tlf70 70 79 18

 

Vores kursister har ordet ...

Læs her, hvad vores kursister mener om Fortunas kurser og foredrag i:

Assertiv kommunikation og samarbejde

Coaching kursus

Coachuddannelsen med certificering

Den vanskelige samtale

Konfliktcoach og konfliktmægler uddannelsen

Konflikthåndtering, klagehåndtering, samtaleteknik og kommunikation

Mødeledelse og referatteknik

Personlig planlægning, tidsstyring og stresshåndtering

Præsentationsteknik med gennemslagskraft

Skriftlig kommunikation og korrekt dansk

Stresscoach uddannelsen med certificering

 

 

Assertiv kommunikation og samarbejde

Ida Lundgren, Artwork Coordinator, CO-RO A/S

Behagelig, imødekommende og sød underviser, som var god og tydelig i det, der skulle formidles. God til at sætte sig ind i andres situation. Kurset var spændende og alsidigt og vi kom godt  rundt om alle aspekter.

Bettina Hemmer Mass, Børnehaveklasseleder/Specialklasselærer, Ådalens skole

Pias undervisningsform er meget tydelig og tryg. En rar og professionel underviser. Pia er rigtig god til at stille de rigtige spørgsmål, som gør at ens egen refleksion begynder. Jeg fik mange nyttige værktøjer med hjem.

Louise Windstedt, CO-RO A/S

Det har været et super godt kommunikationskursus. Jeg vil helt sikkert gøre brug af mange af de assertive metoder både i min virksomhed og i privaten.

Henrik Goldschmidt, Ingeniør, ALK Abello

Et godt kursus med masser af fagligt indhold, som jeg kan lægge i rygsækken, og som kan hjælpe mig med min fremtidige kommunikation.

Morten Madura, EKF

Jeg har fået tilstrækkelig med teori og praktisk træning til at kunne kommunikere assertivt. Fik alt det med, som jeg havde håbet på. Behagelig og fængende underviser.

Estrid Andersen, Souschef, DGI Fyn

Kurset har styrket mig i min rolle som mellemleder og har givet mig lyst til fortsat at tage de udfordringer op, der er i den rolle. Kurset har gjort mig mere klar på mine og andres personlige rettigheder og balancen imellem dem.

Anne Mette Kloster, Teknisk akademiker, Miljøstyrelsen

Meget givende kursus med en fantastisk person som underviser. Hun udstråler stor ro og sikrer en åben dialog mellem kursisterne, som gjorde at vi udviklede os under kurset.

Jacob Diness, Seniorkonsulent, Westergaard A/S

Kurset gør dig i den grad klogere på dig selv og kan bruges både på arbejdet og privat. Der er mange brugbare værktøjer til den mentale værktøjskasse.

Sami El-maadidi, Tandlæge, Tandland

Særdeles tilfreds. Pia Hardy var meget tydelig i sine budskaber. Rollespillene hjalp meget til at tænke over andre perspektiver. Pia Hardy er meget kompetent inden for sit emne. Og forklarer på en stille og rolig måde - hvilket er rigtig godt.

Dorthe Schrøder, laborant, ALK

Fantastisk kursus. Vi lærte meget på kort tid og fik masser af gode værktøjer med hjem. Vi var ikke mange deltagere, hvilket var totalt lukses, da der så var et vigtigt godt engagement fra os deltagere. Jeg vil til enhver tid anbefale kurset i assertiv kommunikation og samarbejde og håber at komme igen.

Christine Helligsø, Client Process Manager, Nordnet

Særdeles tilfreds. Kurset har gjort mig mere selvbevidst og givet flere refleksioner og værktøjer til at blive bedre både privat og på arbejde.

Lene Coling, Sygeplejerske i akutteamet, Hørsholm kommune

På kurset var der en meget åben dialog og et godt samspil - dejligt med en lille gruppe og gode mødelokaler.

Anna Carina Simonsen, Senior Specialist, Lead Auditor, Novo Nordisk

Kommunikation og praksis forløb i et konstruktivt, humoristisk og positivt perspektiv.

Karen R. Andersen, Arbejdsmiljørepræsentant, Hjemmeplejen, Kolding Kommune

Kurset var super relevant og meget interessant. Giver mig et boost og styrker mit fundament. En meget kompetent underviser, der bevirker at undervisningen får et godt flow. Stort overblik og levende undervisning.

Susanne Kongsted, Røde Kors

Virkelig gode redskaber at arbejde videre med. Virkelig god underviser, som evner at formidle på en åben og ærlig måde.

Birgitte Højgaard, sekretær, Socialpsykiatrien

Super godt sted, forplejning og ikke mindst et meget interessant og brugbart kursus. Dejligt vi kun var 6 deltagere.

Jutta Wessel Knaack, Forsikringsrådgiver, CA A-kasse

Kurset gav mig inspiration og har giver mig mod til at tage fat på problemstillinger på ny med en ny tilgang.

Theresa Kirkby, underviser, KUU Business

Pia Hardy har dejlig ro, stort overblik og virkelig styr på sit 'snit'. Det har været en fornøjelse at være med på hendes kursus. Hun er yderst kompetent og fuld af selvindsigter.

Meral Gül Sahin, Kreditanalytiker, Nykredit

Kurset har været en stor øjenåbner for mig som medarbejder, men også som privatperson, alle mennesker bør deltage på dette kursus!

Louise Andersen, Kontorelev, Solrød kommune

Super spændende og hyggeligt kursus med behagelige lokaler. Pia Hardy er enormt fagligt stærk og ikke mindst en rar underviser, som man føler sig tryg ved. Rigtig tilfreds og går herfra med meget brugbar og nyttig viden.

Lisa Blinkenberg, Senior Rådgiver, Amnesty International

God inddragelse af cases og eksempler fra din virkelige verden. Dygtig og nærværende underviser.

Katja Meisler, Leder, Børnehuset Karmsten

To meget inspirerende dage og jeg glæder mig til at prøve det hele af i praksis.

Karen Merete Jensen, QA Compliance Officer, Bavarian Nordic

Meget brugbare værktøger og en meget inspirerende underviser.

Marloes Vloet, Laborant, FORCE Technology 

"Det var et meget lærerigt kursus, som har givet mig værktøjer med til hjem og arbejde. Jeg er positiv overrasket over for sådan et kursus, da jeg ikke vidste, om jeg ville få noget ud af det."

Margaret Dam-Larsen, Lærerstandens Brandforsikring, Medlemsafdelingen

Jeg har fået rigtig meget ud af at være på dette kursus, og bruger en del af det i min dagligdag.

Steffen Plauborg, butiksleder, Flügger Varde

Må sige at kurset har give mig rigtig mange gode værktøjer at arbejde med. Det gælder egentlig både i det privat og i mit erhverv. God undervisning og godt materiale. Absolut kurset, hvor der er brugbare værktøjer for alle.

Maibritt Rasmussen, Regnskabsassistent, Celsa Steel Service A/S

Godt og udbytterigt kursus :-)

Gitte Hartmann, lægesekretær, Privathospitalet Hamlet

Jeg synes emnerne på kurset er særdeles anvendelige fordi de tager udgangspunkt i kursusdeltagernes aktuelle situationer - samtidig med at man kan få lov at være i sit eget rum.

Jesper Irming Pedersen, afdelingsleder, YXLON International A/S.

Et godt kursus hvor jeg startede en anelse skeptisk for hvad der skulle ske, men blev positivt overrasket allerede efter første dag, hvor undervisningen var tilrettelagt så der var fin harmoni mellem teori og praktik,  fik mange rigtige gode værktøjer med hjem.

Lise-Lotte Løbger, kemiker, Novo Nordisk.

Kurset har virkelig givet mig en god forståelse for hvad assertiv kommunikation er og samtidig givet mig en masse værktøjer, jeg kan arbejde videre med. Det blev afholdt i hyggelige og trygge omgivelser og med en god blanding af teori og praktiske øvelser, hvor underviser var i stand til undervejs at tilrettelægge indholdet af kurset efter deltagernes behov. Generelt en rigtig god oplevelse, som har givet mig et godt grundlag for videreudvikling.

Lars Schandorff, overenskomstchef, Dansk Mode & Textil

Kurset i assertionstræning har givet stof til eftertanke. Ikke et af den slags kurser, som man forholdsvist hurtigt alene har i ”baghovedet”. Et kursus som enhver der er interesseret i personlig udvikling (og hvem er ikke det) bør deltage på. Undervisningen var professionel og der var en god variation mellem det teoretiske og gruppearbejdet.
Et utroligt interessant kursus som har givet mig mange øjenåbnere. Pia Hardy formidler stoffet på en god og inspirerende måde. Kan anbefales på det varmeste til dem som ønsker at kommunikere på en konfliktdæmpende måde, hvor man får sagt det, man tænker og føler på en ligeværdig måde, som fremmer den gensidige respekt.

