tlf70 70 79 18

facebook linkedin

Lær at skrive bedre *

Lær at skrive læsevenlige, overbevisende og korrekte tekster

Lær at skrive læsevenlige, overbevisende og korrekte teksterPå alle vores kurser i skriftlig kommunikation får du både skriveværktøjer og masser af praktisk træning.

På kurset i skriftlig kommunikation lærer du at skrive klart, flydende og letlæselig. Dine tekster bliver overskuelige og dine budskaber klare. Du lærer at skrive levende og fængende, men også hurtigere og mere effektivt.

På kurserne om korrekt dansk og kommasætning får du grammatik, stavning og kommaerne helt på plads, så det er til at huske og bruge i praksis.

På kurset i notat- og referatteknik lærer du at lytte og notere fokuseret alt efter formålet, og du lærer også at skrive klare, læsevenlige og dækkende referater – uden at føle dig stresset.

Vi tilpasser altid kurserne til deltagerne, så kurset eller forløbet rammer plet og skaber den ønskede udvikling og de rigtige resultater. Se her på siden, hvilke muligheder du har for at arbejde med din skriftlige kommunikation.

 

Skriftlig kommunikation *

Lær at skrive moderne, klart og flydende - uden at fagligheden går tabt. Skriv tekster med klare budskaber, der overbeviser og fænger.

> Læs mere om Skriftlig kommunikation

Skriv korrekt dansk *

Få helt styr på de klassiske skrivefejl og din komma- og tegnsætning. Lær sprogreglerne, så de er lette at huske og bruge i praksis.

> Læs mere om Skriv korrekt dansk

Sæt korrekte kommaer

Lær at sætte komma og andre tegn med stor præcision og sikkerhed - på kun en dag. Det kan læres nemt og hurtigt.

> Læs mere om Komma kurset

Notat og referatteknik *

Bliv knivskarp til at få noteret alt det væsentlige - og få notaterne omformuleret til professionelle og informative referater.

> Læs mere om notat- og referatteknik