Whocopied.me protects this content

Præsentationsteknik og gennemslagskraft - BASIS kursus

Få kørekort til præsentationer og få positiv respons

Dette kursus i grundlæggende præsentations-teknik er for dig, som ønsker at blive mere sikker og dygtig til præsentationer og formidling. Måske har du allerede haft en del præsentationsopgaver, og nu er tiden inde til at blive skarpere.

På dette to dages kursus får du kompetencer, der gør dig i stand til at opbygge og præsentere dine oplæg. Du vil med dette kursus blive ledt udenom de klassiske fejl, ligesom du vil kunne manøvrere med overblik, effektivitet, og sikkerhed som oplægsholder.

Dit udbytte

Du får styr på præsentationsteknikkens grundlæggende regler, hvilket kan gøre en stor forskel for dig privat og arbejdsmæssigt. Du vil opleve, at du bliver mere effektiv i din metode og tydelig i din kommunikation.

Du sparer ressourcer på din forberedelse og kan arbejde med din personlige stil og udtryk som formidler. Dine tilhørere vil opleve dig mere kompetent, nemmere at forstå og mere tillidsvækkende. Et godt udgangspunkt for videre succes.

Undervejs på kurset får du en behagelig og respektfuld feedback fra underviseren samt hjælp til hvordan du udnytter dine evner bedst muligt her og nu samt på sigt. Og efter kurset har du en simpel værktøjskasse, som du fremover kan benytte - et kørekort som gør dig til en mere sikker og effektiv oplægsholder.

Hvem deltager?

Kurset i præsentationsteknik henvender sig til dig, som har brug for at kunne udtrykke dig kort og præcist gennem oplæg og præsentationer, og som ønsker at fremstå som en mere sikker og rutineret formidler.
Du arbejder f.eks. med at sælge, præsentere dine ideer og projekter for kunder, samarbejdspartnere eller ønsker dig bedre rustet, når du står overfor team og kolleger.

Din underviser

Underviser i præsentationsteknik og personlig gennemslagskraftSasha Lystrup Andersen har mere end 15 års erfaring indenfor retorisk rådgivning, performance og undervisning. Hun beskæftiger sig med fagområder lige fra videnskabsformidling ved Syddansk Universitet til efteruddannelse af danske TV- og radiojournalister.

Sasha Lystrup Andersen er retoriker og tidligere talelærer ved Det Kongelige Teater. Hun øser ud af sin viden og erfaring med hvad det vil sige at stå på landets største scener og holde publikums opmærksomhed – hvordan man holder fokus på budskaberne og får folk til at lytte. Sasha arbejder i det daglige med rådgivning, coaching og undervisning, indenfor retorik, stemmetræning og performance i det offentlige og private erhvervsliv.
 

Form og indhold

Kurset i præsentationsteknik veksler mellem teori og praktiske øvelser. Vi arbejder seriøst med alle emnerne og lægger vægt på en god stemning, spændende diskussioner og konkrete fremskridt for alle deltagere.

 På dette kursus arbejder vi med blandt andet:

  • Præsentationstekniske værktøjer
  • Teknikker til at disponere dine oplæg mere effektivt
  • Viden om hvordan man påvirker andre mennesker gennem taler og oplæg
  • Indsigt i effektiv mental forberedelse
  • Scene- og stemmetræning
  • Træning i at ”tage scenen”.
     

Udbytte for virksomheden

Efter kurset får din virksomhed en langt mere kompetent medarbejder, der højst sandsynligt trives bedre med at præsentere og informere om ideer, produkter og projekter. En medarbejder der evner at kommunikere på et mere sikkert og professionelt niveau. En medarbejder som fremstår mere sikker, overbevisende og tillidsvækkende. En medarbejder som i langt højere grad har mulighed for at påvirke virksomhedens samarbejdspartnere, kunder eller borgere positivt.

Er medarbejderens målgruppe kunder, skaber det større salg og mere tilfredse kunder i porteføljen. Er målgruppen andre medarbejdere, får virksomheden forbedret formidling og mere motiverede medarbejdere.
 

Personlig coaching i præsentationsteknik

Ønsker du i forlængelse af dette grundlæggende kursus, at træne og styrke dig selv yderligere som formidler og oplægsholder, har du mulighed for at få individuel træning og rådgivning hos Sasha Lystrup Andersen. Tag kontakt for yderligere information på telefon 20323269 elller 70707918.
Læs mere om  Personlig coaching i præsentationsteknik.

Se et udpluk af referencer

Danske Bank, Finansrådet, Statens Museum For Kunst, Miljøstyrelsen, NCC, Care Danmark, Region Hovedstaden, DJØF, Beck  Bruhn, ligesom andre retorikfirmaer har benyttet sig af Sashas ekspertise inden for kombinationen af retorik og performance.
 

Andre relevante kurser

Se her andre relevante kurser om præsentationsteknik og performance.

Udtalelser

Firmatilpasset kursus eller workshop

Afholdes: 

Kurset udbydes som et skræddersyet kursus med udgangspunkt i jeres hverdag og udfordringer. Det kan også afholdes som en del af et afdelingsseminar eller en temadag - eller som et foredrag eller en workshop.

Varighed: 1-2 dage efter aftale - kan også holdes som en workshop eller et foredrag fra 1-5 timer.

Pris pr. deltager: 

Efter aftale

Underviser Sasha Lystrup Andersen

Award

Kontakt

Fortuna Kurser & Coaching
Fortunfortvej 12 A
2800 Kongens Lyngby
CVR: 16 10 41 40

Tlf.: 20 32 32 69
Mail: info@fortunakurser.dk

Tilmeld Nyhedsbrev

Aktiver venligst javascript for at indsende denne formular


Copyright © 2022 Fortuna Kurser