Lotte Broberg, Receptionist, Amnesty International

Jeg synes at kurset har været helt fantastisk - en god øjenåbner og en god oplevelse. Kurset har været utrolig brugbart. Det har givet en række redskaber til selvhjælp, der kan bruges både på arbejdspladsen såvel som i privatlivet. Jeg synes Pia var god til at få alle med, holde et godt niveau, tempo og toneleje hele vejen igennem - smilende og behagelig.

Pernille Steen, Økonomisekretær, Orbicon

Jeg synes jeg har lært mig selv bedre at kende på de to dage. Samtidigt har jeg fået nogle redskaber med herfra, som jeg er sikker på at kunne anvende i min hverdag. Kurset spændte bredt med mange relevante emner på måder at kommunikere og tænke på. Underviseren er en meget kompetent og erfaren underviser og møder deltagerne ligeværdigt.

Susanne Klausen, Køkkenchef, FDM

Lærerigt og personligt udviklende kursus, som har givet mig en forståelse af, hvad der sker i mig i forskellige situationer. Samtidig har det givet mig en masse redskaber til at tackle fremtidige konflikter.

Dennis Raymond Jensen, Mechanical Engineer, DP Clean Tech Europe A/S.

Assertionstræningskurset har lært mig hvordan jeg kan tale girafsprog og undgå ulvesprog. Jeg har også lært at lytte aktivt, være klar i spyttet og håndhæve mine og andres rettigheder på en ligeværdig måde. Kurset blev holdt i rolige omgivelser og i en til emnet god holdstørrelse (8 deltagere). Og så var forplejningen for øvrigt i top.

Dorthe Aagaard Weilert, teknisk driftskoordinator, Nomeco A/S.

Et rigtig godt og lærerigt kursus med en god variation mellem teori og gruppearbejde. Har fået mange gode værktøjer til at være mere konkret for at undgå konflikter eller som hjælp til at håndtere konflikter. Jeg lærte, at vi skal tale girafsprog i stedet for ulvesprog, samtidig med at jeg nu kan fastholde mine rettigheder. på en ligeværdig måde. Alt i alt et professionelt kursus, men en rigtig god underviser.

Husna Zaby, Forandringskoordinator, Skatteministeriet.

Har været på kursus i assertiv kommunikation. Underviseren var både rar og meget dygtig, og hun ved hvad hun taler om. Jeg har været rigtig glad for at deltage og vil til enhver tid anbefale kurset.

Johanne Gredal Nørvig, Praktikant, Amnesty International.

Jeg fik mange konkrete teknikker jeg vil bruge fremover. Mine forventninger var høje - min læring endnu højere.

Dorthe Andersen, Koordinator , Nordjyske Medier.

Et kursus hvor jeg fik flere forskellige "redskaber" som jeg kan bruge med det samme.

Helle Mikkelsen, Koordinator, Nordjyske Medier.

Godt og lærerigt kursus. Super med få deltagere. Godt med rollespil. Det er godt selv at smage på ordene/øvelserne. Alt i alt nogle rigtig gode dage.

 

Coaching kurset

Inger Spang Larsen, Studievejleder, H.C. Ørsted Gymnasium

Helt igennem godt kursus - særdeles tilfreds. Pia Hardy er en meget kompetent og inspirerende underviser. Det har været en fornøjelse at deltage på kurset.

Danny Hyld, Face2Face projektleder, Amnesty International

Jeg kunne godt lide fordelingen mellem det teoretiske og det praktiske. Det gav mulighed for at afprøve det teoretiske i praksis i mindre grupper. Coaching kurset var rigtig godt. Jeg glæder mig til at komme ud og prøve det i mit arbejdsliv.

Laila Buchardt, Iværksætterkonsulent, Odense Iværksætterservice

Yderst informativt og brugbart kursus. Pia Hardy er både en behagelig og dygtig formidler. Man kan tydelig mærke den årelange erfaring.

Allan Raniszewski, Gruppeleder, Xylem Water Solutions

Fantastisk kursus, der giver et godt overblik over, hvad coaching er og giver nogle gode værktøjer. Kurset er meget brugbart og man får god feedback.

Marianne Dyrby, Specialkonsulent, Blå Kors Danmark

Kurset er yderst relevant for mig i mit ønske om at udvikle min samtaleteknik ifm. borgere med funktionsnedsættelser samt fremadrettet at udvikle mine lederevner for frivillige. Pia vekslede fint mellem teori og øvelser, og jeg følte mig hurtig tryg i rummet sammen med de øvrige deltagere. Pia formidler og gennemgår coaching-modellen på en let tilgængelig måde, som gør det spændende samt nemt at følge med.

Melissa Bager, Amnesty International

Tak for et trygt undervisningsrum, hvor ingen spørgsmål er dumme. Der er plads til at 'fejle' og grine sammen. Fin balance mellem teori og praksis, anerkendende og rolig undervisning. Ligeværdig dialog mellem underviser og kursister og god til at inddrage konkrete eksempler.

Rolf Lund, frivillig, headspace Helsingør

Pia formår at skabe en stemning, hvor der er plads til at prøve coaching, der går dybere end bare rollespil.

David Franch, Client Manager, KMD

Kurset har både en praktisk og en teoretisk tilgang til at coache, som betyder, at man hurtigt forstår de grundlæggende principper og bliver bekendt med at bruge dem. Det vil give stor værdi både i privatlivet og på arbejdspladsen i mange forskellige situationer. Det kan godt anbefales til andre.

Tine Laulund, Bevægelsespædagog, Fanefjordcentret

Kurset er meget inspirerende og en øjenåbner. Indholdet bliver grundigt gennemgået.

Lisa Irena Blinkenberg, Politisk Seniorrådgiver, Amnesty International, Denmark

Pia er en rigtig god underviser. Der var fin afveksling mellem teori og praktiske øvelser.

Per Sørensen, Plant Manager & Project Manager, Bach Composite

Godt struktureret kursus og fremført på en meget forståelig måde - afslappet og lærerigt.

Majken Yildirim, Praktikkoordinator, Cphbusiness

Pia har en fantastisk evne til at holde deltagernes engagement gennem hele dagen.

Rikke Kristjansen, Bydelskonsulent, Vollsmose Sekretariatet

Rigtigt godt kursus og godt struktureret. Jeg føler, at jeg har fået styr på nogle værktøjer, jeg kan bruge systematisk i mit arbejde og i mine private relationer.

Susanne Livbjerg Bevensee, Lektor og studievejleder, University College Nordjylland

Jeg fik mange brugbare værktøjer med mig, og jeg fik det trænet "i virkeligheden". Pia leverede mange gode eksempler på teorien og værktøjerne, hvilket umiddelbart kan overføres til min hverdag. Jeg kan bruge værktøjerne fra dags dato. Vi fik ved Pias tilgang og væremåde over for os hurtigt dannet et trygt forum, hvor vi kunne øve os.

Katrine Grünfeld, Area Shipping Manager, ESS-FOOD A/S

Spændende og interessant kursus. God blanding af teori og praksis.

Anil Sharma, Projekleder, Trafikselskabet Movia

"Det har været en god læreproces, hvor jeg har lært mange nye værktøjer, som jeg helt sikkert vil bruge i fremtiden".

Martin Lund, DSB

Meget kompetent underviser.

Vinnie Larsen, Ekspeditionssekretær, Ministeriet for Børn og Undervisning

"Givende kursus og en øjenåbner også for hvad man selv kan bruge kurset til i forhold til egen selvindsigt".

Ulla Kjær, It-konsulent, Byggevarerpriser.dk

"I Pia Hardy får man en dygtig og rutineret underviser, der elegant formår at veklse mellem teori og praksis, så selv et så komplekst emne som coaching bliver grundigt gennemgået på blot to dage".

Linda Vestergaard, Kommunikationskonsulent, Danske Bank

"Supergod balance mellem teori og træning. Godt med små hold".

  

Coachuddannelsen med certificering

Søren Vængtoft, Sagsbehandler, Forsvaret

Det faglige indhold er 'spot on' i forhold til mængden. Modulopbygningen med god tid mellem modulerne er en essentiel forudsætning for, at man kan træne coaching under uddannelsen. Underviser er meget kompetent.

Marikka Bentzen, leder, Amnesty International

Virkelig god og inkluderende undervisning med mange gode øvelser. Niveauet er for alle, og der tages udgangspunkt i det niveau holdet har. Pia er god til at danne en relation til alle, så de føler sig trygge.

Danny Hyld, Face2Face projektleder, Amnesty International

Pia har en fantastisk evne til at formidle, stille spørgsmål, vende ting på hovedet og illustrerere undervisningen.

Morten Jacobsen, Elev coach, Campus Vejle - HHX

Pia har mine varmeste anbefalinger. Hun er rigtig dygtig til at formidle, træne og udfordre kursisterne og er god til at skubbe en i nye retninger. Stor kursistinddragelse og gode øvelser og eksempler. Intenst og spændende. En rejse ind i sig selv og andre.

