tlf70 70 79 18

facebook linkedin
Del på Facebook
Del på Twitter
Del på LinkedIn
Del på Google+

 

Pia Hardy - Specialist i kommunikation og dialogiske processer

Kommunikationsrådgiver, underviser og executive coach

 

Pia Hardy er erhvervspsykologisk rådgiver, certificeret coach og kommunikationskonsulent samt stifter og indehaver af kursus- og konsulentfirmaet Fortuna. Hun har mere end 20 års erfaring som leder, underviser, foredragsholder og strategisk rådgiver for ledere og nøglemedarbejdere.

Pia har specialiseret sig i at træne og rådgive en lang række nationale og internationale virksomheder inden for ledelse og kommunikation − herunder konflikthåndtering, stresshåndtering, trivsel, personlig effektivitet, mødeledelse og facilitering, coachende dialoger, teamudvikling samt forandringsprocesser.
 

Coach uddannelser på højt niveau

Pia Hardy har gennem en årrække uddannet og certificeret en lang række deltagere på Fortunas erhvervscoach-, stresscoach- og konfliktcoach uddannelser.

Personlig coaching af ledere, teams og medarbejdere

Hun har egen coaching praksis, hvor hun arbejder med coaching af ledere, medarbejdere og teams med udfordringer inden for områderne: stresshåndtering, konflikthåndtering og karriereudvikling. Læs mere om karrierecoaching og stresscoaching hos Fortuna.

 Adm. Direktør hos Fortuna Kurser. Underviser, foredragsholder og coach i kommunikation og erhvervspsykologi.

Speciale indenfor områderne kommunikation og ledelse

Hendes specialer ligger inden for områderne kommunikation og erhvervspsykologi, hvor hun underviser og rådgiver inden for områderne: konflikthåndtering, konfliktmægling, stresshåndtering, erhvervscoaching, kommunikation og samarbejde, samtaleteteknik, personlig effektivitet, præsentation, gennemslagskraft og ledelseskommunikation.

Referencer

Pia har gennem de senerste 25 år afholdt utallige kurser, foredrag og gennemført projekter for bl.a. MAN Diesel A/S, Novo Nordisk A/S, Rambøll A/S, Dong Energy, Ewii A/S, Copenhagen Fur, Forsvarsstaben, BUPL, Dansk Metal, Erhverv- og Naturstyrelsen, Miljøstyrelsen, Finansministeriet, Copenhagen Business School, Aarhus Universitet, Syddansk Universitet, Albertslunds Kommune, Kalundborg Kommune.

Se flere referencer her.
 

Udtalelser fra deltagerne

Deltagerne vurderer Pia Hardys undervisning som engagerende, empatisk, inspirerende og på et højt fagligt niveau. På hendes kurser og foredrag får du altid den nyeste viden inden for feltet, masser af inspiration og en lang række konkrete værktøjer. Hun har fokus på den enkelte kursist og dennes styrker og udfordringer og lægger vægt på, at deltagerne får ny viden og praktisk erfaring med sig hjem.

"En coach uddannelse på højt niveau. En meget kompetent underviser som giver knivskarp feedback på praktiske øvelser. Pia Hardy har en fantastisk indfølingsevne og erfaring. Undervisningen bærer præg af en underviser som kan sit kram - både når det gælder teori og praksis".
Ulla Kjær, Projektleder, Danmarks Naturfredningsforening

"Fantastisk dynamisk kursus i konflikthåndtering og mægling, hvor praksis i den grad blev sat i fokus. Stor læring på det personlige plan. Pia Hardy skabte et trygt læringsmiljø, som er en vigtigt faktor for et sådant emne, hvor der trænes/øves i egne oplevede konflikter."
Lene Funck Petersen, Projektleder, Copenhagen Academy for Medical Education and Simulation.

Læs et udpluk af Udtalelser om Pia Hardys kurser og uddannelser.

Uddannelse og baggrund

Pia Hardy er certificeret coach efter international standard og uddannet konfliktløser og mediator. Hendes baggrund er bygget op af mange års kurser, uddannelser og erfaringer inden for vidt forskellige områder, og med sin oprindelige uddannelse som lærer og før det en ingeniøruddannelse samt en mangeårig karriere i IT-branchen har hun en bredt funderet tilgang til erhvervslivet og arbejdspladser.

Læs mere på Pia Hardys CV.
   

Sprog

Pia underviser på engelsk ligeså gerne som dansk.

Forfatter

Hun er medforfatter til bl.a. bogen "Vind over din stress" og flere bøger om skriftlig kommunikation.

Kontakt

E-mail: info@fortunakurser.dk eller ring tlf. 20 32 32 69 eller 70 70 79 18.