Whocopied.me protects this content

Om Fortuna Kurser

Kommunikation, anerkendelse og indflydelse

Du er ikke ene om at mene, at kommunikation, anerkendelse og indflydelse er vigtige faktorer for, at du kan trives i dit job.

Jeg ved det, fordi jeg dagligt hjælper medarbejdere og ledere med at styrke trivslen, samarbejdet og arbejdsglæden gennem kurser, foredrag, workshops og personlig coaching.

Velkommen til mit univers. Mit navn er Pia Hardy, og jeg hjælper både dig og din virksomhed med at skabe berigende relationer, meningsfulde arbejdsdage og aktive læringsfællesskaber.

Hvad enten du vil blive bedre til at løse konflikter, samarbejde, håndtere stress, være mere effektiv eller styrke din kommunikation, så står jeg parat med viden og praktisk anvendelige værktøjer. Dette vil være en investering, som umiddelbart kan måles på den øgede trivsel, arbejdsglæde og livskvalitet både for dig og din virksomhed.

Min rejse som formidler til ekspert i kommunikation

Jeg startede som selvstændig underviser og foredragsholder i 1992. I over 30 år har jeg haft glæden af at hjælpe hundredevis af virksomheder, medarbejdere og ledere med at skabe succes med deres kommunikation og samarbejde.

Jeg har undervist mere end 100.000 deltagere på mine kurser, workshops og foredrag, og jeg brænder for at støtte dig i din faglige og personlige udvikling. Til glæde for din arbejdsplads. Og for dig selv.

Jeg har på mine kurser altid fokus på den enkelte deltager og dennes styrker og udfordringer. Og jeg lægger vægt på, at du får den nyeste viden, masser af inspiration og en lang række konkrete værktøjer, som du direkte kan bruge til at optimere din og andres trivsel og effektivitet i hverdagen.

Jeg samarbejder også med andre erfarne og dedikerede undervisere og coaches, som alle brænder for at styrke din faglige og personlige udvikling. De er ikke bare eksperter på deres faglige felt, de har også formidlingsevner i topklasse og en reel interesse for den enkelte kursist eller coachees behov.

Læs mere om min baggrund her >
 
 

Kontakt mig - ring eller skriv

Er du klar til at få ny viden, personlig indsigt og styrke dine kompetencer til at samarbejde og kommunikere, løse konflikter, håndtere stress, lede medarbejdere m.m., så læs mere om alle kurserne her >

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge. Skal du vælge et kursus, et foredrag eller personlig coaching?
Så kontakt mig på info@fortunakurser.dk eller ring på 20 32 32 69.
Jeg vil meget gerne have en snak med dig om dine specifikke ønsker og behov. 

Mine kursister har ordet ...

Findes der noget skønnere end glade medarbejdere og ledere, der er motiverede og engagerede?
Nej vel? Læs her, hvad et udpluk af mine kursusdeltagere og kunder siger ...

Stresscoachuddannelsen kan klart anbefales

Pia Hardy har stor erfaring og et nærvær, der får kursusdeltagerne til at føle sig godt tilpas, også ved coaching-sessioner i plenum. Der er god afveksling mellem teori og praktiske øvelser i undervisningen. Udleveret materiale er meget brugbart efterfølgende. Jeg kan klart anbefale uddannelsen til dig, der ønsker en god solid uddannelse inden for stresscoaching.

Stor læring på det personlige plan

Fantastisk dynamisk kursus i konflikthåndtering og mægling, hvor praksis i den grad blev sat i fokus. Stor læring på det personlige plan. Pia Hardy skabte et trygt læringsmiljø, som er en vigtig faktor for et sådant emne, hvor der trænes i egne oplevede konflikter.

Meget engageret og involveret i den enkelte kursist

En coachuddannelse med højt fagligt niveau og underviser Pia Hardy er kompetent på et højt niveau - meget engageret og involveret i den enkelte kursist.

Fremragende kundekontakt

Superskønt at få dette kvalitetsstempel af finduddannelse.dk, som er en kursusportal for rigtig mange kursusudbydere. Fortuna Kurser kom i top 10 ud af i alt 146 kursusfirmaer, som blev testet for deres kundekontakt. For mig er det en selvfølge, at vores kunder er i centrum.

Jeg bestræber mig altid på at gøre mig rigtig umage med at levere fremragende kundepleje. Og det gælder lige fra den indledende kontakt til tilpasning og skræddersyning af kurser, workshops, foredrag og coaching. Nærvær, engagement og kvalitet har alle årene været en væsentlig del af mit værdisæt i relation til alle mine dejlige kunder. Og det vil jeg gøre alt for at honorere fremover.

Læs mere om testen fra finduddannelse.dk af kursusudbyderne >

finduddannelse.dk anerkender jeres fremragende kundekontakt anno 2024

Referencer – hvem arbejder jeg for?

Referencer - Fortuna Kurser

   
Her er et udpluk af de virksomheder, jeg har arbejdet for:

Novo Nordisk A/S, Novozymes, Albertslund Kommune, Brother International, McKinsey & Co., MT Højgaard A/S, Man Diesel, GEUS, Deloitte, Miljøstyrelsen, Dansk Retursystem A/S, Kommunekredit, Advodan, CBS, Codan Forsikring A/S, Dong Energy, PFA Pension, Rigsrevisionen, Vattenfall A/S, BDO kommunernes Revision, Greenland Contractors, Boligforeningen 3B, KMD, On The Spot, FK Distribution A/S, JP/Politikens Forlag, FLSmidth A/S, AS3 Companies, VUC Vestsjælland Syd, Ringsted Kommune, Gentofte Kommnune, Tandlægecentret Plus1, Oscar A/S.
 
Se alle mine referencer >

Skønne kursuslokaler og super forplejning

Mine åbne kurser bliver holdt i dejlige lokaler midt i København - enten på Hotel Ascot eller hos MBK Kursuscenter. Her vil du nyde dine kursusdage i skønne og hyggelige lokaler med super forplejningen og god service. Som kursussteder bruger jeg:  

MBK Kursuscenter, København

MBK-kursuslokale, København

Hotel Ascot, København

Hotel Ascot, København

Kursuspriser og afbestillings-, aflysnings- og betalingsregler

Du kan se kursuspriser på de enkelte kursusbeskrivelser under: Kursusinfo. Alle priser er eksklusive moms, men inklusive materialer og forplejning. Overnatning på hotel er ikke en del af kursusprisen.

Du kan bl.a. frit annullere dit køb indtil 4 uger inden dit åbne kursus.
Læs mere om alle reglerne for afbestilling, aflysning og betaling>

 

 

 

Kontakt

Fortuna Kurser & Coaching
Fortunfortvej 12 A
2800 Kongens Lyngby
CVR: 16 10 41 40

Tlf.: 20 32 32 69
Mail: info@fortunakurser.dk

Tilmeld Nyhedsbrev


Copyright © 2022 Fortuna Kurser