Thomas Pedersen, Nomeco A/S, HR-partner

Et spændende og lærerigt forløb. Blev undervist i mange relevante emner, som jeg kan bruge i mit daglige arbejde. Kan anbefale det til andre.

Poul Sørensen, QA Manager, Miracle A/S

Professionel og super erfaren underviser. En uddannelse, der er skruet rigtigt godt sammen og opfylder mange forskellige behov og giver tværfaglige kompetencer.

Svetlana Drevskih, lektor, Zealand

Brugbar og relevant uddannelse med små deltagerhold, hvor der er god plads til løbende dialog, praksis og feedback. God blanding af teori og praksis. God og erfaren underviser.

Rolf Lund, Frivillig i Headspace

Pia kører kurset med sikker hånd. Særdeles tilfreds og anbefalelsesværdig uddannelse.

David, Client Manager, KMD

Godt og lærerigt. Højt fagligt niveau og konstruktiv feedback. Uddannelsen giver et godt fagligt udbytte. Anbefales til andre, som er interesserede i en coachuddannelse.

Pernille Barner, HR-partner, Unicef

Jeg har lært enormt meget på kun et halvt år. Tak for fantastisk formidling og rummelighed fra min underviser og mine medkursister.

Majken S. Yildririm, Praktikkoordinator, Cph Business

Pia er en enorm behagelig underviser, som kan formidle budskabet på en spiselig måde. Der er et godt sammenspil mellem teori og praksis, såvel mellem Pia og kursisterne. Meget støttende undervisning.

Pamela Louis, AC-fuldmægtig, Roskilde Universitet

Hvis du vil arbejde med coaching og udvikle dig som person, så vil jeg anbefale Fortuna Kurser. Du får det, du forventer og lidt mere. Underviseren Pia Hardy er ikke kun dygtig til sit faglige område, men også rar, omsorgsfuld, imødekommende, opmærksom på alle kursister og vil alle noget godt. Man får samtidig en god vejledning i, hvad man får med i bagagen, og hvordan man kan komme videre. Bedste oplevelser nogensinde. Man vil have mere og mere.

Karen Schur, Afdelingsleder, Nordsjællands hospitaler

Utrolig godt kursusforløb. Vi kom meget igennem på kort tid - så uddannelsen egner sig også til ledere og medarbejdere, som ønsker høj koncentration og gerne vil arbejde med stoffet selv.

Michael Sejer Holmen, Familieplejekonsulent, Helsingør Kommune

Dejlig kort og intens uddannelse med masser af øvelser i små grupper med forskellige fagpersoner.

Niklas Andersen, Finance Partner, DTU

En certificeret coachuddannelse er umagen værd og giver stærke og brugbare værktøjer til virkeligheden.

Tanja Larsen, Virksomhedskonsulent, Virksomhedsservice Tårnby

Godt fagligt kursus, som giver masser af redskaber til brug både arbejdsmæssigt og til egen coaching.

Mette Morville, lærer og elevcoach, GUX Nuuk - Grønland

Det har været en supergod uddannelse, fordi der har været en tilpas mængde af teori og cases, så jeg er blevet klogere og ikke 'overloaded' med viden. Det var rart, at der ikke var rollespil, men at vi som deltagere coachede på vores 'rigtige' problematikker i livet og herigennem blev klogere på os selv og på coaching generelt.

Anne Mette Friis, Børn og Unge chef, Unicef

"Jeg følte mig i gode hænder hele vejen gennem uddannelsen. Pia Hardy er en meget kompetent underviser med smil på læben og glimt i øjet".

Tina Grønbæk Madsen, lærer, Haslev Idrætsefterskole

Efter jeg har været på coach uddannelsen og blevet certificeret coach, er jeg blevet mere bevidst om mig selv og har fået en uddannelse, som jeg i høj grad kan bruge både professionelt og personligt. Jeg går herfra med nogle super redskaber og en god baggrundsviden om hvad coaching er.

Tina Drejer, Psykiatrirådgiver, Slagelse Kommune

"Skøn og levende underviser som fanger en ind. Stor erfaringsmasse at øse af, og vekslen mellem teori og praksis holder en fast."

Nitta Lyberth-Mørch, lærer og elevcoach, GUX Nuuk - Grønland

Det har været nogle super intensive og gode kursusdage. Underviseren er meget tydelig og fortåelig og kommer med nogle gode og klare eksempler. Kan varmt anbefale denne uddannelse.

Lisa Irena Blinkenberg, Politisk Seniorrådgiver, Amnesty International, Denmark

Pia Hardy er en super dygtig underviser og leverer høj faglighed. Hun er rigtig god til at give konstruktiv feedback. Jeg kan kun varmt anbefale hendes kurser.

Rebekka Dam, Selvstændig konsulent, Develop U Outdoor

God uddannelse med masser af praktisk træning og indføring i brugbare konkrete værktøjer og modeller til coaching.

Torben Olsen, Leder, Lyshøj opholdssted

En udddannelse der giver mulighed for at komme i gang som coach med det samme.

Allan Raniszewski, Gruppeleder, Xylem Water Solutions

Fantastisk forløb. Pia Hardy er en god formidler og underviser. Gode kursusmaterialer og værktøjer.

Berit Olesen, Assistent, Forsvarets Hovedværksteder

Rigtig god uddannelse. Jeg fik rigtig meget ud af det - både fagligt og personligt.

Marianne Patzer, Meteorologisk koordinator, DMI

Min deltagelse i coach uddannelsen har givet mig en stor selvindsigt, samtidig med at den har givet mig modet og værktøjerne til at coache andre.

Dorthe Sølling, Timelærer, Erhvervsakademi Sjælland

"Coach uddannelsen hos Fortuna Kurser er meget intens, dels indholdsmæssigt og dels fordi man sætter sig selv i spil. Det er længe siden, jeg har lært så meget på så kort tid. Redskaberne fra uddannelsen kan bruges både i egentlige coaching-sessioner og i almindelige samtaler på jobbet og privat, hvor de gør en til en endnu bedre samtalepartner."

Anders Lonnebjerg, Afdelingsleder, Bankdata

"En professionel og veltilrettelagt uddannelse. En god balance mellem teori og praksis. Et godt uddannelsesmateriale, der er godt til løbende at bruge som opslagsværk. Pia Hardy er en dygtig og omhyggelig underviser med meget stor erfaring, som hun naturligt lader indgå i undervisningen. Mit udbytte af undervisningen er meget stort - både til brug for egen udvikling og selvforståelse - og også i høj grad til brug i min kontakt med medarbejdere og kolleger. Jeg har tilegnet mig en masse ny og brugbar viden og værktøjer."

Morten Schroll Kristensen, Lokomotivfører/Kørelærer, DSB Ålborg

"Er fuldt tilfreds med hele forløbet af uddannelsen. Jeg har fået bred indsigt i coachingens verden, og har fået åbnet op for mig selv."

Najaraaq Møller, Projektleder,  Unicef

"Underviser Pia Hardy er en givende og lærerig oplevelse, og man føler at der ligger mange års erfaring hos hende, som gør, at hun nemt og forståeligt giver læring til os. Hun er en supergod og professionel underviser, og uddannelsen var både intens og indholdsrig".

Leif Norlyk, Kulturmedarbejder, Kultur Valby - Københavns kommune

"Tænk, at så meget kunne nås på bare tre todages moduler – seks dage med nye indsigter, spændende udfordringer og opløftende humor. En ny verden med nærmest magiske muligheder har åbnet sig. Det er blevet den naturligste sag af verden at lytte og stille de rigtige spørgsmål – spørgsmål, der ofte overrasker en selv, men som ikke desto mindre er logiske og produktive. Herligt at kunne bane vej for aha-oplevelser, overblik og problemløsning. Kan man bruge sig selv bedre?".

Tina Krøll, Projektleder, KMD

"En uddannelse med højt fagligt niveau og underviser Pia Hardy er kompetent på et højt niveau - meget engageret og involveret i den enkelte kursist".

Ulla Kjær, Projektleder, byggevarerpriser.dk

"En uddannelse på højt niveau. En meget kompetent underviser som giver knivskarp feedback på praktiske øvelser. Pia Hardy har en fantastisk indfølingsevne og erfaring. Undervisningen bærer præg af en underviser som kan sit kram - både når det gælder teori og praksis".

Henriette Weberg, Ledende sundhedsplejerske, Sundhedsplejen - Greve kommune

"Coachuddannelsen hos Fortuna Kurser har været vældig udbytterig. Strukturen har været fin - godt mix af teori og praktiske øvelser - det lille kursushold gør at der bliver god plads til refleksion og god tid til at hver enkel deltager kan øve sig. Pia Hardy er en vældig god underviser - tilpas struktureret, anerkendende og skaber et godt læringsmiljø. Pias store erfaring gør at undervisningen suppleres med praktiske eksempler".

