tlf70 70 79 18

 

Kommunikation og samarbejde – foredrag eller workshop

Bliv god til at lytte – kommunikere – give konstruktiv feedback

Foredrag om kommunikation og samarbejdeHar I samarbejdet og jeres interne kommunikation på dagsordenen? Så vil vi opfordre jer til at booke et foredrag eller en workshop med vores erfarne underviser og foredragsholder Pia Hardy.

Foredraget eller workshoppen vil give jer ideer, inspiration og værktøjer der styrker en direkte og respektfuld dialog på arbejdspladsen. Det kan være den igangsætter der skal til for at forbedre kommunikationen mellem kolleger og teams.

Foredraget eller workshoppen vil blive skræddersyet og tilpasset jeres specifikke ønsker og kan bl.a. bygges op over disse emner:

 • Indsigt i egne og andres forskellige tanke og adfærdsmønstre – hvorfor opfatter og reagerer vi forskelligt på det der sker?
 • Lyt aktivt og anerkendende – en metode til at skabe tillid og tryghed
 • Stil de rigtige spørgsmål som sikrer den klare kommunikation
 • Indsigt i egne og andres personlige rettigheder – er der balance?
 • Kommuniker åbent, klart og respektfuldt
 • Styrk din gennemslagskraft – sproget, kroppen og stemmens betydning for kommunikationen
 • Giv udtryk for det, du har brug for, på en klar og overbevisende måde.
 • Metoder til at sige fra og sætte grænser på en respektfuld og ligeværdig måde.
 • Styrk din evne til at modtage og give konstruktive tilbagemeldinger
 • Rum og håndter egne eller andres følelser i den fælles dialog
 • Undgå at uoverensstemmelser optrappes til konflikter.
 • Sådan fungerer grupper og teams.

Foredragsholder og underviser – Pia Hardy

Pia Hardy: Foredragsholder, underviser og erhvervscoach Jeg er erhvervspsykologisk rådgiver med speciale indenfor erhvervspsykologi og kommunikation. Jeg har mange års erfaring i at rådgive og undervise virksomheder i samarbejde, kommunikation og konflikthåndtering. Desuden er jeg certificeret konfliktløser og mediator og certificeret coach efter international standard. Min baggrund er bygget op af mange års kurser, uddannelser og erfaringer med kommunikation og konflikthåndtering på arbejdspladser og i erhvervslivet. Jeg er oprindelig uddannet lærer  og har en bredt funderet tilgang til erhvervslivet og arbejdspladser.

Mine foredrag og workshops er interaktive, nede-på-jorden og 100 % seriøse med et strøg af humor. Jeg lægger vægt på at deltagerne får ny viden og praktisk erfaring med sig hjem, så hverdagens konflikter, kommunikation og relationer kan håndteres endnu bedre.
Læs mere om Pia Hardy
 

Referencer

Jeg har haft deltagere til foredraget eller workshoppen fra bl.a. Nomeco, PFA Pension, Nordjyske Medier, Natur- og Miljøklagenævnet, Kosan Crisplant a/s, Schneider Electric ITB, Københavns kommune, MAN Diesel & Turbo, DSB, Metro Service, ASE, WSPA Danmark, Boxer TV A/S, Sonlink A/S, Regionshospitalet Randers, KommuneKredit, AP Pension, SKAT, Dansk Arbejdsgiverforening, Atkins Danmark A/S, Danske Torpare, SennenBolig A/S, Skatteministeriet, Orbicon A/S, Novo Nordisk a/s, Xylon.
 

Andre relevante kurser

Læs mere om Fortunas kurser, uddannelser og konsulentydelser i kommunikation:


 

Info

Afholdes Som foredrag eller wokshop hos kunden efter aftale. Kan også holdes virtuelt.
Varighed Efter aftale

Antal tilhørere

Aftales individuelt

Pris

Aftales individuelt
Oplægssholder Pia Hardy
Kontakt os Kontaktformular
Tlf. 20 32 32 69
info@fortunakurser.dk

 


 Udtalelser

Workshoppen har givet stof til eftertanke. Undervisningen var professionel og der var en god variation mellem det teoretiske og gruppearbejdet.
 Pia Hardy formidler stoffet på en god og inspirerende måde. Kan anbefales på det varmeste til dem som ønsker at kommunikere og samarbejde på en ligeværdig  og konfliktdæmpende måde med det formål at fremme den gensidige respekt og samarbejdet.
Lars Schandorff, overenskomstchef, Dansk Mode & Textil

Workshoppen har lært mig hvordan jeg kan: tale girafsprog og undgå ulvesprog. Jeg har også lært at lytte aktivt, være klar i spyttet og håndhæve mine og andres rettigheder på en ligeværdig måde.
Dennis Raymond Jensen, Mechanical Engineer, DP Clean Tech Europe A/S.

Fantastisk oprids af de muligheder, vi har at gøre godt med, når vi har svære samtaler med et site. Meget relevant og givende. Særdeles tilfreds.
Elin Hoffmann, Clinical Research Associate, Covance ApS

Et rigtig god og lærerig workshop med en god variation mellem teori og gruppearbejde. Har fået mange gode værktøjer til at være mere konkret for at undgå konflikter og styrke samarbejdet.  Jeg lærte at vi skal tale girafsprog i stedet for ulvesprog, samtidig med at jeg nu kan fastholde mine rettigheder på en ligeværdig måde. Alt i alt en professionel workshop med en rigtig god underviser.
Dorthe Aagaard Weilert, teknisk driftskoordinator, Nomeco A/S

Underviseren var meget dygtig, og hun ved hvad hun taler om. Jeg har været rigtig glad for at deltage og vil til enhver tid anbefale workshoppen.
Husna Zaby, Forandringskoordinator, Skatteministeriet.

Jeg fik mange konkrete teknikker jeg vil bruge fremover. Mine forventninger var høje - min læring endnu højere.
Johanne Gredal Nørvig, Amnesty Internatioal

Professionel præsentation med glimt i øjet. Pia Hardy er en god formidler af sådan et svært emne som kommunikation og samarbejde.
Charlotte D. Hansen, Clinical Research Associate, Covance ApS

Jeg synes at workshoppen var meget interessant - både med henblik på at forbedre min egen kommunikation, men også at forstå andres måde at udtrykke sig på.
Sarah Fritzel, Lægemiddelstyrelsen

Særdeles tilfreds. Pia Hardy er meget konkret, formulerer sig godt og kommer godt igennem med sit budskab. Det har givet rigtig god mening for mig. Hun er god til at simplificere det.
Lise Eiskjær, Clinical Research Associate, Covance ApS

Tusind tak for et super relevant og i-øjen-højde foredrag .
Folk var meget begejstrede og der udtrykkes ønsker om at se og høre mere til dig.
Thomas Olsen, Socialpsykiatrisk Center Åstedet