tlf70 70 79 18

facebook linkedin

 

Om Fortuna Kurser & Coaching

 
FORTUNA KURSER & COACHING er en kursus- og konsulentvirksomhed – en vidensbank og et inspirationsfora for ledere og medarbejdere – som ønsker et kompetenceløft, såvel fagligt som personligt. Fortuna Kurser & Coaching blev grundlagt i 1992 af Pia Hardy, som er drivkraften bag firmaet.

Kommunikation, samarbejde og trivsel er nøgleordene for vores arbejde. Vi brænder for at skabe aktive læringsfællesskaber, berigende relationer og meningsfulde arbejdsdage for både ledere og medarbejdere. Det gør vi via kurser, workshops, foredrag, coaching og uddannelsesforløb, der træner dig i kunsten at kommunikere, samarbejde og skabe trivsel for dig selv og andre.  

Hos os møder du erfarne undervisere og coaches, som alle hjælper med at styrke din faglige og personlige udvikling. Alle vores undervisere har mange års praktisk erfaring og er altid opdateret med den seneste viden og udvikling inden for deres specifikke fagområde.

Vi har haft fornøjelsen af at hjælpe hundredevis af virksomheder, medarbejdere og ledere med at skabe succes med deres kommunikation og samarbejde og undervist mere end 75.000 deltagere på vores kurser, workshops og foredrag. Og vi brænder for at støtte dig i din faglige og personlige udvikling. Til glæde for din arbejdsplads. Og for dig selv.

Er du klar til at forbedre dine evner til at løse konflikter, forhandle, præsentere, kommunikere, coache, samarbejde, lede møder og meget mere?
Så læs mere her på sitet, om hvordan vi kan hjælpe dig. Eller ring på 70 70 79 18, og lad os tale sammen om dine behov og ønsker


 Fremragende kundekontakt

fremragende kundekontakt diplomSuperskønt at få dette kvalitetsstempel i år af finduddannelse.dk, som er en kursusportal for rigtig mange kursusudbydere. Vi kom i top 10 ud af i alt 146 kursusfirmaer, som blev testet for deres kundekontakt. For alle os i Fortuna Kurser er det en selvfølge, at vores kunder er i centrum.

Vi bestræber os på at gøre os rigtig umage med at levere fremragende kundepleje. Og det gælder lige fra den indledende kontakt til tilpasning og skræddersyning af kurser, workshops, foredrag og coaching. Nærvær, engagement og kvalitet har alle årene været en væsentlig del af vores værdisæt i relation til alle vores dejlige kunder. Og det vil vi gøre alt for at honorere fremover.

Læs mere om testen fra finduddannelse.dk af kursusudbyderne >>

 


RefereKurser, uddannelser, foredrag om konflikthåndtering, kommunikation, arbejdsglæde og ledelse.ncer

Her er et udpluk af de virksomheder, vi arbejder for: Novo Nordisk A/S, Novozymes, Albertslund Kommune, Brother International, McKinsey & Co., MT Højgaard A/S, Man Diesel, GEUS, Deloitte, Miljøstyrelsen, Dansk Retursystem A/S, Kommunekredit, Advodan, CBS, Codan Forsikring A/S, Dong Energy, PFA Pension, Rigsrevisionen, Vattenfall A/S, BDO kommunernes Revision, Greenland Contractors, Boligforeningen 3B, KMD, On The Spot, FK Distribution A/S, JP/Politikens Forlag, FLSmidth A/S, AS3 Companies, VUC Vestsjælland Syd, Ringsted Kommune, Gentofte Kommnune, Tandlægecentret Plus1, Oscar A/S.
 
> Se alle vores referencer 


Vores kursister har ordet

Læs mere om, hvordan vores deltagere oplever vores kurser:

> Hvad siger vores kursister?


Kontakt os

Ring 20 32 32 69 eller 70 70 79 18, eller skriv til info@fortunakurser.dk,  og få vejleding og rådgivning om vores kurser og coaching.


Adresser og kursussteder

Fortuna Kurser & Coaching
Fortunfortvej 12 A
2800 Kgs. Lyngby
CVR: 16104140
Tlf.: 70 70 79 18, eller direkte 20 32 32 69
e-mail: info@fortunakurser.dk

Som kursussteder bruger vi:

Ascot hotel kursuslokale

       
Ascot Hotel
Studiestræde 61
1554 København V
Tlf.: + 45 33 12 60 00

 

 

 

 

mbk-kursuslokale

     
MBK Kursuscenter
Pilestræde 61,
1112 København K
Tlf.: 35 43 44 74


Vores afbestillings-, aflysnings- og betalingsregler

Du kan bl.a. frit annullere dit køb indtil 4 uger inden dit åbne kursus. >> Læs mere om alle vores regler.
  

Vores politik om behandling af persondata

Læs, hvordan vi behandler dine persondata, og få indsigt i dine rettigheder og vores pligter i forhold til at opbevare og behandle dine persondata.
>> Se vores persondatapolitik her.