tlf70 70 79 18

    

Præsentationsteknik og Gennemslagskraft - MASTERCLASS

Sådan træder du i karakter og laver præsentationer i særklasse


Masterclass i præsentationsteknikPå MASTERCLASS i præsentationsteknik sprænger vi rammerne og træner efter at skabe de ultimative resultater. Vi kopierer ambitionens dna'et fra verdenselitens talere inden for kunstens, forskningens, sportens og den politiske verden samt de dygtigste på ”TED Talk”.

Det bliver sjovt, og det bliver også lidt udfordrende. Men du vil lære noget nyt og se, hvordan du kan bygge videre på alt det, du allerede ved – og få en oplevelse som vil ændre dine præsentationer for altid! Du vil helt sikkert blive bedre. Lyder det interessant, og har du lyst til at være med?
 

Dit udbytte

Du lærer i teorien og i høj grad gennem praksis, hvordan du indtager et rum, skærper dine pointer, involverer dine deltagere, bruger din autoritet, er levende og inspirerende på et højt niveau, alt imens du selv føler dig godt tilpas!

Fra normalt at fokusere på de uundværlige basale regler ved præsentation går vi i MASTERCLASS mange skridt videre og ser på de centrale emner, som hvordan du træder i karakter som taler og styrker din personlige formidlingsprofil.

Vi arbejder indgående med, hvordan de præsentationer - som du fremover laver - efterlader et indtryk, som går ud over det sædvanlige. Men også hvilke kvaliteter du som oplægsholder ønsker at være kendt for.
 

Udbytte for virksomheden

Efter kurset får din virksomhed en medarbejder eller leder der i langt højere grad vil kunne repræsentere virksomheden både indad og udadtil på overbevisende og professionel vis.
 

Hvem deltager?

MASTERCLASS er for dig som er ambitiøs, men ikke nødvendigvis mener at være den fødte oplægsholder eller taler. Kurset er for dig som har lyst til at gå i træningslokalet og lære af de bedste.

Skal du formulere virksomhedens vision, har du fået mere personaleansvar, flere kommunikationsopgaver eller ønsker du blot at blot at optimere, tune din præcision og yde dit bedste, så er MASTERCLASS noget for dig.

Din underviser

Underviser i præsentationsteknik og personlig gennemslagskraft Glæd dig til en grænseflyttende MASTERCLASS med performance træner og retoriker Sasha Lystrup Andersen, tidligere talelærer ved Det Kongelige Teater, som her øser ud af sin viden og erfaring med, hvad det vil sige at stå landets største scene og fange og fastholde publikums opmærksomhed – hvordan man holder fokus på budskaberne og får folk til at lytte. Sasha har mere end 15 års erfaring indenfor retorisk rådgivning, performance og undervisning og arbejder i det daglige med rådgivning, coaching og undervisning, indenfor retorik, stemmetræning og performance i det offentlige og private erhvervsliv.

 


Form og Indhold

Præsentationsteknik - MASTERCLASS er et 2 dages intensivt kursus, der gør dig til en exellent taler og oplægsholder. Et koncept med en stejl læringskurve, hurtige fremskridt og en god stemning. Som deltager kommer du på scenen og får trænet. Vi optager dine præsentationer, så du selv kan se dine fremskidt. Al optræden sker i et trygt og fortroligt forum med vægt på udvikling og respekt.
 
På kurset arbejder du med følgende:

PERFORMANCE OG SCENETRÆNING

 • Du lærer, hvad der skal til for at indtage en scene i praksis – hvordan du træder ind og udnytter rummet.
 • Hvordan du udstråler seriøsitet.
 • Du får tilpasset dit kropssprog og lærer, hvordan du bruger det bevidst og strategisk til at understrege dine pointer.
 • Stemmetræning – med enkle metoder får du trænet din stemme, så den bliver mere varm, udholdende - en stemme som alle kan lide at lytte til.
 • Du lærer at tale højt nok uden at råbe og blive træt.
   

MENTAL STYRKE

 • Hvilken mental indstilling der er den rette, når du skal præstere.
 • Hvordan du styrer nerver og spænding og bygger dig mentalt op til at klare opgaven med overskud.
   

RETORIK OG PRÆSENTATIONSTEKNIK

 • Det gode oplæg som alle husker.
 • Du bliver guidet i, hvordan du bygger korte og længere oplæg op, således at du fastholder folks opmærksomhed og interesse.
 • Du får viden, tips og trick fra den retoriske værktøjskasse til at skærpe dine pointer og skabe velvilje hos dine tilhørere.
 • Du træner effektiv argumentationsteknik.
 • Du arbejder med manuskript- og memoteknik.
   

DIN PERSONLIGE STIL

 • Retoriske værktøjer til at bringe din stil i spil.
 • Hvilke kvaliteter der bør kendetegne din profil som oplægsholder.
   

Personlig coaching i præsentationsteknik

Ønsker du i forlængelse af dette kursus, at træne og styrke dig selv yderligere som formidler og oplægsholder, har du mulighed for at få individuel træning og rådgivning hos Sasha Lystrup Andersen. Tag kontakt for yderligere information på telefon 20323269 elller 70707918.
Læs mere om  Personlig coaching i præsentationsteknik.
 