Michael Malmberg, LEAN Manager, Novo Nordisk A/S

"Jeg er nu klædt på til at prøve kræfter med coaching. Min spørgeteknik vil fremover være af en anden karakter, og min tendens til at komme med løsninger vil fremover være dæmpet i forhold til at lade medarbejderen komme med løsninger selv".

Karina Lorentzen, Lægemiddelkonsulent, GSK

"Jeg har fået utroligt stort udbytte af min udddannelse som coach. Jeg har fået et boost af min egne personlige udvikling samt coach færdigheder og værktøjer så jeg trygt kan gå ud og coache i min virksomhed".

Lisbeth B. Jensen, Fællestillidsrepræsentant, BUPL Storkøbenhavn

"Jeg har fået stor indsigt i coaching. Uddannelsen har givet mig værktøjer, teori og ikke mindst mod til at gennemføre sessioner. Det har også givet mig en større selvindsigt".

Marianne Melby, Fuldmægtig, SEB pension

"Jeg er blevet bevidst om vejen til at afklare udfordringer og lægge en plan for fremtiden som har skabt stor glæde hos mine fokuspersoner. Det har været overvældende at mærke hvor effektfuldt det har været at arbejde systematisk med de værktøjer, som jeg har fået. Tak for det".

Jane Hemmingsen, Ressourcekoordinator, Metronome productions

"Jeg har fået en større selvindsigt og er blevet bedre til at reflektere over situationer. Jeg har fået en vifte af værktøjer jeg kan bruge i den coachende samtale. Og så har kurset også virket selvudviklende på mig".

Bo Halle, Fælles tillidsrepræsentant og Lokomotivfører DSB

"Spændende undervisning. Jeg føler mig godt klædt på. Meget spændende kursus som virkelig udvikler og sætter tanker i gang. Føler mig som en bedre udgave af mig selv".

Juliane Heinrichson, Anlægschef, TDC/Yousee

"Pia har en utrolig måde at undervise på, så alle er med, selvom vi kom med mange forskellige baggrunde. Pia formår at få teorien formidlet på en måde, så den aldrig bliver kedelig".

Gitte Junker Andersen, Erhvervskonsulent, Rødovre kommune

"Super spændende og meget inspirerende!"

Kasper Grandt, skolelærer, Marienhoffskolen

"Det har været en fornøjelse at tage coach-uddannelsen med underviser Pia Hardy. Hele uddannelsen var yderst professionel, med en glimrende vekslen mellem teori og praksis. Man lærer utrolig meget relevant i løbet af uddannelsen, og jeg føler mig godt klædt på til selv at skulle ud og coache".

Elisabeth Nørgaard Frederiksen, afdelingsleder, Velfærdsministeriet:

"Jeg var meget glad, da jeg fik mit bevis på, at jeg er certificeret som coach. Coachuddannelsen har betydet meget for mig og jeg har selv kunnet mærke, hvordan jeg udviklede mig gennem hele forløbet. Det har været rigtig spændende og det udbytte, som jeg har fået af kurset, kan jeg bruge både professionelt og privat. Jeg kan give mine bedste anbefalinger til uddannelsen."

Torben Thomsen, projektleder, Kultur og Beskæftigelsescentret Den Hvide Hest:

"Jeg er glad for at jeg valgte coachuddannelsen med Pia Hardy som underviser. Udover at forløbet var præget at professionalisme og en rød tråd igennem de 3 moduler, så oplevede jeg også varme og glæde hos underviserne. Uddannelsen har givet mig et rigtigt godt afsæt i mit kommende virke som coach."

Mike Boesen, projektleder,Vejdirektoratet:

"På denne coach uddannelse gøres coaching ikke til en religion, men i stedet har uddannelsen givet mig effektive og praktiske værktøjer, som jeg kan bruge i mit daglige arbejde som projektleder. Det gælder både når jeg gennemfører egentlige coach-sessioner, men også i den daglige omgang med kollegerne på min arbejdsplads. Jeg er nu meget mere opmærksom på, hvordan udfordringer kan sættes i tale på en måde, så målet klarlægges og vejen til målet gøres attraktiv at følge for mine kolleger og medarbejdere. Og sidst, men ikke mindst: Tak for et spændende kursus."

Arnaud Quéré, Teamleder, Jobcenter Lyngby-Taarbæk Kommune:

”Pia Hardys coach uddannelse har både være et intensivt og et effektivt forløb. Jeg har fået konkret og brugbar viden om coaching. Interne og eksterne foredragsholdere har givet en god balance mellem teori og praksis og har bidraget til en meget professionel og resultatorienteret uddannelse."

Karin Assendrup, Uddannelseskonsulent, Svendborg Erhvervsskole:

Da jeg startede min coachuddannelse var jeg helt bevidst om hvad jeg ønskede. Et værktøj der var enkelt at anvende, men som dækkede coachingens forskellige perspektiver. Jeg har fået præcis det jeg havde brug for! Et konkret værktøj, træning med umiddelbar seriøs og konstruktiv feedback, kursusmaterialer der virker til både systematisk gennemgang og til at slå op i og ikke mindst mange gode brugbare eksempler på, hvordan coaching kan bruges til i mange forskellige sammenhænge. Det giver god mening med konkrete opgaver mellem modulerne der medvirker til at fastholde fokus, - ikke mindst pga. den meget konkrete individuelle tilbagemelding. Også de etiske overvejelser som en naturlig del af forløbet kvalificerer det yderligere.

Connie Madsen, Socialformidler og coach, Jobcenter Ringsted:

Jeg er både glad og stolt over at have fået min certificerede Coachuddannelse hos Pia Hardy. Det er helt utroligt, så meget jeg har lært under dette uddannelsesforløb både professionelt og ift. min personlige udvikling. I takt med at jeg fik viden og indsigt om coachmetode og effektive virkningsfulde coachredskaber - krydret med masser af praktiske øvelser, hjemmeopgaver og konstruktiv individuel feedback - er jeg nu ”klædt på” og 100% motiveret til at bruge coaching effektitvt, så ”det rykker”. Jeg vil i den forbindelse takke vores meget dygtige coachunderviser Pia Hardy for hendes inspirerende og professionelle måde at formidle coachviden til os kursister på. Hun udstråler ægte engagement og har samtidig med spændende og effektiv læring formået at skabe en tryg og behagelig atmosfære. Jeg er meget tilfreds med at jeg valgte coachuddannelsen hos Pia Hardy og giver hermed mine bedste anbefalinger. 

   

Den vanskelige samtale

Aylin Jensen, konsulent, Dansk Socialrådgiverforening

Et godt kursus, hvor man får konkrete værktøjer til at tackle vanskelige samtaler.

Finn Nøhr, konsulent, Dansk Socialrådgiverforening

Særdeles godt kursus med god balance mellem teori og praktisk anvendelige råd og teknikker. Underviser har særdeles god kommunikation med deltagerne.

Peter Lyngbak, Kvalitetschef, BJ-Gear

God underviser, godt materiale, god tidsplan. Pia Hardy havde godt styr på materialet og svarede godt på uforberedte spørgsmål. Meget tilfreds.

Martin Hansen, it-projektleder, CBS

Underviser er klart formidlende, inddragende og giver eksempler om praksis i forbindelse med teori. Særdeles tilfreds med kurset.

Marina Poulsen, Økonomi og HR chef, BJ-Gear

Har fået gode værktøjer til svære samtaler og kommunikation i det hele taget. Supergod undervisning og på et meget forståeligt niveau.

Louise Lyngaa, HR- og økonomiassistent, BJ-Gear

Meget grundigt kursus med gode eksempler som kan bruges i praksis. God formidling. Særdeles tilfreds.

 

Konfliktcoach og konfliktmægler uddannelsen

Christina Aunsholt, Senior Agile Coach, Arla IT

Jeg har fået konkrete gode værktøjer til brug i konfliktcoaching og mægling, og jeg har fået konstruktiv feedback på mine coachinger. Det er guld værd. Pia har struktureret undervisningen, så der har været masser af plads til diskussioner, øvelser i coachingsessioner og teoretiske input. Pia er super kompetent og kan gøre teori levende og relevant.

Claus Møller,Copenhagen, Co-founder og coach, Coach House ApS

Pia er super sød til at danse i de udfordringer og cases, som kursisterne gerne ville tale om. Ekstremt behageligt og spændende forløb.

Katrine Jørgensen, Receptionist, Politikens Redaktion

Det har været et utroligt givende for mig at lære redskaberne i konfliktcoaching og mægling. Det kommer til at påvirke den måde jeg agerer på i verden, og den måde jeg udfører vejledning/rådgivning helt radikalt.

Kristine Sigurdsen, elev-coach, GUX Nuuk

Det har været en meget udbytterig uddannelse - både indholdsmæssigt samt måden den blev afholdt på.

