tlf70 70 79 18

Personlig gennemslagskraft - tag et kursus og styrk din gennemslagskraft

Kurser i præsentationsteknik og personlig gennemslagskraft

På alle vores kurser i præsentationsteknik bliver du klædt på til at præsentere dine budskaber klart og præcist med større gennemslagskraft og sikkerhed. Vi tilbyder basis-kurser i præsentationsteknik og personlig gennemslagskraft for begyndere, men også masterclasses for øvede som ønsker ny inspiration til deres fremtidige præsentationer. Du kan også tage 'train the trainer' kurset, og blive certificet som træner i professionel performance og præsentationsteknik.

Alle kurser holdes som virksomhedstilpassede kurser. Læs herunder, hvilke muligheder du har for at blive en stærk, gennemslagskraftig og overbevisende performer.

 

Præsentationsangst - kom over barrieren

Lær at slippe nervøsiteten, træn din krop og din stemme til at ”være på”. Bliv dygtig til disponere dit oplæg, og lær at præsentere dit budskab klart, fængende og overbevisende.

> Læs mere om præsentationer og præsentationsangst ...

Præsentationsteknik og Performance - BASIS

Lær teknikker til at manøvrere med overblik og sikkerhed som professionel oplægsholder - og dine tilhørere vil opleve dig som en kompetent, tillidsvækkende og overbevisende formidler.

> Læs om kurset i Præsentationsteknik - BASIS ...

Masterclass - Præsentationer i særklasse

Lær at indtage et rum, skærpe dine pointer, involvere dine deltagere og være inspirerende på et højt niveau. Efter kurset kan du efterlade et indtryk, som går ud over det sædvanlige.

> Læs mere om Masterclass i præsentationer og performance...

Bliv certificeret træner i præsentationsteknik

Bliv certificeret træner i professionel formidling. Lær andre at blive tydeligere i deres kommunikation og brænde mere professionelt igennem foran kunder, kolleger eller borgere.

> Læs mere om kurset: Bliv certificeret træner ...