tlf70 70 79 18

facebook linkedin

 

Lederen som coach - skab resultater gennem coaching

Lær ledelsesbaseret coaching, og styrk dit lederskab

Kursus: Lederen som coach

Ønsker du metoder til at øge dine medarbejderes engagement, kompetencer og ejerskab til opgaverne. Vil du gerne mestre en coachende samtaleteknik, som guider dine medarbejdere til at aktivere deres kreative intelligens, udnytte deres resurser optimalt og blive mere selvledende, så læs videre her.

Med kurset lederen som coach får du et indgående kendskab til den coachende ledelsesform, og hvordan du integrerer den som en hel naturlig del af din ledelsesstil. Du får metoder til at låse op for dine medarbejderes særegne potentialer og teknikker, som støtter den enkelte i at overskride begrænsninger og blive en endnu bedre udgave af sig selv.

Hvem deltager på kurset: Lederen som coach?

Kurset i coaching henvender sig til alle med ledelsesansvar, som ønsker at udvikle deres ledelsesstil med et af tidens vigtigste ledelsesværktøjer. Typiske deltagere er ledere, mellemledere, personaleansvarlige, konsulenter eller personer, der interesser sig for coaching og den menneskelige interaktion.

Dit udbytte af kurset: Lederen som coach

Du får kendskab til metoden og teorien bag ledelsesbaseret coaching, og du får coaching værktøjer, som stimulerer medarbejderens motivation, målsætning og handlekraft. Du træner coachende samtaler, der øger medarbejderens bevidsthed og ansvarlighed samt skaber ejerskab til opgaver og mål. Du erfarer, hvad der kræves af dig som en værdifuld ledercoach og sparringspartner, og hvordan du med succes kan integrere coaching i din personlige ledelsesstil.
 

Udbytte for virksomheden

En leder, som har lært at forstå og anvende coaching, har fået tilføjet en meget effektfuld dimension til sin kommunikative kompetence. Lederen har øget sin evne til at skabe nytænkning og selvudfordring hos sine samtalepartnere og har fået metoder til at øge tillid og motivation. Derfor vil en leder, som mestrer ledelsesbaseret coaching medvirke til at give virksomheden et kulturløft, som blandt andet resulterer i mindre stress, øget produktivitet og større arbejdsglæde.

Din underviser på kurset

Underviser på kurset: Lederen som coachPia Hardy er erhvervscoach og kommunikationsrådgiver med speciale i at coache og facilitere forandringsprocesser for ledere og medarbejdere.
Hun har siden 2005 uddannet og certificeret et stort antal ledere på Fortunas erhvervscoach-, konfliktcoach- og stresscoach-uddannelser.

Pia er certificeret coach, konfliktløser og mediator og en meget efterspurgt underviser. Deltagerne vurderer hende som topengageret og inspirerende.
Hun har egen coaching praksis, hvor hun arbejder med coaching af ledere, medarbejdere og teams, som ønsker at mestre udfordringer inden for karriereudvikling, stress- og konflikthåndtering.
 

Kursets form og indhold

Kurset i ledelsesbaseret coaching veksler mellem teori, refleksion og masser af træning. Du vil træne den coachende samtale - trin for trin - og modtage feedback, så du får indsigt i "hvad der virker". Samtalerne tager udgangspunkt i deltagernes egne problemstillinger og udfordringer.

Du lærer om:

 • Hvad ledelsesbaseret coaching er, og hvornår det kan bruges
 • Din rolle og dine egenskaber som coachende leder
 • Etablering tillid og kontakt i coaching-relationen
 • Anerkendende lytning og kraftfulde spørgeteknikker
 • Fortunas coachingmodel - faserne i coachingsamtalen
 • Afklaring af den aktuelle situation og dilemmaerne
 • Opstilling af SMART(e) mål og afklaring af behov og værdier
 • Udforskning af forhindringer og barrierer
 • Motivationen, ansvar og ejerskab
 • Nedbrydning af modstand og barrierer
 • Nye perspektiver og alternative handlemuligheder
 • At skabe handlingsplaner der virker
 • Lederen som teamcoach med reflekterende teams
 • Din personlige udviklings- og handlingsplan som ledercoach.
   

