Whocopied.me protects this content

Skriftlig kommunikation – skriv så det virker

Skriv bedre tekster – få dit budskab frem

Mange synes det er svært at skrive klart og informativt. Vi er nemlig ikke altid lige tilfredse, når vi skal sende vores budskaber ud i verden. Sproget flyder ikke, og budskabet går ikke klart igennem. Sådan behøver det ikke at være. At skrive godt, flydende og klart er noget, der kan læres. Skriveprocesser kan blive en frugtbar og kreativ proces, hvor du benytter sprogets virkemidler til at få dine budskaber igennem.

På dette kursus lærer du at skrive klart, flydende og letlæseligt. Dine tekster bliver overskuelige og dine budskaber klare. Du lærer at skrive levende og fængende, men også hurtigere og mere effektivt.
 

Hvem deltager?

Kurset henvender sig til alle personalegrupper – både ledere og medarbejdere. Der er ikke nogen krav til din uddannelsesbaggrund. Du skal blot være interesseret i at arbejde med at forbedre dit sprog og dine tekster - til glæde for både dig selv og dine læsere.
 

Udbytte på kurset i skriftlig kommunikation

Dette kursus sikrer dig, at du har alle de bedste metoder og værktøjer til at skrive tekster, hvad enten det er breve, mails, referater, nyheder eller artikler.
Du arbejder aktivt med dit sprog og får afprøvet mange spændende virkemidler, som kan gøre dine tekster mere levende og klare – uden at fagligheden går tabt. Du vil også opleve at dine skriveprocesser bliver nemmere, hurtigere og mere overskuelige. Du arbejder med egne tekster, og der vil være rig mulighed for feedback, så du helt konkret oplever, hvordan du gør fremskridt.
 

Udbytte for virksomheden

Kvaliteten af den skriftlige kommunikation i en virksomhed er det, der skal sikre effektive arbejdsgange, en god tone, og at misforståelser ikke opstår. Når den skriftlige kommunikation optimeres i en organisation, er der mange andre områder, der også styrkes. For den enkelte medarbejder betyder det, at skriftlige opgaver løses bedre og hurtigere.
 

Indhold og form

Skrivekurset veksler mellem korte teoretiske oplæg og masser af praktisk træning i at skrive.

 • Skriv moderne og læsevenligt
 • Lær at skrive direkte til modtageren
 • Brug konkret og præcist sprog
 • Sådan vælger du de bedste ord
 • Læsevenlige sætninger og afsnit
 • Overskrifter og indledninger der fænger
 • Vælg din vinkel, og formuler budskabet klart
 • Tekstens flow og struktur – den røde tråd
 • Fængende og overbevisende sprog
 • Gode råd til mails, breve, artikler og nettekster
 • Undgå de grammatiske faldgruber
 • Masser af skriveøvelser med feedback.
Er du klar til at tilmelde dig, så klik her

Dato er obligatorisk
Navn er obligatorisk
Firma er obligatorisk
Stilling er obligatorisk
Adresse er obligatorisk
Postnummer og by er obligatorisk
Gyldig emailadresse er obligatorisk
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Du skal accepterer privatlivspolitikken for at kunne tilmelde dig.

Individuel skrivecoaching og personlig sparring

Ønsker du i forlængelse af kurset i skriftlig kommunkation at arbejde personligt med at få integreret det lærte i din hverdag, så har du mulighed for at bestille et individuelt coaching og sparringsforløb hos vores erfarne undervisere og korrekturlæsere. Læs mere om individuel sproglig rådgivning og træning her. Alternativt kan du også vælge udelukkende at benytte dig af vores tilbud om et personligt forløb i skriftlig kommunikation.
Kontakt os på info@fortunakurser.dk, eller ring for yderligere information.
  

Undervisere

Underviser på kurset i skriftlig kommunikationPia Hardy er kommunikationsrådgiver med speciale indenfor skriftlig og mundtlig kommunikation. Hun har mange års erfaring i at rådgive og undervise virksomheder i kommunikation, og hun er forfatter til flere bøger om skriftlig kommunikation.
Deltagerne vurderer Pia Hardy som en topengageret og inspirerende underviser med fokus på den enkelte kursist og dennes styrker og udfordringer. Hun lægger vægt på, at deltagerne får ny viden og masser af praktisk erfaring med sig hjem.
  

