tlf70 70 79 18

facebook linkedin

Stresshåndtering - styrk din trivsel og arbejdsglæde

Lær at spotte, forebygge og håndtere stress

kursus i stresshåndtering: Fra stress til trivsel

Er din hverdag ofte hektisk, mister du undertiden overblikket, og mærker du stressen få indflydelse på dit velbefindende? Har du brug for at forstå, forebygge og håndtere stressen, før den bliver alvorlig, så vil dette kursus give dig effektive værktøjer til at vinde over din stress og få trivslen og arbejdsglæden tilbage i din hverdag.

Udbyttet på kurset i stresshåndtering?

På kurset lærer du, hvad stress er, og hvordan den kan påvirke dig både fysisk og psykisk. Du lærer at skelne mellem farlige og ufarlige stress-signaler, og du får indsigt i hvilke faktorer, der har betydning for at stressen melder sig. Du får effektive værktøjer til at bevare overblikket og den mentale ro. Og du arbejder med at bearbejde dine stresskilder og opbygge et større overskud i din hverdag.

Virksomhedens udbytte

Både medarbejdere og ledere vil blive mere bevidste om stress-signaler både hos dem selv og andre. Indsigten i stress og forebyggelsen af denne vil gavne både effektiviteten, motivationen og arbejdsglæden på arbejdspladsen og resultere i færre sygedage. Alt i alt er stressforebyggelse en rigtig god investering i virksomhedens fremtid.

Hvem deltager på kurset om stress og trivsel?

Kurset i stresshåndtering er for alle, som ønsker at spotte og håndtere stressbelastninger i hverdagen, og som har brug for viden og effektive metoder til at reducere psykiske påvirkninger af blandt andet et for stort arbejdspres.
 

Underviseren på kurset

Underviser i stress og trivselPia Hardy er erhvervspsykologisk rådgiver med speciale i personlig effektivitet og stresshåndtering. Hun har adskillige års erfaring med at rådgive, coache og undervise virksomheder i at håndtere udfordringer med stress. Som både projektleder og leder har hun masser af praktisk erfaring med problemstillinger inden for stresshåndtering og styring af tid og opgaver.
Pia Hardy er en efterspurgt underviser, og deltagerne vurderer hende som både engageret, inspirerende og nærværende. Hun har et godt blik for den enkelte deltagers udfordringer og lægger vægt på, at alle deltagerne får ny viden, indsigt og masser af praktisk erfaring med sig hjem, så hverdagens udfordringer kan håndteres endnu bedre.
 

Kursets indhold og form

Undervisningen i stresshåndtering er intensiv og afvekslende. På kurset arbejder vi med at koble teori om stress med den konkrete dagligdag og de stressbelastninger, der opleves. Vi lægger vægt på at skabe et åbent og fortroligt rum, hvor deltagerne trygt kan udveksle erfaringer.

Du arbejder med disse emner: 

 • Hvad er positiv stress, og hvad er negativ stress?
 • Stress-signalerne – de psykiske, fysiske og adfærdsmæssige
 • Test dit stressniveau – er du i det røde, gule eller grønne felt?
 • De forskellige faser i et stressforløb – fra belastning til sygemelding 
 • Stressens alvorlige følger – depression og udbrændthed
 • Stress på arbejdspladsen og i privatlivet
 • Bliv bevidst om dine stresskilder og stress-strategier
 • Sammenhænge mellem personlighed, livsstil og stres
 • Hvordan håndterer du stress i dagligdagen – hvad kan du gøre?
 • Tankemønstre der stresser, og hvordan du ændrer dem
 • Om at håndtere stress i fællesskabet
 • Praktiske værktøjer til personlig planlægning og tidsstyring
 • Få mental ro og overskud med mindfulness
 • Din fremtid uden stress og med bedre trivsel.  
   

Personlig stresscoaching og opfølgning

Ønsker nogle af kursusdeltagerne i forlængelse af kurset at arbejde personligt med stresshåndtering, så tilbyder vi individuelle stresscoaching- og sparrings-forløb hos underviseren eller en anden af vores erfarne coaches. Kontakt os på info@fortunakurser.dk, eller ring for yderligere information.
 

Se vores referencer

Se et udpluk af firmaer som har deltaget på kurset om stress og stresshåndtering:
European Environment Agency, Region Hovedstaden, Køge kommune, Novo Nordisk A/S, Novozymes, GSK, Albertslund Kommune, Kalundborg Kommune, Forsvarsstaben, Jensen Nedrivning A/S, Hoffmann, Post Danmark, Inco Danmark, Lægemiddelstyrelsen, Skov- og Naturstyrelsen, Miljøstyrelsen, Lauritz Knudsen A/S og mange andre.
 

Flere relevante kurser og uddannelser om stresshåndtering og trivsel

> Lær at planlægge effektivt og undgå stress 

> Stresshåndtering og ledelse

> Bliv certificeret stresscoach

> Få personlig stresscoaching

> Styrk kommunikationen og samarbejdet

> Lær assertionstræning og assertiv kommunikation

> Konflikthåndtering og konfliktløsning

   

> Se flere kurser i vores stresshåndterings-univers

> Gå til toppen af siden

 

Kursusinfo

Tilbydes
Som virksomhedstilpasset kursus efter aftale. Det holdes også på engelsk.
Længde Typisk 1 dag
Antal deltagere
Aftales individuelt
Pris Aftales individuelt.
Kursusleder Pia Hardy
Kontakt os Kontaktformular
Tlf. 20 32 32 69
eller
70 70 79 18
info@fortunakurser.dk

 

Diplom for fremragende kundekontakt: Læs om testen fra Finduddannelse.dk

Del på Facebook
Del på Twitter
Del på LinkedIn
Del på Google+

   Udtalelser

"Pia har givet mig en utrolig god gennemgang af stresskilder, stress-signaler og værktøjer til hvordan medarbejdere kan guides igennem, erkende og håndtere deres stress-situation. Således at de kan trives i fremtiden. Tak for en supergod undervisning. Jeg føler mig superklar til at gøre en forskel i mit firma i forhold til trivsel."
Karina Lorentzen, Lægemiddelkonsulent, GSK
 

Kurset i stresshåndtering var meget relevant for mig med fin inddragelse af udfordringerne på min arbejdsplads. Pia Hardy har en kolossal erfaring og evner at se ind til kernen af problematikkerne med stor empati og forståelse. En rigtig god balance mellem teori og praktiske øvelser.
Ulla Kjær, Teamleder, Danmarks Naturfredningsforening