Marie Thjellesen, Familiekonsulent, VVK / BBU

Inspirerende og afvekslende kursusindhold, som har givet mig en skærpet opmærksomhed/bevidsthed på mit daglige virke med skilsmisseramte forældre.

Helle Heesche, skoleleder, Ringsted Ny Friskole

En tilpas blanding af teori og praksis og mulighed for inddragelse af egen erfaringer.
Tilegnelse af værktøjer der absolut er brugbare både i det professionelle og private liv.

Marianne Jørgensen, Specialkonsulent, Københavns Universitet

Meget glad for opdelingen mellem teori og øvelser samt åbenhed og fleksibilitet til kursisternes særlige ønsker.
Trods et forholdsvist kort forløb på 3x2 dage  giver kurset deltagerne kvalifikationer til at samtale med enkeltpersoner, men også at mægle mellem flere parter. Yderst sympatisk underviser med god humor.

Lene Funck Petersen, projekteleder, Copenhagen Academy for Medical Education

Fantastisk dynamisk kursus, hvor praksis i den grad blev sat i fokus. Stor læring på det personlige plan. Trygt læringsmiljø som er en vigtigt faktor for et sådant emne, hvor der trænes/øves i egne oplevede konflikter.

Charlotte Olesen, HR Consultant, Kosan Crisplant a/s

Jeg kan helhjertet anbefale kurset i konfliktcoaching og -mægling. Pia Hardy er en dygtig formidler, som aktivt involverer deltagerne og skaber mulighed for refleksion og udvikling. Hun har sammensat et kursus med stor faglig tyngde og mange praktiske øvelser, som alle foregår i et trygt rum. Efter blot 6 dage er værktøjskassen godt fyldt op.

Lotte Liljequist, Uddannelseskonsulent, Hvidovre Kommune

Det var "spot on" på mine behov og en værktøjskasse, der kan bruges her og nu.

Anni Hedegaard, Afdelingsleder og arbejdsmiljøleder, Skanderborg Kommune

Pia er en fantastisk underviser. Hendes faglige viden er stor og hendes mange års erfaring med coaching og mægling bringer hun i spil på en levende og meget lærerig facon.

Ivan Kisum, Afdelingsleder, Susåskolen, afd. Holsted

Kurset har givet mig en række konkrete værktøjer forud og efter konfliktmægling og en masse øvelse i konfliktmæglingen.

Anne Sofie Rasmussen, Projektkoordinator/Konsulent, Jobkompagniet Silkeborg

Her ved uddannelsens afslutning føler jeg mig kvalificeret og tryg ved at gå ud i verden og praktisere - med et super materiale som "krybestok".

Camilla Vinum Andersen, lærer, STU Viborg

En god blanding af teori og praktiske øvelser. Lærerigt at kunne få lov at bruge egne cases. Spændende samtaler som har givet anledning til megen refleksion.

Louise Lyngbye, Socialrådgiver, Jobkompagniet Silkeborg

Det har været et utrolig spændende og givende at deltage i kurset. Jeg har fået ny viden, både teoretisk og om mig selv personligt. Derudover har jeg haft en god underviser og nogle dejlige medkursister, hvor der også har været plads til sjov og ballade.

Nanna Wamberg, AKT- og ressourceperson, Røde Kors

Underviseren var enormt kompetent og inspirerende med en god balance mellem teori og praksis.

Lene Fischermann, Direktør, Tuning8People

Jeg har nu afsluttet uddannelsen til konfliktcoach og konfliktmægler med underviser Pia Hardy. Meget givende og absolut anbefalelsesværdigt, her lærer du virkelig, hvordan du støtter andre i at håndtere konflikter på en konstruktiv måde.

Bente Krogh, Familiekonsulent, Lolland kommune

Jeg har fået mange gode redskaber, som jeg kan bruge i mit daglige arbejde som familiekonsulent. Der var en fin vekselvirkning mellem teori og praktiske øvelser. Teorien blev formidlet på en både forståelig og kompetent måde.

Tina Struve, Dyrlæge, Kopenhagen Fur

Det faglige indhold samt muligheden for at medbringe egne cases, gør at man får arbejdet med teorien i sin egen kontekst. Pia Hardy er både velforberedt og engageret. Meget tilfreds.

Birgit Off, Direktør, Awareness & mindfulness Academy

Pia Hardy er en af de bedste undervisere jeg har mødt i branchen.

Jan Donde, Direktør, Danmarks Gymnastik Forbund

Et meget veltilrettelagt og yderst kvalitetsfuldt forløb med effektiv og empatisk ledelse. Uddannelsen har til fulde levet op til mine forventninger og kan anbefales til andre.

Stina Amdi Letvad, Socialrådgiver/boligsocial konsulent, Boligkontoret Danmark

Meget tilfreds. Praksisnært og berigende både i indhold og form.

Henriette Pedersen, Pædagog, Bofællesskab Udviklingshæmmede

Jeg har fået en "værktøjskasse" til at praktisere konfliktcoaching og mægling. Pia Hardy er en dygtig og varm formidler.

Sasha Lystrup Andersen, Talelærer på Det Kongelige Teater, Speak Performance

Pia Hardy formidler konfliktens iboende kompleksitet på en overskuelig og tilgængelig facon. Jeg er gået fra at være jaget af konflikter til at kunne fange dem selv og opløse dem. Stor tak!

 

Konflikthåndtering - klagehåndtering - samtaleteknik og kommunikation

Helle Kirkelund, Viceleder, Ringsted Friskole

Pia er meget givende og skaber gode dynamikker i gruppen/blandt deltagerne. Man bliver beriget og får nye inputs på et niveau, der kan omsættes til ens egen dagligdag.

Heidi Rath, Specialkonsulent, LB forsikring

Rigtig godt og relevant indhold, som løbende blev tilpasset til deltagerne.

Niels Erstrup Rasmussen, Jurist, Contea ApS

Jeg har fået en bedre indsigt i, hvordan jeg skal forholde mig i forskellige typer af konfliktsituationer. Kurset giver et godt indblik i, hvordan konflikter kan undgås både internt og eksternt.

Helle Rolsted, kontaktcenter i HK-Danmark

Tak for en spændende dag i kommunikationenes tegn. Tak for indlevelse, og at du har sat dig godt ind i, hvad vi laver.

Nadia Skytte, receptionist, Food Folk

Godt kursus med gode værktøjer til fremtiden. Dækkede fint vores behov. Underviser brugte specifikke cases fra vores hverdag, så det gav god mening. Underviser var godt forberedt og engageret. Alt i alt et rigtig godt kursus

Marianne Cannerslund, Global Service Director, YXLON International

Rigtigt lærerigt kursus og yderst kvalificeret lærer. Underviser er god til hurtigt at spore sig ind og forstå problemstillinger samt vende tilbage til problematikken flere gange i løbet af kurset med forskellige indgangsvinkler.
Kan varmt anbefales.

Harmeet Hangpal, kundeservice, Bring

Super kursus i klagehåndtering - god underviser.

Per Pedersen, Danrisk/Contea

Nærværende og meget konstruktivt kursus omkring vores virksomhed. Indholdsrigt med gode cases, som var skræddersyet til os.

Malene Persson, Fagkonsulent, Contea

Pia gør tingene simple at gå til, og det letter indlæringen.

Martin Jensen, Outbound-medarbejder, Collectia

Pia Hardys måde at formidle konflikthåndtering på er virkelig god. Hun tager udgangspunkt i firmaets problemstillinger og kommer med gode konstruktive tiltag. Ligeledes benytter hun også personlige eksempler.

Poul, Danrisk/Contea

God sammensat præsentation med megen informativ læring og information. Godt materiale, det kan  benyttes fremad.

Mie Olesen, konsulent, HK Danmark

Meget positivt at kurset i så høj grad var skræddersyet til vores behov. Det gjorde stoffet praksisnært og relevant for deltagerne.

Alette Høy, Teamleder, Vordingborg Køkkenet

Særdeles godt kursus der giver fyldestgørende indsigt i klage- og konflikthåndtering. Underviser var særdeles god til at inddrage reelle problematikker fra virksomheden. Rigtig gode værktøjer som der kan arbejdes videre med i praksis.

Niklas Nyblom, kundeservice, Bring

Vidunderligt fagligt. Kurset i klagehåndtering var relevant, fagligt og med en god underviser.

Signe Møllebæk Larsen, Lægemiddelstyrelsen

Gode emner i forhold til vores arbejdsplads. Specielt hvordan man kan have gavn af at tænke positivt om andre personer/grupper. Og hvordan egen tankegang spilller en rolle i de gode/dårlige relationer.

Christian Ryberg, Collectia A/S

Dybdegående og præcist kursusforløb med plads til kollektive meninger og refleksion. Pia Hardy er empatisk og lyttende og villig til både dialog og smil, når der opstår sjove episoder.

Joachim Vilmar, Redder, Ambulance Syd

Meget tilfreds. Kurset giver dig nogle gode værktøjer til at håndtere menneskers reaktionsmønstre.

