Whocopied.me protects this content

Kommunikation og samarbejde

Styrk din evne til at kommunikere og samarbejde med succes

Ønsker du at være en professionel samtalepartner for medarbejdere, kolleger, kunder, borgere eller elever? Vil du gerne blive fortrolig med de metoder og teknikker som succesrige samtalepartnere benytter? Så vil disse intensive kurser i samtaleteknik og kommunikation give dig både praktisk træning og effektive værktøjer til at skabe åbne, positive og opbyggende dialoger i samværet med andre.
 

Din underviser i kurserne i kommunikation

Jeg hedder Pia Hardy og er din underviser på alle kurserne i samtaleteknik, samarbejde og kommunikation. På mine åbne kurser vil du opleve et trygt læringsmiljø og små kursushold. Og du vil få indsigt i samtalemetoder og værktøjer, der gør dig til en suveræn samtalepartner. På kurserne vil der også være rig mulighed for, at du får trænet og integreret det lærte, så du straks efter kurset kan anvende metoderne i din hverdag.
 

Specialiser dig indenfor forskellige samtaleteknikker

Jeg udbyder flere forskellige kurser i samtaleteknik og kommunikation – alt efter med hvem og hvad det er vigtigt at kommunikere om. Det kan fx være kommunikationen med kolleger, medarbejdere samarbejdspartnere, kunder, borgere eller elever. Og selve samtalen kan handle om alt lige fra samarbejdet, konflikter, klager, stressrelaterede problematikker, karriereudvikling, planlægning og meget andet.

Alle kurserne holdes som virksomhedstilpassede kurser, og langt de fleste af kurserne holdes også som åbne kurser, hvor du kan tilmelde dig individuelt. På de åbne kurser er der højst 8 deltagere, hvilket giver dig mulighed for at arbejde endnu mere specifikt med cases fra din egen hverdag.

Tjek alle dine muligheder herunder for at tilegne dig effektive værktøjer og metoder til din kommunikation fremover.

Assertionstræning

Kursus i assertiv kommunikation og assertionstræning

Få indsigt og værktøjer til at mestre en ligeværdig, respektfuld og overbevisende dialog med andre. Bliv styrket i at sige fra, sætte grænser og bede om det, du har brug for.

Konflikthåndtering

Kursus i konflikthåndtering på arbejdspladsen

Lær at håndtere konflikter konstruktivt og succesfuldt. Få effektive værktøjer til at klare vanskelige situationer og besværlige personer - både i dit professionelle og dit private liv.

Kommunikation - samarbejde

Kursus om bedre kommunikation og samarbejde

Dette kursus giver ideer, inspiration og værktøjer, der styrker en direkte og respektfuld dialog på arbejdspladsen. En god mulighed for at forbedre relationer og styrke samarbejdet.

Den coachende samtale

Kursus i coaching - lær at coache

Grundlæggende kursus hvor du lærer alt om den coachende samtale. Du træner de effektfulde coachende metoder som baner vejen for faglig udvikling, personlig vækst og positive forandringer hos den du coacher.

Den vanskelige samtale

Kursus i den svære samtale

Få indsigt og effektive værktøjer til at gennemføre vanskelige samtaler på en struktureret og tillidsvækkende måde.Træn den svære samtale om mistrivsel, konflikter, stress, opgaveløsning m.m.
 

Samtaleteknik

Kursus i samtaleteknik

Lær at gennemføre professionelle samtaler som giver et optimalt udbytte. Find din egen stil som professionel samtalepartner. Arbejd med lytning, spørgeteknik, kropssprog, feedback, anmodninger, konflikter.

Kontakt

Fortuna Kurser & Coaching
Fortunfortvej 12 A
2800 Kongens Lyngby
CVR: 16 10 41 40

Tlf.: 20 32 32 69
Mail: info@fortunakurser.dk

Tilmeld Nyhedsbrev


Copyright © 2022 Fortuna Kurser