Whocopied.me protects this content

Om Pia Hardy

Kommunikationsrådgiver, underviser og coach

Jeg er erhvervspsykologisk rådgiver, certificeret coach og kommunikationskonsulent samt stifter og indehaver af kursus- og konsulentfirmaet Fortuna. Jeg har mere end 20 års erfaring som leder, underviser, foredragsholder og strategisk rådgiver for ledere og nøglemedarbejdere.

Jeg har specialiseret mig i at træne og rådgive en lang række nationale og internationale virksomheder inden for ledelse og kommunikation − herunder konflikthåndtering, stresshåndtering, trivsel, personlig effektivitet, mødeledelse og facilitering, coachende dialoger, teamudvikling samt forandringsprocesser.
 

Coach uddannelser på højt niveau

I gennem en årrække har jeg uddannet og certificeret en lang række deltagere på mine erhvervscoach-, stresscoach- og konfliktcoach uddannelser.

Personlig coaching af ledere, teams og medarbejdere

Jeg har egen coaching praksis, hvor jeg arbejder med coaching af ledere, medarbejdere og teams med udfordringer inden for områderne: stresshåndtering, konflikthåndtering og karriereudvikling. Læs mere om mine tilbud inden for karrierecoaching og stresscoaching.
 

Speciale indenfor områderne kommunikation og ledelse

Mine specialer ligger inden for områderne kommunikation og erhvervspsykologi, hvor jeg underviser og rådgiver inden for områderne: konflikthåndtering, konfliktmægling, stresshåndtering, erhvervscoaching, kommunikation og samarbejde, samtaleteteknik, personlig effektivitet, præsentation, gennemslagskraft og ledelseskommunikation.
 

Referencer

Gennem de senerste 25 år har jeg afholdt utallige kurser, foredrag og gennemført projekter for bl.a. MAN Diesel A/S, Novo Nordisk A/S, Rambøll A/S, Dong Energy, Ewii A/S, Copenhagen Fur, Forsvarsstaben, BUPL, Dansk Metal, Erhverv- og Naturstyrelsen, Miljøstyrelsen, Finansministeriet, Copenhagen Business School, Aarhus Universitet, Syddansk Universitet, Albertslunds Kommune, Kalundborg Kommune.

Se flere referencer her.
 

Udtalelser fra deltagerne

Deltagerne vurderer min undervisning som engagerende, empatisk, inspirerende og på et højt fagligt niveau. På mine kurser og foredrag får du altid den nyeste viden inden for feltet, masser af inspiration og en lang række konkrete værktøjer. Jeg har altid fokus på den enkelte kursist og dennes styrker og udfordringer og lægger vægt på, at deltagerne får ny viden og praktisk erfaring med sig hjem.

"En coach uddannelse på højt niveau. En meget kompetent underviser som giver knivskarp feedback på praktiske øvelser. Pia Hardy har en fantastisk indfølingsevne og erfaring. Undervisningen bærer præg af en underviser som kan sit kram - både når det gælder teori og praksis". 
- Ulla Kjær, Projektleder, Danmarks Naturfredningsforening

"Fantastisk dynamisk kursus i konflikthåndtering og mægling, hvor praksis i den grad blev sat i fokus. Stor læring på det personlige plan. Pia Hardy skabte et trygt læringsmiljø, som er en vigtigt faktor for et sådant emne, hvor der trænes/øves i egne oplevede konflikter."
- Lene Funck Petersen, Projektleder, Copenhagen Academy for Medical Education and Simulation

Læs et udpluk af Udtalelser om mine kurser og uddannelser.
 

Uddannelse og baggrund

Jeg er certificeret coach efter international standard og uddannet konfliktløser og mediator. Min baggrund er bygget op af mange års kurser, uddannelser og erfaringer inden for vidt forskellige områder, og med min oprindelige uddannelse som lærer og før det en ingeniøruddannelse samt en mangeårig karriere i IT-branchen har jeg en bredt funderet tilgang til erhvervslivet og arbejdspladser.

Læs mere på mit CV.
 

Sprog

Jeg underviser både på dansk og engelsk.
 

Forfatter

Jeg er medforfatter til bl.a. bogen "Vind over din stress" og flere bøger om skriftlig kommunikation.
 

Kontakt

E-mail: info@fortunakurser.dk eller ring tlf. 20 32 32 69 eller 70 70 79 18.

Kontakt

Fortuna Kurser & Coaching
Fortunfortvej 12 A
2800 Kongens Lyngby
CVR: 16 10 41 40

Tlf.: 20 32 32 69
Mail: info@fortunakurser.dk

Tilmeld Nyhedsbrev


Copyright © 2022 Fortuna Kurser