Whocopied.me protects this content

Kurser om at skrive bedre

Lær at skrive læsevenlige, overbevisende og korrekte tekster

På kurset i Skriftlig kommunikation og kurset i Skriv effektive e-mails lærer du at skrive klart, flydende og letlæselig. Dine tekster og mails bliver overskuelige og dine budskaber klare. Du lærer at skrive levende og fængende, men også hurtigere og mere effektivt.

På kurserne Skriv korrekt dansk og Sæt korrekte kommaer får du grammatik, stavning og kommaerne helt på plads, så det er til at huske og bruge i praksis.

På kurset i Notat- og referatteknik lærer du at lytte og notere fokuseret alt efter formålet, og du lærer også at skrive klare, læsevenlige og dækkende referater – uden at føle dig stresset.

Vi tilbyder også onlinekurser i Korrekt dansk og mail-kommunikation med ’live’ undervisning, hvor alle deltagere og underviser kan være i dialog og arbejde med øvelser.

Vi tilpasser altid kurserne til deltagerne, så kurset eller forløbet rammer plet og skaber den ønskede udvikling og de rigtige resultater. Se herunder, hvilke muligheder du har for at arbejde med din skriftlige kommunikation.

Skriftlig kommunikation

Skriv bedre tekster

Lær at skrive moderne, klart og flydende – uden at fagligheden går tabt. Skriv tekster med klare og overbevisende budskaber.

Skriv korrekt dansk

Kursus i at skrive korrekt dansk

Få helt styr på de klassiske skrivefejl og din komma- og tegnsætning. Lær sprogreglerne, så de er lette at huske og bruge i praksis.

Sæt korrekte kommaer

sæt korrekte kommaer og andre tegn

Lær at sætte komma og andre tegn med stor præcision og sikkerhed – på kun en dag. Det kan læres nemt og hurtigt.

Skriv effektive e-mails

kursus i at skrive effektive e-mails

Skriv bedre e-mails med budskaber, der bliver læst og forstået. Lær effektiv e-mail-kommunikation, og spar tid på dine mails.

Notat og referatteknik

Kurser i referatskrivning og notatteknik

Bliv knivskarp til at få noteret alt det væsentlige – og få notaterne omformuleret til professionelle og informative referater.

Online 'live' undervisning

Online kurser i skriftlig kommunikation og korrekt dansk

Online 'live' undervisning – 3 moduler a 2 timer. Få styr på grammatik og kommaer, og lær at skrive professionelle mails.

Individuel sproglig rådgivning

Sproglig rådgivning og skrivecoaching

Få individuel sproglig rådgivning, lær at skrive professionelle og korrekte tekster gennem fokuseret træning og konstruktiv feedback.
 

Hjælp til korrekturlæsning

Få hjælp til korrekturlæsning på dine tekster

Få vores dygtige korrekturlæsere til at sørge for at dine tekster er fejlfri. Undgå stavefejl, komma- og retskrivningsfejl.

Kontakt

Fortuna Kurser & Coaching
Fortunfortvej 12 A
2800 Kongens Lyngby
CVR: 16 10 41 40

Tlf.: 20 32 32 69
Mail: info@fortunakurser.dk

Tilmeld Nyhedsbrev


Copyright © 2022 Fortuna Kurser