Underviser i skriftlig kommunikation - Ellen Bak ÅndahlEllen Bak Åndahl er cand. mag. i dansk og sproglig rådgivning.  Hun har gennem 20 år haft stor succes med at gennemføre kurser i skriftlig kommunikation.

Ellen yder også konsulentbistand i sproglig rådgivning og korrekturlæsning. Desuden arbejder hun som freelanceskribent, holder foredrag og skriver bøger.
Ellen er medforfatter til kommunikationshåndbogen ”Skriv og bliv læst” 5. udgave 2017 fra Forlaget Frydenlund.  
   

 


 Susanne Nonboe Jacobsen: Underviser i skriftlig kommunikationSusanne Nonboe Jacobsen er cand. mag. i dansk og retorik. Hun underviser og rådgiver danske virksomheder i skriftlig kommunikation. Desuden yder konsulentbistand i sproglig rådgivning og korrekturlæsning.

Sammen med Ellen Bak Åndahl har hun skrevet kommunikationshåndbogen ”Skriv og bliv læst” 5. udgave 2017 fra Forlaget Frydenlund. Hendes unikke undervisningsform er altid krydret med et smil på læben.

 

 

Referencer

Vi har haft deltagere på kurser i skriftlig kommunikation fra bl.a. Retsmedicinsk Institut, Socialministeriet, Dansk Erhverv, Ankestyrelsen, Dansk Statistik, OptiMentor, FORM arkitekter a/s, PFA Pension, DK Hostmaster A/S, Sonofon Partner A/S, YX Energi A/S, Specialrådgivning om Epilepsi, DSB, GlaxoSmithKline A/S, FTF-A, Forsvarets Personeltjeneste, Undervisningsministeriet, ASE, University College Nordjylland, Odense Universitetshospital, KMD, Fødevarestyrelsen, Forsvarets Regnskabstjeneste, Guldborgsund Musikskole.

Andre relevante kurser, uddannelser og ydelser

Her kan du læse mere om Fortunas andre kurser og ydelser i skriftlig kommunikation:

> Skriv effektive e-mails
> Skriv korrekt dansk 
> Kursus i korrekturlæsning
> Sæt korrekte kommaer og andre tegn
> Individuel sproglig rådgivning
> Få korrekturlæst dine tekster
> Online kurser i skriftlig kommunikation

Udtalelser

Kursusinfo

Afholdes: 

Dato
25.-26. sept. 2023
11.-12. jan 2024
5.-6. sept. 2024

Varighed: 2 dage fra kl. 9-16

Pris pr. deltager: 

8.950 kr. ekskl. moms

Undervisere: Pia Hardy
Ellen Bak Åndahl
Susanne Jacobsen
  
Sted: Ascot Hotel, København
Tilmeld dig

Dato er obligatorisk
Navn er obligatorisk
Firma er obligatorisk
Stilling er obligatorisk
Adresse er obligatorisk
Postnummer og by er obligatorisk
Gyldig emailadresse er obligatorisk
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Du skal accepterer privatlivspolitikken for at kunne tilmelde dig.

Som firmakursus efter aftale

Dette kursus kan afholdes som internt firmakursus hos jer og kan tilpasses jeres ønsker og behov, bl.a. med cases fra jeres egen hverdag.

Varighed og holdstørrelse aftales individuelt.

Pris pr. kursusdag: Efter aftale.

Ring til os på tlf. 20 32 32 69, eller skriv til info@fortunakurser.dk for at for flere informationer.

Award

Kontakt

Fortuna Kurser & Coaching
Fortunfortvej 12 A
2800 Kongens Lyngby
CVR: 16 10 41 40

Tlf.: 20 32 32 69
Mail: info@fortunakurser.dk

Tilmeld Nyhedsbrev


Copyright © 2022 Fortuna Kurser