  erkende og håndtere deres stress.

> Læs om stresscoach uddannelsen ... 

Narrativ coaching - uddannelse

Uddannelsen i narrativ coaching er et spændende tilbud der ajourfører dig med de nyeste metoder inden for den coachende samtale. Forløbet strækker sig over 3 moduler - i alt fem intensive dage.

> Læs mere om narrativ coaching ...

Teamcoaching

Intensiv uddannelse i at coache grupper og teams - 3 moduler af to dage. Lær at facilitere samtaler der bruger fortællingernes skabende kraft til at styrke motivationen, samarbejdet, trivslen og effektiviteten i gruppen.

> Læs mere om teamcoaching ...

Lederen som coach *

Skab resultater gennem ledelsesbaseret coaching. På kurset arbejder du med coachende værktøjer der stimulerer medarbejderens motivation og handlekraft i en travl og foranderlig hverdag.

> Læs mere om lederen som coach ...