tlf70 70 79 18

facebook linkedin

 

Mødeledelse og facilitering - kursus i mødeledelse

Lær at lede og facilitere effektive møder, der skaber resultater

Vi spilder mange timer på ineffektive møder. Møder hvor vi undrer os over, hvorfor vi deltager, og hvad formålet med mødet er. Vi er måske også i tvivl om, hvem som skal gøre hvad efterfølgende.

Ønsker du enkle og effektive værktøjer til at facilitere resultatskabende møder. Møder hvor der bliver truffet beslutninger, fordi deltagerne er velforberedte, informationerne er tilgængelige og de relevante mødedeltagere er mentalt til stede?
Så vil du med dette kursus få både indsigt, værktøjer og træning i at forberede, facilitere og følge op på møder, så møderne og mødekulturen bliver værdiskabende.
 

Mødeledelse: Dit udbytte

Kursus i mødeledelsePå kurset lærer du at forberede og planlægge møder, så dine forventninger til deltagerne er tydelige, og formålet med mødet er klart for alle – allerede når dagsordenen sendes ud.

Du får inspiration til at skabe de optimale rammer for mødet og metoder til at begrænse antallet af mødedeltagere, så flere beslutninger kan træffes.

Du får værktøjer til at håndtere diskussioner, der ikke gavner formålet - så fokus kan fastholdes på dagsordenen og dermed formålet. Og du får kendskab til forskellige måder at lave referater og/eller opgavelister på, så det er klart for alle, hvem der gør hvad og hvornår.

Du arbejder med det effektive møde i praksis og finder løsninger på dine udfordringer. Alt i alt forbedrer du din evne til at planlægge, forberede, gennemføre og følge op på det effektive møde, så der skabes resultater til gavn for dig, dine kollegaer og virksomheden.
  

Mødeledelse: Hvem deltager?

Kurset i facilitering af møder er designet for alle, der har behov for og lyst til at arbejde professionelt med at skabe et større udbytte af møder. Du kan fx være projektleder, specialist, leder, konsulent, underviser. De værktøjer og kompetencer du får med fra kurset, kan du straks bruge på dit arbejde, men også i fritiden.
   

Undervisere

Underviser i notat- og referatteknikPia Hardy er specialist i effektive arbejdsvaner og facilitering af dialogiske processer. Hun har 20 års erfaring i at undervise og træne mødeledere, mødedeltagere og referenter i at få mere ud af deres (møde)tid. Hun holder bl.a. kurser i mødeledelse, facilitering, personlig planlægning og effektiv tidsstyring.
Pia Hardy er en meget erfaren underviser, og deltagerne vurderer hende som en topengageret og inspirerende underviser med fokus på den enkelte kursist og dennes styrker og udfordringer. Hun lægger vægt på, at deltagerne får ny viden og masser af praktisk erfaring med sig hjem.

Læs mere om Pia Hardy ...
 

  

jesper hammer moedeledelseJesper Hammer har mange års praktisk erfaring som projekt- og mødeleder på flere globale projekter fra ECCO, og er kendt for god stakeholder management. Han har flere års erfaring med at facilitere og undervise virksomheder i bl.a. mødeledelse, møde- og kommunikationsstrukturer, salgsledelse og har afholdt mere end 100 workshops globalt.

I dag arbejder han også som rådgiver med fokus på forretningsudvikling hos mellemstore virksomheder, samt yder strategisk såvel som operationel ledelsesparring på direktionsniveau.    
Læs mere om Jesper Hammer ...  

 

Udbytte for virksomheden

Efter kurset i det effektive møde vil virksomheden opleve en medarbejder, som formår at forberede og planlægge møderne mere effektivt. Medarbejderen vil være i stand til at gennemføre møderne på kortere tid, bruge færre ressourcer og alligevel få truffet flere beslutninger. Virksomheden vil via medarbejderen få metoder og værktøjer, der hjælper til at få fastlagt, hvem der har ansvaret for opgaverne. Dermed er fundamentet lagt for at virksomheden udvikler en effektiv mødekultur og opnår et større udbytte af møderne.
  

Indhold og form på kurset i det effektive møde

Kurset i det effektive møde er spækket med korte indlæg, konkrete værktøjer, interaktive øvelser og dialog. Kurset tager udgangspunkt i deltagernes udfordringer og ønsker.

På kurset veksles mellem korte indlæg, interaktive øvelser og dialog. Selve kursusformen bygger på nogle af de redskaber, der gennemgås på kurset, så det straks prøves af i praksis.

Vi arbejder med følgende emner:

 • Hvad kendetegner en god og motiverende mødeindkaldelse og dagsorden?
 • Dit ansvar og dine opgaver i rollen som mødeleder og facilitator
 • Træd i karakter som mødeleder – lær hvordan du styrer mødet
 • Lær at facilitere mødet og skabe involvering, læring og energi
 • Hvad kendetegner den ansvarlige mødedeltager?
 • Evaluering af mødet – hvordan du følger op og skaber en bedre mødekultur
 • Referentens rolle - få tips til at skrive et dækkende og præcist mødereferat
 • Håndtering af konflikter og vanskelige mødedeltagere
 • Tips til anderledes og kreative måder at afholde møder på?
 • Træning af effektive metoder til at skabe en bedre mødekultur.

