Whocopied.me protects this content

Planlægning og stresshåndtering

Styrk din evne til at planlægge effektivt og undgå stress

Her får du en række tilbud, der alle sigter på at sikre dig et arbejds- og privatliv med større arbejdsglæde og livskvalitet. Du kan vælge mellem kurser i planlægning og stresshåndtering eller få et personligt stresscoaching-forløb. Du kan også blive certificeret stresscoach og stressvejleder og støtte andre i at håndtere belastninger.

Alle kurserne holdes som virksomhedstilpassede kurser, og de fleste af kurserne holdes også som åbne kurser, hvor du kan tilmelde dig individuelt. På de åbne kurser er der højst 8 deltagere, hvilket giver dig mulighed for at arbejde endnu mere specifikt med cases fra din egen hverdag. Tag et kig på dine muligheder herunder.

Planlægning og tidsstyring

Kursus i effektiv planlægnng og tidsstyring på arbejdspladsen

Lær at planlægge effektivt og undgå stress. Få indsigt i din tidstype, dine tidsrøvere og din tidsstyring. Arbejd med metoder til at skabe overblik, planlægge og prioritere .

Stresscoach uddannelse

Bliv certificeret stresscoach

Intensiv stresscoach uddannelse med certificering. Få redskaber og metoder til at hjælpe andre med at forebygge og håndtere stress og bane vejen for bedre trivsel og større livskvalitet.

Stress og stresshåndtering

Kursus i stresshåndtering - vind over din stress

Kursus om stress og stresshåndtering. Bevæg dig fra stress til trivsel. Få indsigt i stressens væsen, symptomer, årsager og få effektive værktøjer til at spotte, forebygge og håndtere stressen.

Stresshåndtering for ledere

Stresshåndtering for ledere

Lær at forebygge og håndtere stress hos både dine medarbejdere og dig selv. Få indsigt i stressens væsen, symptomer, årsager og få effektive værktøjer til at spotte, forebygge og håndtere stressen.

Personlig stresscoaching

Personlig stresscoaching

Lær at forebygge og håndtere din stress. Få indsigt i stressens væsen, symptomer, årsager og få effektive værktøjer til at spotte, forebygge og håndtere din stressbelastning.
 

Kontakt

Fortuna Kurser & Coaching
Fortunfortvej 12 A
2800 Kongens Lyngby
CVR: 16 10 41 40

Tlf.: 20 32 32 69
Mail: info@fortunakurser.dk

Tilmeld Nyhedsbrev


Copyright © 2022 Fortuna Kurser