tlf70 70 79 18

facebook linkedin

Velkommen - Arbejdsglæde universet

Styrk din evne til at planlægge effektivt og undgå stress

Sæt trivsel, arbejdglæde og motivation på dagsordenen

På denne side ser du en række tilbud der alle sigter på at sikre dig et arbejds- og privatliv med større arbejdsglæde og livskvalitet. Du kan vælge mellem kurser i planlægning, stresshåndtering og mindfulness eller få et personligt stresscoaching forløb. Du kan også blive certificeret stresscoach og støtte andre i at håndtere belastninger. Kurser markeret med * er åbne kurser hvor du kan tilmelde dig individuelt. Se tid, sted, pris og kursusbeskrivelse under det enkelte kursus.

 

Planlægning og tidsstyring *

Lær at planlægge effektivt og undgå stress. Få indsigt i din tidstype, dine tidsrøvere og din tidsstyring. Arbejd med metoder til at skabe overblik, planlægge, prioritere og slippe af med de dårlige vaner.

> Læs mere om personlig planlægning ...

Stresscoach uddannelse *

Intensiv stresscoach uddannelse med certificering. Få redskaber og metoder til at hjælpe andre med at forebygge og håndtere stress og bane vejen for bedre trivsel og større livskvalitet.

> Læs mere om stresscoach uddannelsen ...

Stress og stresshåndtering

Kursus om stress og stresshåndtering. Bevæg dig fra stress til trivsel. Få indsigt i stressens væsen, symptomer, årsager og få effektive værktøjer til at spotte, forebygge og håndtere stressen.

> Læs mere om stresshåndtering ...

Stresshåndtering for ledere

Lær at forebygge og håndtere stress hos både dine medarbejdere og dig selv. Få indsigt i stressens væsen, symptomer, årsager og få effektive værktøjer til at spotte, forebygge og håndtere stressen.

> Læs om stresshåndtering og ledelse ...

Mindfulness og meditation *

 Kursus om mindfulness. Bevæg dig fra stress til trivsel med Mindfulness og meditation. Få styrket din evne til nærvær, din omstillingsevne, din kreativitet og oplev et større mentalt overskud i hverdagen.

> Læs mere om kurset i mindfullness ...

Personlig stresscoaching

Få hjælp til at håndtere din stress og genvinde din fysiske og psykiske balance. Styrk din selvindsigt og dine strategier gennem et personligt og fortroligt stresscoaching forløb.

> Læs mere om stresscoching ...