Camilla Tavlo, sygeplejerske, Region H

Konkret og brugbar undervisning, der bliver skræddersyet til deltagernes erfaringer, og som sikrer, at jeg tør adressere mine knap så heldige handlinger og dermed også kan arbejde med dem. Underviseren var anerkendende, respektfuld og ligeværdig. Tryg og rar stemning hele vejen igennem.

Khalegh Alizadeh, Pojektleder, NCC

Virkeligt super og spændende kursus med et godt indhold. Godt gennemført på lidt tid - 2 dage.

Hans Bräuner-Osborne, Professor, Københavns Universitet

Super godt kursus i konflikthåndtering som leverede præcist det, jeg havde håbet på.

Danny Hyld, Face2Face Koordinator, Amnesty International

Konflikthåndteringskurset hjalp mig med at tænke mere strategisk i min kommunikation.

Hanne Ahrens, Ældrecentret Gilhøjhjemmet

Godt med et lille hold og skift mellem teori og øvelser. Underviser var god til at fange hvor vi var.

Martin Fritzen, Projektleder, DGI

Kurset har lært mig at håndtere konflikter og følelser og have fokus på sagen frem for på personer.

Omar Almahod, Konsulent, Servisio

Lærerigt og mange brugbare informationer til min dagligdag - både på jobbet og privat. Kurset kan klart anbefales. Underviser er god til at lære fra sig, så det var en fornøjelse.

Elin Hoffmann, Clinical Research Associate, Covance ApS

Fantastisk oprids af de muligheder, vi har at gøre godt med, når vi har svære samtaler med et site. Meget relevant og givende. Særdeles tilfreds.

Thomas Olsen, Socialpsykiatrisk Center Åstedet

Tusind tak for et super relevant og i-øjen-højde foredrag .
Folk var meget begejstrede og der udtrykkes ønsker om at se og høre mere til dig.

Lisbeth Sørensen, Leder, Udlændingestyrelsen  

 Jeg er blevet bevidst om min rolle som mægler og vigtigheden af ikke at være for løsningsorienteret, men bringe parternes ansvarlighed i spil.

Henrik Rasmussen, Projektleder, Zûblin A/S

Meget tilfreds. God formidling af svært stof.

Mette Strømgaard Dalby, leder, Nicolai Kultur, Kolding

Godt og brugbart med praktiske eksempler og øvelser, der ramte en bred medarbejdergruppe.

Dea Thomsen, Projektleder, Socialstyrelsen

Meget interessant og lærerigt kursus. Indhold og metoder kan anvendes i alle aspekter af livet - både professionelt og privat. Kurset giver gode redskaber, som jeg glæder mig til at afprøve og arbejde videre med. Meget inspirerende!

Lone Olsen, Sektionsleder, Lægemiddelstyrelsen

Gode eksempler der helt klart fik deltagerne op af stolene.

Susanna Dinesen, Service Delivery Manager, KMD

Et super relevant kursus for mig. Kurset levede mere end op til mine forventninger. Et lillle hold var en fordel - god kemi blandt kursisterne var også med til at give et godt kursus. Underviseren skabte et godt miljø til at have dialog i.

Tonni Sørensen, Direktør, Real Administration

Pia Hardy er en super underviser, og hun ved hvad hun taler om.

Christel Eriksen, QA/QC Manager, Zûblin A/S

Særdeles tilfreds. God teori og refleksion til at se verden på en god måde.

Charlotte D. Hansen, Clinical Research Associate, Covance ApS

Professionel præsentation med glimt i øjet. Pia Hardy er en god formidler af sådan et svært emne som kommunikation og samarbejde.

Lissie Lintrup Jensen, Underviser, Vestegnens Sprog- og Kompetencecenter

God fornemmelse fra underviserens side til at mærke hvad vi ville og rum til mange spørgsmål og evne til at tilpasse tiden. Imponerende!

Sarah Fritzel, Lægemiddelstyrelsen

Jeg synes at workshoppen var meget interessant - både med henblik på at forbedre min egen kommunikation, men også at forstå andres måde at udtrykke sig på.

Christina Hegner, Ejendomsadministrator, Real Administration

På kurset i konflikthåndtering er det rigtig fint, at der bliver fortalt historier fra det virkelige liv, for bedre at kunne forstå, hvordan man tackler en konkret konfliktsituation.

Helle Jakobsen, Senior policy rådgiver, Amnesty International

Det var godt med vekslen mellem forelæsning og praktiske øvelser. Underviseren var god til at anskueliggøre metoder med konkrete eksempler, og god til at skabe et tillidsfuldt rum, så at alle kunne komme med egne eksempler.

Michael Rasmussen, Projektleder, HP-Byg A/S

Super udbytterigt kursus med håndgribelige værktøjer, som er nemme at tilgå. Underviser skabte super god forståelse og dialog for opståede spørgsmål omkring løsninger og cases.

Maria Sourmpi, direktør, Assist Gruppen

"Venlig, åben og imødekommende underviser, som hurtigt fik etableret tillid og tryghed på holdet, så vi åbent kunne tale om konflikter og konflikthåndtering. Jeg vil sige, kan du og har mulighed, så tag Pia Hardys kursus i konflikthåndtering. Det kan du vinde af."

Lotte Broberg, receptionist, Amnesty International

"Fantastisk godt kursus. God stemning hele vejen igennem. Godt med små hold, hvilket gjorde kurset mere trygt."

Eva Jönsson, Tilbudsmedarbejder, NCC Danmark

"Supergodt kursus, som kan bruges i arbejdslivet såvel som i det private."

Laila Larsen, Sales Assistent, Man Diesel A/S

"Et supergodt og lærerigt kursus. Godt med små cases en gang imellem.

Khadija Singh, Vejleder, KVUC

Inden jeg deltog på kurset var jeg bange for konflikter. Efeter kurset er jeg ikke bange mere. Jeg vil gerne konfrontere konflikter og håndtere dem med de værktøjer jeg har fået på kurset. Jeg føler, at jeg er mere selvsikker nu. Tak, til underviseren Pia Hardy.

Elin Hoffmann, Clinical Research Associate, Covance ApS

Fantastisk oprids af de muligheder, vi har at gøre godt med, når vi har svære samtaler med et site. Meget relevant og givende. Særdeles tilfreds.

Stine Kikkenborg, Leder, Trefor

Pia Hardy er rigtig god til at forklare forskellige "problemer" i forhold til, hvordan man kommunikerer tydeligt. Meget troværdig, og man kan være åben og ærlig i trygge rammer.

Louise Nordbo, Kok, EWII

Pia Hardy har en fantastisk evne til at få en til at forstå og lytte samt at blive positivt indstillet til tingene.

Hanne, Køkkenasssitent, EWII

Vi er blevet til et team/en afdeling og har lært at tale sammen.

Marianne Dryner, Lærer, VUC Vest

Super godt kursus med meget at tage med hjem og arbejde videre med. Vi havde en rigtig god og åben/ærlig dialog og et godt samspil. Dejligt at vi var et lille hold – det gav god indsigt. Jeg anbefaler det.

Lisbeth Jørgensen, dyrlæge, Veterinær Nord, Fødevarestyrelsen

Kurset har langt overgået mine forventninger.

Mia Bentley, Business Administration Coordinator, Man Diesel A/S

"Pias rolige og åbne væsen gør, at man har nemt ved at åbne op og være ærlig - også selvom det kan være udfordrende. Jeg har fået rigtig mange gode værktøjer med i rygsækken."

Tommy Nielsen, Kaptajn, Fighter Wing Skrydstrup

"God og inspirerende undervisning - mange nyttige værktøjer, som kan og vil blive brugt."

Patrick Sommer, Byggeleder, N.H. Hansen

"Kurset har hjulpet mig med at håndtere konflikter i dagligdagen."

Karin Pedersen, Kundeservicemedarbejder, Boligforeningen 3B

"Jeg lærte at lukke op for mig selv, mine behov og ønsker/måder at kunne ændre ting man måtte være mindre glad for"."

Rasmus Jensen, Fundraiser (og TR), Amnesty International

"De praktiske øvelser med fx. rollespil omkring mægling gav mig en meget dybere forståelse for konflikthåndtering, og hvilken rolle jeg selv kan spille."

Helle Rusbjerg, Sales Assitent, Man Diesel A/S

"God faglig og et let forståeligt sprog i hele undervisningen."

Katrine Sonnenschein, AC-studievejleder, Copenhagen Business School:

Kurset i Konflikthåndtering og konfliktmægling var meget nyttigt for mig, da jeg nu fremover vil være bedre rustet til at håndtere konflikter og kommunikationsvanskeligheder både i arbejdslivet og privat. Jeg synes der var en meget fin balance mellem teori og praktiske øvelser. Kurset kan varmt anbefales alle, som gerne vil rustes til en bedre kommunikation i forbindelse med de konflikter, der opstår i livet og som også gerne vil lære at mægle. Kurset var så interessant, at jeg har fået lyst til at lære endnu mere om emnet!