Se et udpluk af referencer

Danske Bank, Finansrådet, Statens Museum For Kunst, Miljøstyrelsen, NCC, Care Danmark, Region Hovedstaden, DJØF, Beck  Bruhn, ligesom andre retorikfirmaer har benyttet sig af Sashas ekspertise inden for kombinationen af retorik og performance.
 

Andre relevante kurser

Se her andre relevante kurser om præsentationsteknik og performance.

  > Gå til Top

 

Firmatilpasset kursus eller workshop

Afholdes
Kurset udbydes som et skræddersyet kursus med udgangspunkt i jeres hverdag og udfordringer. Det kan også afholdes som en del af et afdelingsseminar eller en temadag - eller som et foredrag eller en workshop.

Pris pr. kursusdag: Efter aftale.

Ring tlf. 70 70 79 18 eller 20 32 32 69, eller skriv til info@fortunakurser.dk 

Varighed Efter aftale

Underviser Sasha Lystrup Andersen
Kontakt os Kontaktformular
Tlf. 20 32 32 69
eller
70 70 79 18
info@fortunakurser.dk

 

Del på Facebook
Del på Twitter
Del på LinkedIn
Del på Google+

 

Udtalelser

Jeg er en erfaren topleder, som igennem årene har lært mig betydningen af, hvordan man fremstår, hvis man vil lykkedes med sine mål. Efter trænigen med Sasha ser det ud til at mine budskaber blive modtaget bedre. Jeg er blevet klarere på, hvad jeg vil have ud af et møde / en optræden. Og på hvilke virkemidler jeg kan bruge, særligt retorikkens. Jeg tror, at dem som er ægte interesseret i, hvordan deres optræden påvirker andre mennesker, kan få stor gavn af Sasha.Og det burde langt de fleste ledere være!
Jonatan Schloss, Vicedirektør, Bispebjerg Hospital

Da jeg begyndte trænigen hos Sasha havde jeg allerede en del erfaring med præsentationer, men jeg var også bevidst om, at meget kunne blive bedre. Tilbagemeldinger har bekræftet mig i, at det er sket. Den største forskel kurset har gjort for mig er, at jeg er blevet mere struktureret i min tilgang. Sasha gav mig nogle gode redskaber at arbejde videre med. Jeg fået meget mere selvtillid som oplægsholder.
Nils Storm Stenbæk, Underdirektør, cheføkonom, Finansrådet

Mit forløb med Sasha har bidraget afgørende til at give mig nogle redskaber, som gør mig i stand til at kommunikere effektivt i en lang række sammenhænge. Det gælder både på mere uformelle møder og i forhold til større forsamlinger, radio og tv. Frem for alt har Sasha i kraft af sin kompetente og inspirerende coaching fået redskaberne til at sidde fast hos mig og ikke – som det typisk sker - være glemt når hverdagen melder sig. Sasha har med andre ord gjort en afgørende forskel på min evne til at kommunikere og levere resultater.  
Thomas Krogh, 
Afdelingschef, Dansk Energi

Jeg kan på det kraftigste anbefale at benytte Sasha Lystrup Andersen som stemmetræne, talelærer og retoriker. Hun er spidskompetent til at få det helt rigtige frem på scenen - og tager i virkeligheden et stort pres af instruktørens skuldre ved sin koncentrerede indsats i forhold til hørbarhed og forståelse af det som siges fra scenen…
Nicolaj Kopernikus, Det kongelige Teater

Jeg har haft Sasha Lystrup Andersen som talelærer i forbindelse med forestillingen " Hærværk " på det kongelige teater. Udover at være meget præcis i sine beskrivelse af , hvad man kan gøre bedre stemmemæssigt, for at kunne tale en stor sal op og samtidig bevare autensiteten, har Sasha også den menneskelige klogskab der skal til for at være en meget god Talelærer. Hun forstår, hvilke arbejde det er at være skuespiller, hvornår det er bedst at sige tingene og på hvilken måde, for ikke at forstyrre den proces det er at sætte en forestilling op. Det er oftest svært at se sig selv udefra , når man står på scenen og derfor vigtigt med en kapacitet som Sasha, der kender teatrets cyklus og ved nøjagtigt, hvad der skal siges for at få det rigtige frem. Det er tit enkelte justeringer, men det er også tit de enkle ting der er de svære. Sasha formår at gøre det svære enkelt.
Sofia Nolsøe, Skuespiller,  Det kongelige Teater


Sasha Lystrup Andersens erfaring og uddannelsesmæssige baggrund vidner om, at hun netop har de kvalifikationer, som kræves af en talelærer på Det Kgl. Teater. Ud over sine kvalifikationer er Sasha Lystrup Andersen et musikalsk menneske, med udpræget situationsfornemmelse. Hendes fleksible måde at gribe 'notesituationen' an på giver skuespilleren plads og tryghed i arbejdet med, sprogligt og stemmemæssigt, at komme ud over rampen. Jeg kan kun give min varmeste anbefale Sasha Lystrup Andersen som stemmetræner, retoriker og talelærer.
Søren Sætter-Lassen, Skuespiller ved Det kongelige Teater