Whocopied.me protects this content

Personlig sproglig rådgivning og skrivecoaching

Lær at skrive professionelle tekster - få personlig træning

Flere og flere medarbejdere har brug for individuel sproglig rådgivning, hvor de koncentrerer sig om egne tekster og behov. Uanset hvor god du er, kan du blive endnu bedre til at skrive professionelle tekster gennem fokuseret træning og konstruktiv feedback.

Vi skræddersyr et intensivt forløb til dig, hvor vi går i dybden med de tekster, du sidder med til daglig. Dette forløb giver dig en rigtig god mulighed for at få løftet dine sproglige færdigheder.
 

Hvem benytter personlig sproglig rådgivning?

Individuel undervisning og træning i skriftlig kommunikation er ideel for personer, der fx har en specifik opgave, eller som trives bedst med det fokus og den fleksibilitet, der ligger i et individuelt tilrettelagt forløb.

Individuel træning er et af vores mere populære tilbud. Primært fordi træningen kan bestilles og udføres inden for kort tid, og indholdet målrettes til det specifikke behov.

 • Du arbejder med dine egne tekster, så den viden, du får, kan bruges direkte i den verden, du til dagligt interagerer i.
 • Der undervises i præcis det, du har brug for indenfor skriftlig formidling og retorik.
 • Vekselvirkning mellem teori, praktiske øvelser og feedback - er efter ønske.
    

Dit eget personlige forløb

Har du brug for individuel sproglig rådgivning, kan vi fx tilbyde dig følgende forløb:

 • Du sender 10-15 siders tekst, du har udarbejdet i forbindelse med dit job. Det vil sige tekster, du allerede har skrevet, ikke tekster du skal skrive til os.
 • Ud fra dine tekster udarbejder vi et par siders tekst med sproglig rådgivning.
 • Herefter mødes vi og rådgiver dig personligt første gang.
 • En måned senere skal du sende nye tekster til os, og vi udarbejder en ny sproglig rådgivning.
 • Vi afholder rådgivningsmøde nummer to.
 • Om der eventuelt bliver brug for en tredje omgang med rådgivning og møde, vurderer vi efter det andet rådgivningsmøde.
    

Sproglig rådgivning i forbindelse med et kursus

Sproglig rådgivning kan også ligge som et modul i forlængelse af et kursus i skriftlig formidling. En måned efter kurset sender kursisterne tekster (cirka 3-4 sider), som de selv har skrevet. Hver deltager får så skriftlig feedback på mail.
  

Udtalelser om vores rådgivning

Mette Ellermann, privatpraktiserende neuropsykolog. Specialist i neuropsykologi.
"I løbet af nogle få timer fik jeg på kompetent og venlig vis rådgivning i forhold til at få rettet op på mine dårlige skrivevaner. Meget overraskende gik jeg også hjem med de første byggesten til at skrive på en mere direkte, personlig og letlæselig måde – en helt ny skrivestil blev grundlagt. Jeg lærte mange nye tricks i mit møde med Susanne og Ellen."

Rasmus - akademiker fra en stor dansk organisation udtaler:
"Jeg har fået meget ud af den individuelle sproglige rådgivning. Den har givet mig nogle gode værktøjer, der er nemme at bruge i mit daglige skrivearbejde."

Dine personlige rådgivere og skrivecoaches

Underviser i skriftlig kommunikation - Ellen Bak Åndahl

Ellen Bak Åndahl er cand. mag. i dansk og sproglig rådgivning.  Hun har gennem 20 år haft stor succes med at gennemføre kurser i skriftlig kommunikation i private og offentlige virksomheder.

Ellen underviser på kurserne i skriftlig kommunikation hos Fortuna og yder konsulentbistand i sproglig rådgivning og korrekturlæsning. Desuden arbejder Ellen som freelanceskribenter, fx på fagblade, holder foredrag, skriver bøger og udfører korrekturopgaver.

Ellen er medforfatter til kommunikationshåndbogen ”Skriv og bliv læst” 5. udgave 2017 fra Forlaget Frydenlund.  

   

 

Susanne Nonboe Jacobsen: Underviser i skriftlig kommunikation

Susanne Nonboe Jacobsen er cand. mag. i dansk og retorik og sammen med Ellen Bak Åndahl underviser og rådgiver hun danske virksomheder i skriftlig og mundtlig kommunikation. Sammen med Ellen Bak Åndahl har hun skrevet kommunikationshåndbogen ”Skriv og bliv læst” 5. udgave 2017 fra Forlaget Frydenlund. Ellen og Susanne har været partnere i mange år, og deres tætte samarbejde afspejles i deres unikke undervisningsform, der altid er med et smil på læben.

Susanne underviser på kurserne i skriftlig kommunikation og yder konsulentbistand i sproglig rådgivning og korrekturlæsning.

 

 

Priser og kontakt

Pris: Efter aftale

Du kan ringe for en uforpligtende samtale med underviserne Ellen Bak Åndahl og Susanne Nonboe Jacobsen på tlf. 20 32 32 69, eller du kan maile til info@fortunakurser.dk

Info

Pris: 

Efter aftale

Skrive-coaches  
Ellen Bak Åndahl
Susanne Jacobsen

Kontakt

Fortuna Kurser & Coaching
Fortunfortvej 12 A
2800 Kongens Lyngby
CVR: 16 10 41 40

Tlf.: 20 32 32 69
Mail: info@fortunakurser.dk

Tilmeld Nyhedsbrev


Copyright © 2022 Fortuna Kurser