Marianne Hupfeld, Projektleder, KMD

Jeg føler mig meget bedre klædt på til at forstå en konflikt og håndtere situationer, der altid opstår, når man arbejder i et team. Jeg er sikker på at jeg nu vil tage fat i problemerne tidligere.

Tina S. Nielsen, embedsdyrlæge, Fødevarestyrelsen

Pia Hardy er god til at fornemme det publikum, hun står overfor - derfor bliver kurset meget relevant og nærværende.

Anne Marie Grønborg,  Project Manager, Man Diesel A/S

"Jeg har fået en del værktøjer, som skal afprøves. Rigtig godt kursus - idet jeg kan bruge det i mange situationer."

Sanne Borges, Amnesty International, Seniorrådgiver

Super gode og konkrete redskaber til konflikthåndtering. Rigtig god underviser, der skaber et rigtig godt og trygt forum, hvor man tør dele svære situationer.

Mirian Nielsen, Sales Assistant, Man Diesel & Turbo

Et kursus der er en stor hjælp til at forstå konflikters væsen og finde løsninger.

Ken Leisner, Embedsdyrlæge, Fødevarestyrelsen

Et udbytterigt, vedkommende og meget brugbart kursus - godt med megen praksis relevant viden og øvelser. Pia Hardy, vores underviser) er venlig, empatisk, indlevende og inspirerende.

Linjan Foli, Assistent, Hjemmeværnskomandoen

Et kursus hvor jeg fik nogle rigtige gode værktøjer med hjem som jeg nemt kan bruge.

Annette Glanning, Head of DS2-HOL, Man Diesel & Turbo

Jeg blev mødt af et godt og fagligt indhold med gode eksempler fra hverdagen der gør værktøjerne meget anvendelige.

Berit Gjermandsen, Assistent, Udviklingsselskabet By & Havn I/S

ET godt forberedt kursus, en masse brugbare værktøjer som både benyttes både arbejdsrelateret og i det private.

Jette Mindested, Forsikringsrådgiver, Alka Forsikring

Nogle fantastiske kursusdage på konflikthåndtering. Jeg fik værktøjer med hjem, som jeg kan benytte med det samme, både arbejdsmæssigt, men også privat.
Kurset har givet selvindsigt og indsigt i hvorfor nogle kollegaer i konflikt reagerer som de gør. Jeg kan kun anbefale andre kurset.

Laila Brunton, Salgs back-up, On the Spot A/S

Kurset gav mig gode redskaber som kan bruges i min dagligdag - både jobmæssigt og privat. Det var vigtigt for mig at få enkelte teknikker lært grundigt, således at de integreres som en naturlig del af mit arbejde. Dette lykkedes rigtig fint for Pia Hardy.

Charlotte Jeppesen, Salgs back-up, On the Spot A/S

Jeg har fået flere redskaber, som jeg kan bruge direkte i mit arbejde. Et meget anvendeligt kutrsus, som kan bruges både arbejdsmæssigt og privat.

Ulla Kjær, Projektleder, Byggevarerpriser.com

Kurset i konflikthåndtering var meget relevant for mig med fin inddragelse af deltagernes egne cases. Pia Hardy har en kolossal erfaring og evner at se ind til kernen af deltagernes cases med stor empati og forståelse. En rigtig god balance mellem teori og praktiske øvelser.

Pia Andersen, Afdelingsleder, FLSmidth A/S

Kurset i konflikthåndtering var konkret, brugbart og tilgængeligt både til brug i firmamæssige og private konflikter. Gode diskussioner og sjove opgaver.

Jannik Kviesgaard, Superintendent, Man Diesel & Turbo 

En fint veltilpasset kursus jeg kan drage nytte af i min hverdag og Pia hardy er en erfaren underviser.

Birgitte Andersen, Business Administrator, Man Diesel & Turbo

Yderst kommunikativ formidling - mange gode værktøjer om at nedtrappe en konflikt. Underviseren Pia Hardy er yderst kompetent, levende, en dygtig formidler, humoristisk og livserfaren.

Louise Carlsen, Sagsbehandler, Boligforeningen 3B

Rigtig gode input med underviserens egne cases og historier om konflikthåndtering

Isabel Peréz, Sagsbehandler, Boligforeningen 3B

Superfint program, hvor mange emner om konflikthåndtering berøres. Rigtig søg og indlevende underviser - nem at tale med og betro sig til.
 
 

Mødeledelse og referatteknik

Helle Andersen, kontorassisten, KU

Levende undervisning med inddragelse af kursisterne. God stemning og aldeles lærerigt!
Varme anbefalinger herfra.

Karin Frederiksen, HOFOR A/S

Super kursus - let forståeligt materiale og en dejlig uformel tone på selve kurset.

Lone Rasmussen, Sales & Event Coordinator, SPX Flow Technology

Jeg synes det var et rigtig godt kursus - meget informativt og lærerrigt. Ikke på nogen måde tørt, hvilket man kunne frygte.

Malene Lange, Ledelsessekretær, HK-Sjælland

Super god underviser. Fantastisk kursus - meget lærerigt.

Christina Dellgran Knudsen, AC-fuldmægtig, Aalborg Universitet

Det var et rigtig givende kursus og meget fint med få deltagere. der var tid til også at gennemgå egne referater og dagsorden og få feedback.

Carsten Lyman, It-drift, Silkeborg Kommune

Særdeles god gennemgang af notatteknik, læseteknik og mindmapping. Der er masser at øve sig på efterfølgende.

Mira Møller, Sekretær, Kemp & Lauritzen

Inspirerende og faglig stærk undervisning.

Pernille Hegelund, Advokatsekretær, HK/Danmark

Pia er utrolig god til at formidle stoffet. Jeg har fået nogle brugbare værktøjer, jeg kan tage med hjem. Jeg vil helt sikkert vælge kurser med Pia som underviser igen.

Charlotte Holst, Områdekoordinator, Energinet Eltransmission A/S

Meget positivt. Godt med afvekslende opgaver og 'overskrifter', dialog og brugbare værktøjer.

Vivi-Ann Frost Nielsen, Adm. koordinator, Ringsted kommune

Jeg har fået mange brugbare tips med hjem. Fantastisk god underviser: rolig, lyttende, konkret og forstående.

Helle Hollender, Kontorassistent, Falck

Super kursus. Glæder mig til at komme i gang med min nye viden.

Jens Lousdal, indkøbskoordinator, Silvan

Kurset er klart anbefalelsesværdigt.

Birgitte toft, Office Manager, Castellum

Et særdeles godt og grundigt kursus med tips, tricks, teknikker og værktøjer.

Charlotte Nielsen, afdelingsledelsessekretær, SUH

Særdeles tilfreds, masser af gode råd til fremtidige referater.

Nina Jensen, Kreditkonsulent, Codan Forsikring

Kan så absolut anbefale kurset til andre.

Gitte Bergman, IT-konsulent. Københavns kommune

Super relevant i min dagligdag på arbejdet. Skønt at en sur tjans pludselig bliver sjov.

Lene Bennett, Management Assistant, Haarslev Industries A/S

Super Kursus, kan varmt anbefales.

Trine Salmony, Lægesekretær, Herlev Hospital

Sjovt og nærværende. Kan bruges af både den 'garvede' og den 'grønne' referent.

Gitte Hessner, Tilskudskonsulent, Danmarks Apotekerforening

Gode værktøjer til at at bruge mindre tid til at skrive et bedre referat.

Inge Merete Skov, chefsekretær, Falck

Meget tilfreds, rigtig godt - positiv og glad underviser.

Vita Hagen, Personlig assistent, Kromann Reumert

Godt udbytte for alle deltagere uanset baggrund. Pia Hardy er en dejlig, rolig og humoristisk underviser, der kommer godt ind på kursisterne, så ingen "gemmer" sig.

Janet Jørgensen, Kreditkonsulent, Codan

 Pia er meget kompetent og dygtig og underviser på en afslappet måde.

Henriette Nielsen, Centersekretær, Rigshospitalet

Et både relevant og professionelt kursus.

Gitte Feddersen, SDU - Syddansk Universitet

Jeg synes det var et rigtig godt kursus. Jeg er nybegynder som referent, så jeg har fået masser af redskaber med hjem. Tak for det!

Pernille Lystrup, Københavns Universitet

Særdeles godt og afvekslende i form. Godt fagligt, interessant, behageligt - og god vekslen mellem teori og praksis.
 
 

Personlig planlægning, tidsstyring og stresshåndtering

Buggi Buch Widell, HSE-IS Coordinator, Flonidan

2 x 7 timers intensivt kursus. Fuld knald på, men også tid til fordybelse. Er med en nylavet handlingsplan SÅ klar til at komme hjem og planlægge.

