Whocopied.me protects this content

Præsentationsteknik og Gennemslagskraft - MASTERCLASS

Sådan træder du i karakter og laver præsentationer i særklasse

MASTERCLASS i præsentationsteknik sprænger vi rammerne og træner efter at skabe de ultimative resultater. Vi kopierer ambitionens dna'et fra verdenselitens talere inden for kunstens, forskningens, sportens og den politiske verden samt de dygtigste på ”TED Talk”.

Det bliver sjovt, og det bliver også lidt udfordrende. Men du vil lære noget nyt og se, hvordan du kan bygge videre på alt det, du allerede ved – og få en oplevelse som vil ændre dine præsentationer for altid! Du vil helt sikkert blive bedre. Lyder det interessant, og har du lyst til at være med?
 

Dit udbytte

Du lærer i teorien og i høj grad gennem praksis, hvordan du indtager et rum, skærper dine pointer, involverer dine deltagere, bruger din autoritet, er levende og inspirerende på et højt niveau, alt imens du selv føler dig godt tilpas!

Fra normalt at fokusere på de uundværlige basale regler ved præsentation går vi i MASTERCLASS mange skridt videre og ser på de centrale emner, som hvordan du træder i karakter som taler og styrker din personlige formidlingsprofil.

Vi arbejder indgående med, hvordan de præsentationer - som du fremover laver - efterlader et indtryk, som går ud over det sædvanlige. Men også hvilke kvaliteter du som oplægsholder ønsker at være kendt for.
 

Udbytte for virksomheden

Efter kurset får din virksomhed en medarbejder eller leder der i langt højere grad vil kunne repræsentere virksomheden både indad og udadtil på overbevisende og professionel vis.
 

Hvem deltager?

MASTERCLASS er for dig som er ambitiøs, men ikke nødvendigvis mener at være den fødte oplægsholder eller taler. Kurset er for dig som har lyst til at gå i træningslokalet og lære af de bedste.

Skal du formulere virksomhedens vision, har du fået mere personaleansvar, flere kommunikationsopgaver eller ønsker du blot at blot at optimere, tune din præcision og yde dit bedste, så er MASTERCLASS noget for dig.

Din underviser

Underviser i præsentationsteknik og personlig gennemslagskraftGlæd dig til en grænseflyttende MASTERCLASS med performance træner og retoriker Sasha Lystrup Andersen, tidligere talelærer ved Det Kongelige Teater, som her øser ud af sin viden og erfaring med, hvad det vil sige at stå landets største scene og fange og fastholde publikums opmærksomhed – hvordan man holder fokus på budskaberne og får folk til at lytte.

Sasha har mere end 15 års erfaring indenfor retorisk rådgivning, performance og undervisning og arbejder i det daglige med rådgivning, coaching og undervisning, indenfor retorik, stemmetræning og performance i det offentlige og private erhvervsliv.


Form og Indhold

Præsentationsteknik - MASTERCLASS er et 2 dages intensivt kursus, der gør dig til en exellent taler og oplægsholder. Et koncept med en stejl læringskurve, hurtige fremskridt og en god stemning. Som deltager kommer du på scenen og får trænet. Vi optager dine præsentationer, så du selv kan se dine fremskidt. Al optræden sker i et trygt og fortroligt forum med vægt på udvikling og respekt.
 
På kurset arbejder du med følgende:

PERFORMANCE OG SCENETRÆNING

 • Du lærer, hvad der skal til for at indtage en scene i praksis – hvordan du træder ind og udnytter rummet.
 • Hvordan du udstråler seriøsitet.
 • Du får tilpasset dit kropssprog og lærer, hvordan du bruger det bevidst og strategisk til at understrege dine pointer.
 • Stemmetræning – med enkle metoder får du trænet din stemme, så den bliver mere varm, udholdende - en stemme som alle kan lide at lytte til.
 • Du lærer at tale højt nok uden at råbe og blive træt.
   

MENTAL STYRKE

 • Hvilken mental indstilling der er den rette, når du skal præstere.
 • Hvordan du styrer nerver og spænding og bygger dig mentalt op til at klare opgaven med overskud.
   

RETORIK OG PRÆSENTATIONSTEKNIK

 • Det gode oplæg som alle husker.
 • Du bliver guidet i, hvordan du bygger korte og længere oplæg op, således at du fastholder folks opmærksomhed og interesse.
 • Du får viden, tips og trick fra den retoriske værktøjskasse til at skærpe dine pointer og skabe velvilje hos dine tilhørere.
 • Du træner effektiv argumentationsteknik.
 • Du arbejder med manuskript- og memoteknik.
   

DIN PERSONLIGE STIL

 • Retoriske værktøjer til at bringe din stil i spil.
 • Hvilke kvaliteter der bør kendetegne din profil som oplægsholder.
   

Personlig coaching i præsentationsteknik

Ønsker du i forlængelse af dette kursus, at træne og styrke dig selv yderligere som formidler og oplægsholder, har du mulighed for at få individuel træning og rådgivning hos Sasha Lystrup Andersen. Tag kontakt for yderligere information på telefon 20323269 elller 70707918.
Læs mere om  Personlig coaching i præsentationsteknik.
 

Se et udpluk af referencer

Danske Bank, Finansrådet, Statens Museum For Kunst, Miljøstyrelsen, NCC, Care Danmark, Region Hovedstaden, DJØF, Beck  Bruhn, ligesom andre retorikfirmaer har benyttet sig af Sashas ekspertise inden for kombinationen af retorik og performance.
 

Andre relevante kurser

Se her andre relevante kurser om præsentationsteknik og performance.

Udtalelser

Firmatilpasset kursus eller workshop

Afholdes: 

Kurset udbydes som et skræddersyet kursus med udgangspunkt i jeres hverdag og udfordringer. Det kan også afholdes som en del af et afdelingsseminar eller en temadag - eller som et foredrag eller en workshop.

Varighed: Efter aftale

Pris pr. kursusdag: 

Efter aftale

Underviser: Sasha Lystrup Andersen

Kontakt

Fortuna Kurser & Coaching
Fortunfortvej 12 A
2800 Kongens Lyngby
CVR: 16 10 41 40

Tlf.: 20 32 32 69
Mail: info@fortunakurser.dk

Tilmeld Nyhedsbrev

Aktiver venligst javascript for at indsende denne formular


Copyright © 2022 Fortuna Kurser