tlf70 70 79 18

    

Præsentationsteknik og gennemslagskraft - BASIS kursus

Få kørekort til præsentationer, bryd koden og få positiv respons

 
Overbevisende præsentationer Dette kursus i grundlæggende præsentations-teknik er for dig, som ønsker at blive mere sikker og dygtig til præsentationer og formidling. Måske har du allerede haft en del præsentationsopgaver, og nu er tiden inde til at blive skarpere.

På dette to dages kursus får du kompetencer, der gør dig i stand til at opbygge og præsentere dine oplæg. Du vil med dette kursus blive ledt udenom de klassiske fejl, ligesom du vil kunne manøvrere med overblik, effektivitet, og sikkerhed som oplægsholder.

Dit udbytte

Du får styr på præsentationsteknikkens grundlæggende regler, hvilket kan gøre en stor forskel for dig privat og arbejdsmæssigt. Du vil opleve, at du bliver mere effektiv i din metode og tydelig i din kommunikation.

Du sparer ressourcer på din forberedelse og kan arbejde med din personlige stil og udtryk som formidler. Dine tilhørere vil opleve dig mere kompetent, nemmere at forstå og mere tillidsvækkende. Et godt udgangspunkt for videre succes.

Undervejs på kurset får du en behagelig og respektfuld feedback fra underviseren samt hjælp til hvordan du udnytter dine evner bedst muligt her og nu samt på sigt. Og efter kurset har du en simpel værktøjskasse, som du fremover kan benytte - et kørekort som gør dig til en mere sikker og effektiv oplægsholder.

Hvem deltager?

Kurset i præsentationsteknik henvender sig til dig, som har brug for at kunne udtrykke dig kort og præcist gennem oplæg og præsentationer, og som ønsker at fremstå som en mere sikker og rutineret formidler.
Du arbejder f.eks. med at sælge, præsentere dine ideer og projekter for kunder, samarbejdspartnere eller ønsker dig bedre rustet, når du står overfor team og kolleger.

Din underviser

Underviser i præsentationsteknik og personlig gennemslagskraftSasha Lystrup Andersen har mere end 15 års erfaring indenfor retorisk rådgivning, performance og undervisning. Hun beskæftiger sig med fagområder lige fra videnskabsformidling ved Syddansk Universitet til efteruddannelse af danske TV- og radiojournalister.

Sasha Lystrup Andersen er retoriker og tidligere talelærer ved Det Kongelige Teater. Hun øser ud af sin viden og erfaring med hvad det vil sige at stå på landets største scener og holde publikums opmærksomhed – hvordan man holder fokus på budskaberne og får folk til at lytte. Sasha arbejder i det daglige med rådgivning, coaching og undervisning, indenfor retorik, stemmetræning og performance i det offentlige og private erhvervsliv.
 

Form og indhold

Kurset i præsentationsteknik veksler mellem teori og praktiske øvelser. Vi arbejder seriøst med alle emnerne og lægger vægt på en god stemning, spændende diskussioner og konkrete fremskridt for alle deltagere.

 På dette kursus arbejder vi med blandt andet:

  • Præsentationstekniske værktøjer
  • Teknikker til at disponere dine oplæg mere effektivt
  • Viden om hvordan man påvirker andre mennesker gennem taler og oplæg
  • Indsigt i effektiv mental forberedelse
  • Scene- og stemmetræning
  • Træning i at ”tage scenen”.
     

Udbytte for virksomheden

Efter kurset får din virksomhed en langt mere kompetent medarbejder, der højst sandsynligt trives bedre med at præsentere og informere om ideer, produkter og projekter. En medarbejder der evner at kommunikere på et mere sikkert og professionelt niveau. En medarbejder som fremstår mere sikker, overbevisende og tillidsvækkende. En medarbejder som i langt højere grad har mulighed for at påvirke virksomhedens samarbejdspartnere, kunder eller borgere positivt.

Er medarbejderens målgruppe kunder, skaber det større salg og mere tilfredse kunder i porteføljen. Er målgruppen andre medarbejdere, får virksomheden forbedret formidling og mere motiverede medarbejdere.
 

Personlig coaching i præsentationsteknik

Ønsker du i forlængelse af dette grundlæggende kursus, at træne og styrke dig selv yderligere som formidler og oplægsholder, har du mulighed for at få individuel træning og rådgivning hos Sasha Lystrup Andersen. Tag kontakt for yderligere information på telefon 20323269 elller 70707918.
Læs mere om  Personlig coaching i præsentationsteknik.

