tlf70 70 79 18

Lær at skrive bedre

Lær at skrive læsevenlige, overbevisende og korrekte tekster

Lær at skrive læsevenlige, overbevisende og korrekte teksterNYHED – Nu tilbyder vi også onlinekurser i ’Korrekt dansk og mail-kommunikation’ med ’live’ undervisning, hvor alle deltagere og underviser kan se hinanden, være i dialog og arbejde med øvelser.

På kurset i 'Skriv så det virker' og kurset i 'Skriv effektive mails' lærer du at skrive klart, flydende og letlæselig. Dine tekster og mails bliver overskuelige og dine budskaber klare. Du lærer at skrive levende og fængende, men også hurtigere og mere effektivt.
Alt dette kan du også lære ved at vælge dit eget personlige skræddersyede skrivekursus.

På kurserne 'Korrekt dansk' og 'Kommasætning' får du grammatik, stavning og kommaerne helt på plads, så det er til at huske og bruge i praksis.

På kurset i 'Notat- og referatteknik' lærer du at lytte og notere fokuseret alt efter formålet, og du lærer også at skrive klare, læsevenlige og dækkende referater – uden at føle dig stresset.

Vi tilpasser altid kurserne til deltagerne, så kurset eller forløbet rammer plet og skaber den ønskede udvikling og de rigtige resultater. Se her på siden, hvilke muligheder du har for at arbejde med din skriftlige kommunikation.

 

Skriftlig kommunikation *

Lær at skrive moderne, klart og flydende – uden at fagligheden går tabt. Skriv tekster med klare og overbevisende budskaber.

> Læs mere om skriftlig kommunikation

Skriv korrekt dansk *

Få helt styr på de klassiske skrivefejl og din komma- og tegnsætning. Lær sprogreglerne, så de er lette at huske og bruge i praksis.

> Læs mere om at skrive korrekt dansk

Sæt korrekte kommaer

Lær at sætte komma og andre tegn med stor præcision og sikkerhed – på kun en dag. Det kan læres nemt og hurtigt.

> Læs mere om kommakurset

Skriv effektive e-mails

Skriv bedre e-mails med budskaber, der bliver læst og forstået. Lær effektiv e-mail-kommunikation, og spar tid på dine mails.

> Læs mere om at skrive bedre e-mails

Notat og referatteknik *

Bliv knivskarp til at få noteret alt det væsentlige – og få notaterne omformuleret til professionelle og informative referater.

> Læs mere om notat- og referatteknik

Online 'live' undervisning

Online 'live' undervisning – 3 moduler a 2 timer. Få styr på grammatik og kommaer, og lær at skrive professionelle mails.

> Læs mere om online-kurserne

Hjælp til korrekturlæsning

Få vores dygtige korrekturlæsere til at sørge for at dine tekster er fejlfri. Undgå stavefejl, komma- og retskrivningsfejl.

> Få hjælp til korrekturlæsning

Individuel sproglig rådgivning

Få individuel sproglig rådgivning, lær at skrive professionelle og korrekte tekster gennem fokuseret træning og konstruktiv feedback.

> Læs om individuel sproglig sparring