tlf70 70 79 18

facebook linkedin

 

Komma - kommakursus - lær at sætte komma

Lær at sætte dine kommaer og andre tegn rigtigt

Kommakursus og tegnsætningPå dette kommakursus kan du lære at sætte komma og andre tegn med stor præcision og sikkerhed – på kun en dag.
Det er nemlig ikke svært at sætte kommaer – når du først har lært det. Det kan læres hurtigt og nemt.

Hvem deltager i komma-kurset?

Kurset er populært blandt mange typer af medarbejdere – fælles for dem er, at de ønsker at kunne sætte kommaerne rigtigt og styrke deres skriftlige kommunikation.
 

Udbytte for deltagerne

Du vil komme til at sætte dine kommaer og andre tegn med sikker hånd. Korrekt kommatering og tegnsætning forbedrer dine tekster og gavner din kommunikation - også din sans for sproget bliver bedre.
  

Udbytte for virksomheden

Den skriftlige kommunikation er virksomhedens ansigt udadtil. Det er vigtigt, at den er korrekt - også når det gælder tegnsætning. Kommaerne skal sættes rigtigt, og det bliver de efter dette kursus.

Vi tilpasser altid kurset til virksomheden og deltagerne, så kurset eller forløbet rammer plet og skaber den ønskede udvikling og de rigtige resultater.
 

Indhold og form

På kommakurset arbejder vi med korte teoretiske gennemgange og masser af praktiske øvelser. Du får din nye viden grundigt indarbejdet på kurset på en sjov og underholdende måde.

  • Lær de fire nemme kommaregler
  • Kryds og bolle – sådan analyserer du en sætning
  • Komma ved helsætninger og ledsætninger
  • Komma ved bydemåder, tilføjelser og indskud
  • Regler ved direkte tale og tydeliggørelse
  • Opslag på sproget.dk og dsn.dk (Dansk Sprognævn)
  • Grundig øvelse i at sætte kommaer i praksis.
       

Undervisere

Underviser på kurset i korrekt dansk - grammatik og tegnsætningPia Hardy er kommunikationsrådgiver med speciale indenfor skriftlig og mundtlig kommunikation. Hun har mange års erfaring i at rådgive og undervise virksomheder i kommunikation, og hun er forfatter til flere bøger om skriftlig kommunikation.
Deltagerne vurderer Pia Hardy som en topengageret og inspirerende underviser med fokus på den enkelte kursist og dennes styrker og udfordringer. Hun lægger vægt på, at deltagerne får ny viden og masser af praktisk erfaring med sig hjem.

 

Underviser i skriftlig kommunikation - Ellen Bak ÅndahlEllen Bak Åndahl er cand. mag. i dansk og sproglig rådgivning.  Hun har gennem 20 år haft stor succes med at gennemføre kurser i skriftlig kommunikation.

Ellen yder også konsulentbistand i sproglig rådgivning og korrekturlæsning. Desuden arbejder hun som freelanceskribent, holder foredrag og skriver bøger.
Ellen er medforfatter til kommunikationshåndbogen ”Skriv og bliv læst” 5. udgave 2017 fra Forlaget Frydenlund.  
 

 

Susanne Nonboe Jacobsen: Underviser i skriftlig kommunikationSusanne Nonboe Jacobsen er cand. mag. i dansk og retorik. Hun underviser og rådgiver danske virksomheder i skriftlig kommunikation. Desuden yder konsulentbistand i sproglig rådgivning og korrekturlæsning.

Sammen med Ellen Bak Åndahl har hun skrevet kommunikationshåndbogen ”Skriv og bliv læst” 5. udgave 2017 fra Forlaget Frydenlund. Hendes unikke undervisningsform er altid krydret med et smil på læben.


 

Referencer

Pia Hardy har haft deltagere på kurser i skriftlig kommunikation fra bl.a. Retsmedicinsk Institut, Socialministeriet, Dansk Erhverv, Ankestyrelsen, Dansk Statistik, OptiMentor, FORM arkitekter a/s, PFA Pension, DK Hostmaster A/S, Sonofon Partner A/S, YX Energi A/S, Specialrådgivning om Epilepsi, DSB, GlaxoSmithKline A/S, FTF-A, Forsvarets Personeltjeneste, Undervisningsministeriet, ASE, University College Nordjylland, Odense Universitetshospital, KMD, Fødevarestyrelsen, Forsvarets Regnskabstjeneste, Guldborgsund Musikskole.

 

Andre relevante kurser, uddannelser og ydelser

Her kan du læse mere om Fortunas andre kurser om skriftlig kommunikation:

> Skriv så det virker
> Skriv effektive e-mails
> Skriv korrekt dansk
> Individuel sproglig rådgivning
> Få korrekturlæst dine tekster
> Online kurser i skriftlig kommunikation

 

Kursusinfo

Afholdes Som firmakursus hos kunden efter aftale
Varighed 1 dag eller efter aftale 
Holdstørrelse Aftales individuelt
Underviser Pia Hardy 
Ellen Bak Åndahl
Susanne Nonboe Jacobsen
Pris
Efter aftale
Kontakt os Kontaktformular
Tlf. 20 32 32 69
eller
70 70 79 18
info@fortunakurser.dk

 

Diplom for fremragende kundekontakt: Læs om testen fra Finduddannelse.dk

Del på Facebook
Del på Twitter
Del på LinkedIn
Del på Google+