'Personlig coaching eller opfølgning på det effektive møde

Ønsker du i forlængelse af kurset i det effektive møde at træne og styrke din evne til at opnå det effektive møde, har du mulighed for at få et individuelt coaching- og sparringsforløb hos underviseren.
Kontakt os på info@fortunakurser.dk, eller ring på tlf. 70 70 79 18 for yderligere information.
  

Referencer - et udpluk

Vi har undervist følgende virksomheder i bl.a. mødeledelse:

ECCO Sko A/S, Hummel International A/S, Morsø Jernstøberi, Bodylab ApS, Skive Erhvervs og Turistråd, Skive Handelsskole, Erhvervsakademi Dania, Next Step (Skive), Sukup Europe A/S, Netværk DK, MJ2 A/S, Relationsfabrikken A/S. Se flere referencer her.

Det effektive møde - gratis E-bogHent gratis E-bog om Det effektive møde

Lad os holde effektive møder. Møder der giver mening og værdi. I denne gratis e-bog får du gode råd til, hvordan du skaber en effektiv mødekultur. Møder hvor der tages beslutninger og møder, der er kortere og giver dig mere tid. Vi tror på, at beslutninger træffes bedst, når folk er forberedte. Dine mødedeltagere bliver mere motiverede.

Så - her er den. Din gratis e-bog til effektive møder.
E-bogen er nu hentet over 25.000 gange.

Gitte Brøndum, Direktør, Food Is More
"Fremragende lavet, det ser godt ud, er nemt at forstå, og hvor har I ret i alle jeres punkter".
   

Andre relevante kurser

Her kan du læse mere om Fortunas kurser i konflikthåndtering, forhandlingsteknik, præsentationsteknik og notat- og referatteknik:

> Konflikthåndtering og konfliktløsning

> Forhandlingsteknik

> Præsentationsteknik

> Notat- og referatteknik


> Gå til top

Kursusinfo

Datoer 10. jun. 2021
2. dec. 2021

Længde: 1 dag fra kl. 9-16
Pris pr. deltager 4.700 kr plus moms
Sted Ascot Hotel, Studiestræde 61, 1554 København V
Undervisere Pia Hardy og Jesper Hammer
Kontakt os Ring eller mail på:

Tlf. 20 32 32 69
eller 70 70 79 18
Kontakt: kontaktformular
Mail: info@fortunakurser.dk

Mødeledelse og facilitering
 1. Dato:(*)
  Dato er obligatorisk
 2. Navn:(*)
  Navn er obligatorisk
 3. Firma:
  Firma er obligatorisk
 4. Stilling:
  Stilling er obligatorisk
 5. Adresse:(*)
  Adresse er obligatorisk
 6. Postnr. og by:(*)
  Postnummer og by er obligatorisk
 7. Telefon:
  Telefon kun med tal er obligatorisk
 8. Email:(*)
  Gyldig emailadresse er obligatorisk
 9. EAN-nr.:
  Invalid Input
  (hvis du er offentligt ansat)
 10. Jeg ønsker at modtage nyhedsmails
  Invalid Input
 11. Kommentarer eller spørgsmål
  Invalid Input

Bestil et firmatilpasset kursus

Dette kursus kan afholdes som firmakursus hos jer og kan tilpasses jeres ønsker og behov, bl.a. med cases fra egen jeres hverdag. Kurset udbydes også som et foredrag eller en workshop af varierende længde, fx til et afdelings-seminar eller en temadag. Vejledende pris pr. kursusdag: 22.800 kr. plus moms.
 

Diplom for fremragende kundekontakt: Læs om testen fra Finduddannelse.dk  

Del på Facebook
Del på Twitter
Del på LinkedIn
Del på Google+

Udtalelser

Jesper Hammer har evnen og modet til at turde udfordre traditionel tankegang. Han sørger for at tingene bliver gjort!
Jesper Strøm, Retail Professional

“En herlig dag om møder. Nu ved vi, hvordan vi undgår at spilde tiden på møder, der ikke fører til noget. Og hvordan vi sætter meget mere skub i tingene, fordi vi spiller meget bedre sammen på møder.”
Henrik Strøier, Direktør, Reputation Institute 

Kurset gav rigtig mange konstruktive hints til at gøre vores møder mere effektive og udbytterige.
Jan Sigvardsen, chefkonsulent, Danmarks Apotekerforening

Jesper er en meget behagelige og kompetent person, der har benene solidt plantet i den jyske muld. Han har en skarp evne til at formidle det vigtigste på en overskuelig og let tilgængelig måde, hvilket gør det nemt at arbejde med materialet efterfølgende. Vi kender alle sammen de kurser og temadage, hvor man kommer hjem og nærmest ikke kan huske noget som helst af, hvad der er blevet sagt. Det er ikke er tilfældet her. Fordi det der bliver sagt, er så vedkommende, og fordi materialet er så let at arbejde med, er det noget, der giver god mening at arbejde seriøst med efterfølgende. Jeg kan give det mine varmeste anbefalinger.
Nynne Rievers Wittorff 

Et er at lave en plan, noget helt andet er at eksekvere og fastholde målet. Underviseren har til tider en noget overnaturlig måde at sikre at alle involverede deltager aktivt - for at sikre gennemførelsen af møder og projekter.
Thomas Knudsen. General Manager, Pandora Middle East

> Læs alle udtalelser