tlf70 70 79 18

facebook linkedin

 

Professionel ledercoaching og sparring for ledere

Ledercoaching og personlig sparring

Udvikling af dit personlige lederskab - et coaching- og sparringsforløb

Ønsker du at arbejde med dine ledelsesmæssige udfordringer og udviklingen af dig selv og din organisation, så vil vores ledercoaching vise dig vejen til øget selvindsigt og styrket beslutnings- og handlekraft.

Med ledercoaching får du en fortrolig samtale, som er både mål- og handleorienteret – en samtale der både udfordrer og støtter dig som leder – og som frigør kreativitet og fremmer nytænkning. Du får her muligheden for at få udviklet større bevidsthed om dine udfordringer, succeser, kompetencer, samarbejdsrelationer og din rolle i den sammenhæng, du er en del af.

Al ydre forandring, sker indefra først. Derfor tager vi udgangspunkt i, at det vigtigste fundament for at udfolde din faglighed optimalt, er dine personlige kompetencer - og inviterer dig med dette ledercoaching-forløb ud på en indre rejse i dit lederskab.

Hvad kan du opnå med ledercoaching?

I coaching-forløbet kommer du rundt om alle væsentlige aspekter af at udvikle et stærkt, autentisk og bæredygtigt lederskab. Du tager ud på en spændende opdagelsesrejse i dig selv og dit arbejdsliv, og du får kortlagt dine udfordringer og succeser som leder – både når det gælder dine ansvarsområder, kompetencer, samarbejdsrelationer, roller og dine præferencer.

Du får mulighed for at arbejde med dig selv i et rum, hvor der er fokus på dine behov og dine udfordringer. Og du vil opleve et forløb, der støtter dig i din lederrolle og frigør ressourcer, kreativitet og innovation.

Du kan bruge ledercoaching til fx at:

 • Udvikle og styrke dine lederkompetencer
 • Øge din bevidsthed om relationer og roller
 • Afklare dine værdier og ledelsesstil
 • Blive en mere nærværende leder
 • Udvikle mere kreativitet og innovation
 • Udvikle større arbejdsglæde og oplevelse af mening
 • Stresshåndtering, både din og andres stress
 • Styrke din kommunikation og gennemslagskraft
 • Forbedre din personlige effektivitet og tidsstyring
 • Få redskaber til at håndtere konflikter konstruktivt
 • Afklare og planlægge din karriereudvikling.
     

Din personlige ledercoach

Karen Marie FiirgaardKaren Marie Fiirgaard er coach og procesfacilitator.
Hun er en erfaren ledercoach og fungerer som din fortrolige udviklingspartner med det fokus at skabe udvikling, mening og klarhed – der hvor du har brug for det.
Karen Marie tager dig med på en spændende opdagelsesrejse i dig selv og dit lederskab og giver dig mulighed for, at give dit lederskab en saltvandindsprøjtning. Med individuel lederudvikling tager Karen Marie udgangspunkt i dit lederskab og udvikling af dine personlige kompetencer. Du får fokus på udvikling af dig i lederrollen, dit personlige lederskab, dine udfordringer, visioner, din motivation og oplevelse af mening.

Læs mere om Karen Marie her >>> ...

Pia Hardy: Din personlige coachPia Hardy er internationalt certificeret erhvervscoach

Som erfaren ledercoach fungerer hun som din fortrolige samtalepartner og bruger ledercoaching til at skabe selvindsigt, motivation, overblik og fokus med det formål at bane vejen for en lederkarriere med øget arbejdsglæde og trivsel.

Med Pias ledercoaching får du en fortrolig samtale, som har til formål at skabe en proces med nye erkendelser og indsigt i dine vigtige værdier, ledelsespotentialer og udviklingsområder som leder. En opdagelsesrejse som sætter dig i stand til at sætte vigtige mål og handle på dem.

Læs mere om Pia her >>> …
  

Prisliste for ledercoaching - Virksomheder/Erhverv

Timepris coaching:  1.500 kr. ekskl. moms

Tidsbestilling og kontakt om personlig ledercoaching

Du kan ringe for en uforpligtende samtale eller for at bestillle tid til coaching hos
Pia Hardy eller Karen Marie Fiirgaard på tlf. 20 32 32 69 eller 70 70 79 18, eller du kan maile til info@fortunakurser.dk

 

Info

Varighed 1-1½ time eller efter aftale
Coaches Pia Hardy
Karen Marie Fiirgard
Kontakt
Kontaktformular
Tlf. 20 32 32 69
eller 70 70 79 18

info@fortunakurser.dk

 

Del på Facebook
Del på Twitter
Del på LinkedIn
Del på Google+