tlf70 70 79 18

 

Om Pia Hardy og Fortuna Kurser & Coaching

Du er ikke ene om at mene, at kommunikation, anerkendelse og indflydelse er vigtige faktorer for, at du kan trives i dit job. Det ved jeg.

Jeg ved det, fordi jeg dagligt hjælper medarbejdere og ledere med at styrke trivslen, samarbejdet og arbejdsglæden gennem kurser, foredrag, workshops og personlig coaching.

Velkommen til mit univers. Mit navn er Pia Hardy, og jeg hjælper både dig og din virksomhed med at skabe berigende relationer, meningsfulde arbejdsdage og aktive læringsfællesskaber.

Hvad enten du vil blive bedre til at løse konflikter, samarbejde, håndtere stress, være mere effektiv eller styrke din kommunikation, så står jeg parat med viden og praktisk anvendelige værktøjer. Det vil være en investering, som umiddelbart kan måles på din øgede trivsel, arbejdsglæde og livskvalitet.
 

Min rejse som formidler til ekspert i kommunikation og samarbejde

Jeg startede som selvstændig underviser og foredragsholder i 1992. I over 30 år har jeg haft glæden af at hjælpe hundredevis af virksomheder, medarbejdere og ledere med at skabe succes med deres kommunikation og samarbejde.

Jeg har undervist mere end 100.000 deltagere på mine kurser, workshops og foredrag, og jeg brænder for at støtte dig i din faglige og personlige udvikling. Til glæde for din arbejdsplads. Og for dig selv.

Jeg har på mine kurser altid fokus på den enkelte deltager og dennes styrker og udfordringer. Og jeg lægger vægt på, at du får den nyeste viden, masser af inspiration og en lang række konkrete værktøjer, som du direkte kan bruge til at optimere din og andres trivsel og effektivitet i hverdagen.

Jeg samarbejder også med andre erfarne og dedikerede undervisere og coaches, som alle brænder for at styrke din faglige og personlige udvikling. De er ikke bare eksperter på deres faglige felt, de har også formidlingsevner i topklasse og en reel interesse for den enkelte kursist eller coachees behov.

Læs mere om min baggrund her >
 

Kontakt mig - ring eller skriv

Er du klar til at få ny viden, personlig indsigt og styrke dine kompetencer til at samarbejde og kommunikere, løse konflikter, håndtere stress, lede medarbejdere m.m., så læs mere om alle kurserne her >

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge. Skal du vælge et kursus, et foredrag eller personlig coaching?
Så kontakt mig på info@fortunakurser.dk eller ring på 20 32 32 69 eller 70 70 79 18.
Jeg vil meget gerne have en snak med dig om dine specifikke ønsker og behov.


Mine kursister har ordet ...

Findes der noget skønnere end glade medarbejdere og ledere, der er motiverede og engagerede?
Nej vel? Læs her, hvad et udpluk af mine kursusdeltagere og kunder siger ...
  


 Fremragende kundekontakt

fremragende kundekontakt diplomSuperskønt at få dette kvalitetsstempel af finduddannelse.dk, som er en kursusportal for rigtig mange kursusudbydere. Fortuna Kurser kom i top 10 ud af i alt 146 kursusfirmaer, som blev testet for deres kundekontakt. For mig er det en selvfølge, at vores kunder er i centrum.

Jeg bestræber mig altid på at gøre mig rigtig umage med at levere fremragende kundepleje. Og det gælder lige fra den indledende kontakt til tilpasning og skræddersyning af kurser, workshops, foredrag og coaching. Nærvær, engagement og kvalitet har alle årene været en væsentlig del af mit værdisæt i relation til alle mine dejlige kunder. Og det vil jeg gøre alt for at honorere fremover.

Læs mere om testen fra finduddannelse.dk af kursusudbyderne >
  
  


RefereKurser, uddannelser, foredrag om konflikthåndtering, kommunikation, arbejdsglæde og ledelse.ncer - hvem arbejder jeg for?

Her er et udpluk af de virksomheder, jeg har arbejdet for: Novo Nordisk A/S, Novozymes, Albertslund Kommune, Brother International, McKinsey & Co., MT Højgaard A/S, Man Diesel, GEUS, Deloitte, Miljøstyrelsen, Dansk Retursystem A/S, Kommunekredit, Advodan, CBS, Codan Forsikring A/S, Dong Energy, PFA Pension, Rigsrevisionen, Vattenfall A/S, BDO kommunernes Revision, Greenland Contractors, Boligforeningen 3B, KMD, On The Spot, FK Distribution A/S, JP/Politikens Forlag, FLSmidth A/S, AS3 Companies, VUC Vestsjælland Syd, Ringsted Kommune, Gentofte Kommnune, Tandlægecentret Plus1, Oscar A/S.
 
Se alle mine referencer > 


Skønne kursuslokaler og super forplejning

Mine åbne kurser bliver holdt i dejlige lokaler midt i København - enten på Hotel Ascot eller hos MBK Kursuscenter. Her vil du nyde dine kursusdage i skønne og hyggelige lokaler med super forplejningen og god service. Som kursussteder bruger jeg:  

Ascot Hotel og MBK Kursuscenter, København        

ascot hotel lokaler                          mbk kursuslokaler


Kursuspriser og afbestillings-, aflysnings- og betalingsregler

Du kan se kursuspriser på de enkelte kursusbeskrivelser under: Kursusinfo. Alle priser er eksklusive moms, men inklusive materialer og forplejning. Overnatning på hotel er ikke en del af kursusprisen.

Du kan bl.a. frit annullere dit køb indtil 4 uger inden dit åbne kursus.
Læs mere om kursuspriser og alle reglerne for afbestilling, aflysning og betaling>
  


Se Fortunas politik om behandling af persondata

Læs, hvordan vi behandler dine persondata, og få indsigt i dine rettigheder og vores pligter i forhold til at opbevare og behandle dine persondata.
Se persondatapolitikken >