Flere relevante kurser og uddannelser for ledere

Stress og ledelse
Lederen som konfliktløser

Dit personlige lederskab

Facilitering af teamsamtaler for ledere.

Konfliktmægler og konfliktcoach uddannelsen
Coachuddannelse
Stresscoach uddannelse
Narrativ coach uddannelse
  

Læs mere om lederkurserne på vores univers for ledere.

 

Kursusinfo

Datoer 30.-31. aug. 2021
Varighed 2 dage kl. 9-16
Sted
Ascot Hotel, Studiestræde 61, 1554 København V
Pris pr. deltager 8.950 kr. ekskl. moms
Underviser Pia Hardy
Kontakt os Kontaktformular
Tlf. 20 32 32 69
eller
70 70 79 18

info@fortunakurser.dk

Coachingkursus
 1. Dato:(*)
  Dato er obligatorisk
 2. Navn:(*)
  Navn er obligatorisk
 3. Firma:
  Firma er obligatorisk
 4. Stilling:
  Stilling er obligatorisk
 5. Adresse:(*)
  Adresse er obligatorisk
 6. Postnr. og by:(*)
  Postnummer og by er obligatorisk
 7. Telefon:
  Telefon kun med tal er obligatorisk
 8. Email:(*)
  Gyldig emailadresse er obligatorisk
 9. EAN-nr.:
  Invalid Input
  (hvis du er offentligt ansat)
 10. Jeg ønsker at modtage nyhedsmails
  Invalid Input
 11. Kommentarer eller spørgsmål
  Invalid Input

 

Dette kursus kan afholdes som firmakursus hos jer og kan tilpasses jeres ønsker og behov, bl.a. med cases fra jeres egen hverdag. Varighed og antal deltagere aftales individuelt. Vejledende pris pr. kursusdag: 20.800 kr. plus moms.

Diplom for fremragende kundekontakt: Læs om testen fra Finduddannelse.dk

Del på Facebook
Del på Twitter
Del på LinkedIn
Del på Google+

   

Udtalelser

Najaraaq Møller, Projektleder, Unicef
"Underviser Pia Hardy er en givende og lærerig oplevelse, og man føler at der ligger mange års erfaring hos hende, som gør, at hun nemt og forståeligt giver læring til os. Hun er en super god og professionel underviser, og uddannelsen var både intens og indholdsrig".

Tina Krøll, Projektleder, KMD
"En uddannelse med højt fagligt niveau og underviser Pia Hardy er kompetent på et højt niveau - meget engageret og involveret i den enkelte kursist".

Ulla Kjær, Teamleder, Danmarks Naturfredningsforening
"En uddannelse på højt niveau. En meget kompetent underviser som giver knivskarp feedback på praktiske øvelser. Pia Hardy har en fantastisk indfølingsevne og erfaring. Undervisningen bærer præg af en underviser som kan sit kram - både når det gælder teori og praksis".

Henriette Weberg, Ledende sundhedsplejerske, Greve kommune
"Coachuddannelsen har været vældig udbytterig. Strukturen har været fin - godt mix af teori og praktiske øvelser - det lille kursushold gør at der bliver god plads til refleksion og god tid til at hver enkel deltager kan øve sig. Pia Hardy er en vældig god underviser - tilpas struktureret, anerkendende og skaber et godt læringsmiljø. Pias store erfaring gør at undervisningen suppleres med praktiske eksempler".

Michael Malmberg, LEAN Manager, Novo Nordisk A/S
"Jeg er nu klædt på til at prøve kræfter med coaching. Min spørgeteknik vil fremover være af en anden karakter, og min tendens til at komme med løsninger vil fremover være dæmpet i forhold til at lade medarbejderen komme med løsninger selv".

Juliane Heinrichson, Anlægschef, TDC/Yousee
"Pia har en utrolig måde at undervise på, så alle er med, selvom vi kom med mange forskellige baggrunde. Pia formår at få teorien formidlet på en måde, så den aldrig bliver kedelig".

> Læs alle udtalelser