Whocopied.me protects this content

Stresshåndtering - styrk din trivsel og arbejdsglæde

Lær at spotte, forebygge og håndtere stress

Er din hverdag ofte hektisk, mister du undertiden overblikket, og mærker du stressen få indflydelse på dit velbefindende? Har du brug for at forstå, forebygge og håndtere stressen, før den bliver alvorlig, så vil dette kursus i stresshåndtering give dig effektive værktøjer til at vinde over din stress og få trivslen og arbejdsglæden tilbage i din hverdag.

Udbyttet på kurset i stresshåndtering?

På kurset i stresshåndtering lærer du, hvad stress er, og hvordan den kan påvirke dig både fysisk og psykisk. Du lærer at skelne mellem farlige og ufarlige stress-signaler, og du får indsigt i hvilke faktorer, der har betydning for at stressen melder sig. Du får effektive værktøjer til at bevare overblikket og den mentale ro. Og du arbejder med at bearbejde dine stresskilder og opbygge et større overskud i din hverdag.

Virksomhedens udbytte

Både medarbejdere og ledere vil blive mere bevidste om stress-signaler både hos dem selv og andre. Indsigten i stress og forebyggelsen af denne vil gavne både effektiviteten, motivationen og arbejdsglæden på arbejdspladsen og resultere i færre sygedage. Alt i alt er stressforebyggelse en rigtig god investering i virksomhedens fremtid.

Hvem deltager på kurset om stress og trivsel?

Kurset i stresshåndtering er for alle, som ønsker at spotte og håndtere stressbelastninger i hverdagen, og som har brug for viden og effektive metoder til at reducere psykiske påvirkninger af blandt andet et for stort arbejdspres.
 

Underviseren på kurset – Pia Hardy

Underviser på kurset i stresshåndtering Jeg er erhvervspsykologisk rådgiver med speciale i personlig effektivitet og stresshåndtering. Jeg har adskillige års erfaring med at rådgive, coache og undervise virksomheder i at håndtere udfordringer med stress. Som både projektleder og leder har jeg masser af praktisk erfaring med problemstillinger inden for stresshåndtering og styring af tid og opgaver.

Jeg er en efterspurgt underviser, og deltagerne vurderer mig som både engageret, inspirerende og nærværende. Jeg har et godt blik for den enkelte deltagers udfordringer og lægger vægt på, at alle deltagerne får ny viden, indsigt og masser af praktisk erfaring med sig hjem, så hverdagens udfordringer kan håndteres endnu bedre.

Læs mere om mig her >
 

Kursets indhold og form

Undervisningen på kurset i stresshåndtering er intensiv og afvekslende. På kurset arbejder vi med at koble teori om stress med den konkrete dagligdag og de stressbelastninger, der opleves. Vi lægger vægt på at skabe et åbent og fortroligt rum, hvor deltagerne trygt kan udveksle erfaringer.

Du arbejder med disse emner: 

 • Hvad er positiv stress, og hvad er negativ stress?
 • Stress-signalerne – de psykiske, fysiske og adfærdsmæssige
 • Test dit stressniveau – er du i det røde, gule eller grønne felt?
 • De forskellige faser i et stressforløb – fra belastning til sygemelding 
 • Stressens alvorlige følger – depression og udbrændthed
 • Stress på arbejdspladsen og i privatlivet
 • Bliv bevidst om dine stresskilder og stress-strategier
 • Sammenhænge mellem personlighed, livsstil og stres
 • Hvordan håndterer du stress i dagligdagen – hvad kan du gøre?
 • Tankemønstre der stresser, og hvordan du ændrer dem
 • Om at håndtere stress i fællesskabet
 • Praktiske værktøjer til personlig planlægning og tidsstyring
 • Få mental ro og overskud med mindfulness
 • Din fremtid uden stress og med bedre trivsel.  
   

Personlig stresscoaching og opfølgning

Ønsker nogle af kursusdeltagerne i forlængelse af kurset at arbejde personligt med stresshåndtering, så tilbyder vi individuelle stresscoaching- og sparrings-forløb hos underviseren eller en anden af vores erfarne coaches. Kontakt os på info@fortunakurser.dk, eller ring for yderligere information.
 

Se vores referencer

Se et udpluk af firmaer, som har deltaget på kurset om stress og stresshåndtering:
European Environment Agency, Region Hovedstaden, Køge kommune, Novo Nordisk A/S, Novozymes, GSK, Albertslund Kommune, Kalundborg Kommune, Forsvarsstaben, Jensen Nedrivning A/S, Hoffmann, Post Danmark, Inco Danmark, Lægemiddelstyrelsen, Skov- og Naturstyrelsen, Miljøstyrelsen, Lauritz Knudsen A/S og mange andre.
 

Flere relevante kurser og uddannelser om stresshåndtering

Udtalelser

Kursusinfo

Afholdes: 

Som virksomhedstilpasset kursus efter aftale. Det holdes også på engelsk.

Varighed: Typisk 1 dag

Holdstørrelse: Aftales individuelt

Pris pr. deltager: 

Efter aftale

Underviser Pia Hardy

finduddannelse.dk anerkender jeres fremragende kundekontakt anno 2024

Kontakt

Fortuna Kurser & Coaching
Fortunfortvej 12 A
2800 Kongens Lyngby
CVR: 16 10 41 40

Tlf.: 20 32 32 69
Mail: info@fortunakurser.dk

Tilmeld Nyhedsbrev


Copyright © 2022 Fortuna Kurser