Whocopied.me protects this content

Stresscoaching og rådgivning – fra stress til trivsel

Få personlig stressrådgivning og stresscoaching

Jeg hedder Pia Hardy og er din personlige stresscoach. Jeg er specialiseret i stresscoaching, og jeg rådgiver også om ledelse i forhold til stress, stresspolitik og psykisk arbejdsmiljø. Jeg tilbyder både individuel stresscoaching og stresscoaching for grupper og teams.
  

Hvordan foregår et stresscoaching-forløb hos mig?

Personlig stresscoaching foregår som en fortrolig samtale mellem dig og mig – samtalen er underlagt tavshedspligt. Formålet med samtaleforløbet er at støtte dig i at genvinde din fysiske og psykiske balance. Processen lægger vægt på at styrke din selvindsigt og dine strategier i forhold til at håndtere årsagerne til din stress. Du vil opleve et trygt og tillidsvækkende forløb, som hjælper dig til at højne din livskvalitet og din arbejdsglæde.

Et coachingforløb kan strække sig over en periode på ca. 3-6 måneder med ca. 3-10 sessioner a 1-1½ times varighed. Du bestemmer selv hvor langt forløbet skal være, det er meget individuelt, hvad der er behov for.

Stresscoaching er for dig, der vil forebygge stress inden den tager overhånd eller håndtere stressen, når den har indfundet sig. Du kan være i arbejde, sygemeldt eller være vendt tilbage til arbejdet efter en sygemelding.

Gennem forløbet vil du arbejde med følgende:

  • at blive mere bevidst om dine fysiske, psykiske og adfærdsmæssige stress-signaler
  • at få et overblik over, hvad der stresser dig – både de ydre og indre stressfaktorer
  • at få metoder og værktøjer til at genopbygge din mentale og fysiske balance
  • at få styrket din motivation til at handle mod det, du kan ændre
  • at få indsigt i og arbejde med dine specifikke strategier til håndtering af stress
  • at sætte mål og handle mod at styrke din trivsel og livskvalitet.

Din stresscoach

Pia Hardy: Din personlige stresscoachJeg er internationalt certificeret erhvervscoach og stresscoach og har udviklet en struktureret samtalemetode, der hjælper den dig optimalt på vej mod større livskvalitet og arbejdsglæde.

Som stresscoach fungerer jeg som din fortrolige samtalepartner og bruger stresscoaching til at skabe indsigt, overblik og fokus.

Den stresscoachende samtaleform har til formål at skabe en proces for dig, som øger din motivation, og som støtter dig i at fokusere dine tanker, følelser og adfærd mod at overvinde din stress og sikre din trivsel. 

 

Pris

Timepris for stresscoaching: 1.500 kr. ekskl. moms.
  

Tidsbestilling og kontakt

Du er altid meget velkommen til at ringe til mig på tlf. 20 32 32 69 for en uforpligtende samtale om stresscoaching, eller du kan sende en besked til mig på info@fortunakurser.dk.

Info

Varighed: 1-1½ time eller efter aftale
Coach: Pia Hardy

Kontakt

Fortuna Kurser & Coaching
Fortunfortvej 12 A
2800 Kongens Lyngby
CVR: 16 10 41 40

Tlf.: 20 32 32 69
Mail: info@fortunakurser.dk

Tilmeld Nyhedsbrev


Copyright © 2022 Fortuna Kurser