Whocopied.me protects this content

Præsentationsteknik - kursus i præsentationsteknik

Præsentationsangst - kom over barrieren

Er du en af de mange, som ikke bryder sig om at ”stille sig op” og er præsentationer og oplæg blot noget, som skal overstås?
Måske kender du til, at stemmen svigter, du føler dig svimmel eller måske har du svært ved at huske det, du skal sige, når det bliver din tur. Sceneskræk rammer alle uanset niveau og erfaring.

Dette kursus om præsentationsangst og hvordan man kommer over den, er en unik mulighed for dig, som kan mærke en barriere i forhold til holde oplæg og præsentationer. Kunne du tænke dig at få et mere afslappet forhold til det? Så læs endelig videre her!
Kursets indhold er nemlig målrettet sceneskræk, præsentationsangst og ubehag og består af: relevant viden om præsentationsteknik – tilpasset dit niveau, træning i performance og mentaltræning.
Kom og vær med, find ud af, hvor dygtig du er – og hvor god du kan blive.

Hvem deltager?

På dette kursus er du velkommen uanset erfaring. Du skal blot have mod på at rykke ved dine grænser, være åben overfor at træne og modtagelig for instruktion og vejledning sammen med andre i lignende situation.

Hvad der udløser ubehaget er også forskelligt. Det kan være som taler på en konference med fyldt sal, i privat festlig sammenhæng eller også melder ubehaget sig over for en særlig gruppe af kolleger eller kunder.

Dit udbytte

Formålet med kurset er at give dig redskaberne til at finde større ro og overskud til at påtage dig præsentationsopgaver fremover. Udover træning og teknikker til at kontrollere nervøsiteten får du også styrket dine evner til at kommunikere mere tydeligt og præcist.

Du kommer til at arbejde med forskellige teknikker til at opnå større mentalt overskud, du vil opnå større kontrol over din nervøsitet, du får ny viden og trænet en masse med ligesindede med fokus på respekt, god stemning og mærkbare fremskridt.

Du arbejder i trygge rammer og får masser af træning og kompetent personlig vejledning i, hvordan du udnytter dine evner bedst muligt og opnår et mere afslappet forhold til at ”stille dig op”. Når du forlader kurset, har du afklaring af, hvor dine ressourcer ligger som oplægsholder, og hvordan du fremover får sat dem i spil.  Så du kan få et arbejdsliv med større glæde og overskud.

Form og indhold

Kurset veksler mellem oplæg, dialog og øvelser. Der lægges vægt på at skabe trygge rammer med den enkelte deltagers behov i fokus. Du får konkret, personlig og konstruktiv feedback på din formidling. Der er derfor begrænset deltagerantal.

På kurset får du:

  • Viden og indsigt i optimal mental forberedelse
  • Finder du ind til din egen indre styrke og ro
  • Lærer du dine egne styrker at kende
  • Gensyn med din egen indre motivation, der hvor du er fyldt af energi, glæde og overskud.
  • Stemmetræning, styr på din stemme, finder den varme klang og bliver tydelig i dit udtryk
  • En plan for hvordan du kommer din præsentationsangst til livs
  • Viden om og erfaring med præsentationstekniske værktøjer.

Din underviser

Underviser i præsentationsteknik og personlig gennemslagskraftSasha Lystrup Andersen har mere end 15 års erfaring indenfor retorisk rådgivning, performance og undervisning. Hun beskæftiger sig med fagområder lige fra videnskabsformidling ved Syddansk Universitet til efteruddannelse af danske TV- og radiojournalister.

Sasha Lystrup Andersen er uddannet talelærer fra Det kongelige Teater samt cand.mag. i retorik og certificeret talelærer fra Københavns Universitet. Sasha er en meget efterspurgt underviser og hendes rådgivning, coaching og undervisning hviler på klassisk og moderne retorisk teori samt teatrets 'know-how' om, hvad det vil sige at brænde igennem på scenen.


  

Personlig coaching i præsentationsteknik

Ønsker du i forlængelse af dette kursus, at træne og styrke dig selv yderligere som formidler og oplægsholder, har du mulighed for at få individuel træning og rådgivning hos Sasha Lystrup Andersen.
Læs mere om Personlig coaching i præsentationsteknik.
  

Udbytte for virksomheden

Præstationsangst er et fænomen, der kan dræne meget energi og skabe usikkerhed i vigtige sammenhænge. Det kan sænke lysten og modet til at virke og tage fat.

Efter kurset får din virksomhed en gladere medarbejder, der vil trives bedre med at præsentere og informere om ideer, produkter og projekter. En medarbejder der ikke blot har større overskud i dagligdagen, men også en medarbejder der evner at kommunikere på en sikker måde og som i langt større grad har mulighed for at påvirke samarbejdspartnere, kunder eller borgere positivt.
  

Se et udpluk af referencer

Danske Bank, Finansrådet, Statens Museum For Kunst, Miljøstyrelsen, NCC, Care Danmark, Region Hovedstaden, DJØF, Beck  Bruhn, ligesom andre retorikfirmaer har benyttet sig af Sashas ekspertise inden for kombinationen af retorik og performance.
 

Andre relevante kurser

Se her andre relevante kurser om præsentationsteknik og performance.

Udtalelser

Firmatilpasset kursus eller workshop

Afholdes: 

Kurset udbydes som et skræddersyet kursus med udgangspunkt i jeres hverdag og udfordringer. Det kan også afholdes som en del af et afdelingsseminar eller en temadag - eller som et foredrag eller en workshop.
 

Varighed: 1-2 dage efter aftale - kan også holdes som en workshop eller et foredrag fra 1-5 timer
 

Pris pr. deltager: 

Efter aftale

Underviser Sasha Lystrup Andersen

Kontakt

Fortuna Kurser & Coaching
Fortunfortvej 12 A
2800 Kongens Lyngby
CVR: 16 10 41 40

Tlf.: 20 32 32 69
Mail: info@fortunakurser.dk

Tilmeld Nyhedsbrev

Aktiver venligst javascript for at indsende denne formular


Copyright © 2022 Fortuna Kurser