Se et udpluk af referencer

Danske Bank, Finansrådet, Statens Museum For Kunst, Miljøstyrelsen, NCC, Care Danmark, Region Hovedstaden, DJØF, Beck  Bruhn, ligesom andre retorikfirmaer har benyttet sig af Sashas ekspertise inden for kombinationen af retorik og performance.
 

Andre relevante kurser

Se her andre relevante kurser om præsentationsteknik og performance.
 

  > Gå til Top

 

Firmatilpasset kursus eller workshop

Afholdes

Kurset udbydes som et skræddersyet kursus med udgangspunkt i jeres hverdag og udfordringer. Det kan også afholdes som en del af et afdelingsseminar eller en temadag - eller som et foredrag eller en workshop.

Pris: Efter aftale.

Ring tlf. 70 70 79 18 eller 20 32 32 69, eller skriv til info@fortunakurser.dk

Varighed 1-2 dage efter aftale - kan også holdes som en workshop eller et foredrag fra 1-5 timer

Underviser Sasha Lystrup Andersen
Kontakt os Kontaktformular
Tlf. 20 32 32 69
eller
70 70 79 18
info@fortunakurser.dk

 

Diplom for fremragende kundekontakt: Læs om testen fra Finduddannelse.dk  

Del på Facebook
Del på Twitter
Del på LinkedIn
Del på Google+

  

Udtalelser

Jeg er en erfaren topleder, som igennem årene har lært mig betydningen af, hvordan man fremstår, hvis man vil lykkedes med sine mål. Efter trænigen med Sasha ser det ud til at mine budskaber blive modtaget bedre. Jeg er blevet klarere på, hvad jeg vil have ud af et møde / en optræden. Og på hvilke virkemidler jeg kan bruge, særligt retorikkens. Jeg tror, at dem som er ægte interesseret i, hvordan deres optræden påvirker andre mennesker, kan få stor gavn af Sasha.Og det burde langt de fleste ledere være!
Jonatan Schloss, Vicedirektør, Bispebjerg Hospital

Da jeg begyndte trænigen hos Sasha, havde jeg allerede en del erfaring med præsentationer, men jeg var også bevidst om, at meget kunne blive bedre. Tilbagemeldinger har bekræftet mig i, at det er sket. Den største forskel kurset har gjort for mig er, at jeg er blevet mere struktureret i min tilgang. Sasha gav mig nogle gode redskaber at arbejde videre med. Jeg fået meget mere selvtillid som oplægsholder.
Nils Storm Stenbæk, Underdirektør, cheføkonom, Finansrådet

Kombinationen af præsentationsteknik og træningen i hvordan man bruger sig selv på scenen var næsten det aller bedste. Jeg har været rigtig glad for de vigtige retoriske tips jeg har fået og det var sjovt at få leget med forskellige teknikker i forhold til at bruge stemmen og fysikken til at holde mit eget fokus og mine tilhøreres koncentration. Efter kurset hviler jeg meget bedre i mine præsentationer.
Lene Vestergaard

Mit forløb med Sasha har bidraget afgørende til at give mig nogle redskaber, som gør mig i stand til at kommunikere effektivt i en lang række sammenhænge. Det gælder både på mere uformelle møder og i forhold til større forsamlinger, radio og tv. Frem for alt har Sasha i kraft af sin kompetente og inspirerende coaching fået redskaberne til at sidde fast hos mig og ikke – som det typisk sker - være glemt når hverdagen melder sig. Sasha har med andre ord gjort en afgørende forskel på min evne til at kommunikere og levere resultater.  
Thomas Krogh, 
Afdelingschef, Dansk Energi

Jeg kan på det kraftigste anbefale at benytte Sasha Lystrup Andersen som stemmetræne, talelærer og retoriker. Hun er spidskompetent til at få det helt rigtige frem på scenen - og tager i virkeligheden et stort pres af instruktørens skuldre ved sin koncentrerede indsats i forhold til hørbarhed og forståelse af det som siges fra scenen…
Nicolaj Kopernikus, Det kongelige Teater

Sasha Lystrup Andersens erfaring og uddannelsesmæssige baggrund vidner om, at hun netop har de kvalifikationer, som kræves af en talelærer på Det Kgl. Teater. Ud over sine kvalifikationer er Sasha Lystrup Andersen et musikalsk menneske, med udpræget situationsfornemmelse. Hendes fleksible måde at gribe 'notesituationen' an på giver skuespilleren plads og tryghed i arbejdet med, sprogligt og stemmemæssigt, at komme ud over rampen. Jeg kan kun give min varmeste anbefale Sasha Lystrup Andersen som stemmetræner, retoriker og talelærer.
Søren Sætter-Lassen, Skuespiller ved Det kongelige Teater