Jens Josenius, Product Integration Lead, Cryptera A/S

Pia Hardy, vores underviser, er meget professionel og med en personlig fremtoning, gode eksekutive evner og spændende at lytte til.

Kirsten Holme, Account Manager, Mölnlycke

Dejligt med en stund med fordybelse og med gode input, der kreerer AHA-oplevelser.

Malene Lange, Ledelsessekretær, HK-Sjælland

Særdeles godt og lærerigt kursus med virkelig gode redskaber.

Laura Addington, Geolog, Miljøstyrelsen

Rigtig godt kursus, der giver noget at arbejde med. Kan absolut anbefales.

Dorte Grønlund, Man Energi Solution

Jeg synes kurset har givet mig hjælp til at forsøge at få struktur og kontrol over mine arbejdsopgaver i min hverdag, således at jeg kan prioritere og arbejde mere effektivt.

Malou Friis, Supervisor, Amnesty International

Særdeles profesionelt, personligt og givende kursus. :-)

Marie-Luise Lubich, Filmarkivar, Det Danske Filminstitut

"Pia Hardy er en utrolig dygtig og kompetent underviser, som evner at give én indsigt i egene udfordringer og derefter opstille løsninger ."

Kristian Rasmussen, Produktkoordinator, Novosol A/S

"Rigtig godt kursus, og godt med den megen dialog med de andre deltagere. Jeg fik mere med mig, som jeg kan bruge, end jeg havde regnet med."

Peter Herskind, Software Support Engineer, Cryptera A/S

Kurset har åbnet mine øjne for mange af de ting i hverdagen, som jeg 'spilder' min tid på.

Christina Rosenkrantz, Commercial Product Manager, Cryptera A/S

Super fint at have corporate niveau med i spil, da det hænger sammen med den personlige planlægning.

Rie Sørensen, Sekretariatsleder, Danske Ølentisiaster

"Pia Hardy er en super dygtig underviser og meget givende i hendes måde at være på. Jeg er nu på rette spor."

Kenneth Wullf, Projektleder, Velux A/S

Godt gennemarbejdet kursus. Jeg fik virkelig øjnene op for de udfordringer, der ligger, samt masser af redskaber til at løse dem.

David Koroma, Installatør, TDC A/S

Fantastisk kursus, som kan bruges af alle på arbejdsmarkedet.

Sarah Vestergård Hansen, Fuldmægtig, Naturerhvervstyrelsen

"Jeg har fået sat begreber på forskellige tilstande, behov og processer, som hjælper mig til at kunne se og analysere på mig selv, hvilke opgaver jeg har, hvad jeg trives bedst med osv. Det vil jeg bruge til at planlægge mine arbejdsdage, og til at få overblik over min arbejdsbyrde. På den måde håber jeg at være mere bevidst om mine grænser."

Henrik Nielsen, Afdelingsleder, Widex

"Super kursus. Der var en behagelig stemning, og underviseren havde en god måde at formidle på. Det er ikke sidste gang jeg vælger Fortuna Kurser."

Henriette Birch, Regnskabsassitent, Ø-Vet A/S

Godt og udbytterigt kursus med mange gode værktøjer til at arbejde videre med.

Rasmus Hjorth, Universitets-studerende

Som studerende her det været meget udbytterigt at deltage i kurset i personlig planlægning og tidsstyring. Jeg har lært konkrete værktøjer til at planlægge den meget fleksible hverdag som studerende og finde balancen mellem mit studiejob og mit studie. Kurset er velstruktureret og får herfra en varm anbefaling til andre unge.

Birgitte Pedersen, Rehabiliteringscenter for Torturofre:

"God styring på kurset - vi nåede det der var planlagt. Dygtig og meget kompetent underviser"

Dorte Hede Nielsen, Administrationschef, Skandinavisk Motor Co A/S

Gode værktøjer at arbejde videre med hjemme på arbejdspladsen. Blev mere bevidst om de enkelte tidsrøvere.

Rikke Kristensen, Bogholder, Dansk Håndbold Forbund:

"Fantastisk hjælp til at få overskueliggjort og planlagt min arbejdsdag. Gode værktøjer at arbejde med på min arbejdsplads."

Stinne Bech, Teamleder policy, Amnesty International

Kurset giver nogle gode konkrete redskaber til at planlægge sin tid og sine opgaver og til at blive bevidst om og gøre noget ved de dårlige vaner, man kan have, som forhindrer en i at være koncentreret og effektiv i sit arbejde.

Gregers Virkelyst, Head Of Project Engineering, Man Diesel & Turbo

"Et rigtig godt kursus - med en god og konstuktiv dialog. Jeg burde ha' haft det for lang tid siden."

Anne Drouet-Majlergaard, Executive Assistant, BNP Paribas:

"Meget praktiske og konkrete opgaver. Det var rart at der ikke var for meget teori. Der blev drøftet rigtige og relevante emner for bedre at kunne fungere i erhvervslivet."

Flemming B. Jessen, Online chef, Silvan Kæden:

En dejlig blanding af teori, praksis og nærværende livserfaring. Gode praktiske værktøjer, der er lige til at tage ned fra hylden og anvende.

Ann Marie Messina, Kontorfuldmægtig, Beredskabsforbundet:

Jeg har fået nogle gode værktøjer, som jeg glæder mig til at bruge og mærke dem virke.

Christina Ipsen, Lagerassistent, I/S Amagerforbrænding:

Et supergodt kursus, hvor jeg har fået nogle gode værktøjer til at komme videre i hverdagen.

Anita Hansen Engdahl, lektor, FIP:

Et uundværligt kursus for de fleste der arbejder i den globale landsby. Et forebyggende redskab af god kvalitet.

Sten Andersen, Lagerassistent, I/S Amagerforbrænding

Dejligt kursus - 5 deltagere - helt perfekt. Jeg fik en rigtig god indsigt i hvilken person og hvilken tidstype jeg er. Dejlig undervisning hvor alle fik tid til at udtrykke hvad de mente og følte.

Jeanette Lysemose, Inside Sales/Order coordinator, Milestone Systenms A/S

Godt og lærerigt kursus som giver stof til eftertanke - både arbejdsmæssigt og privat - samt nogle rigtig gode værktøjer.

Karin Bagger, Forretningsspecialist, KMD

Kurset gave en rigtig god indsigt i faktorer som har betydning for ens egen måde at styre/prioritere opgaver på, fx at styre og prioritere opgaver eller at sige fra over for nogle opgaver.

Lykke Hansen, Atea

Jeg har haft stor glæde af dette kursus. Jeg oplever at have fået nogle værktøjer som er med til at klare de udfordringer som gjorde at jeg meldte mig til kurset.

Stig Fersner, Vejebodsassistent, I/S Amagerforbrænding

Godt og meget brugbart. Jeg har savnet det i 35 år.

Marian Lund, Medlemsvejleder, Dansk Magisterforening

Dygtig og inspirerende underviser. God afveksling mellem øvelser og information. Dejlig med afslutning med meditation.

Ivan Mortensen, Produktchef, Dansand A/S

Godt kursus - som gav adskillige AHA-oplevelser

Tina Mogensen, Operatør, Greenland Contractors

Som altid en fornøjelse at blive undervist af Pia Hardy. Hun er rigtig god til at få kursisterne til at vende blikket indad og se deres egne "dæmoner".
  
 

Præsentationsteknik og Performance

Helle Borg, Forsikringsmedarbejder, Ase

Meget inspirerende kursus og gode tilbagemeldinger på vores præsentationer.

Nancy Justinussen, Salgsrepræsentant, Atlantic Airways

Jeg er utrolig glad for at have deltaget på kurset. Nu ved jeg hvordan jeg kan forberede mig på taler og præsentationer uden alle de negative tanker.

Henriette Jernsborg, Topdanmark

Det har været superinspirerende at være "på" selv og at se og give feedback til andres præsentationer, Pia Hardy er meget god til at formidle sin viden og komme med eksempler man kan forholde sig til.

Keld Jensen, Auditor, Banedanmark

Underviseren er super god.

Rikke Skoubo, Bibliotekar, All Over Press

Rigtig godt og relevant kursus med en meget engageret underviser

Maria Stenager, Chefkoordinator, TDC

Særdeles tilfreds med kurset, der er plads til alle uanset niveau og baggrund - dejligt!

Tanja, Forsikringsmedarbejder, ASE

Rigtig god fordeling mellem teori og praksis. Godt at fremlægge og blive filmet.

Jette Bahnson, Bibliotekar, All Over Press

Super godt kursus som kommer hele vejen rundt om, hvordan man forbedrer sine oplæg.

    
  

Skriftlig kommunikation og korrekt dansk

Karina Ingemann, leder, Dagplejen - Københavns Kommune

Pia Hardy har virkelig formået at gøre kurset i skriftlig kommunikation til to meget spændende og lærerige dage. Godt med afveksling mellem teori og praksis, og at vi kunne arbejde med egne tekster.

Pia Jerichow, leder, Københavns dagpleje

Overrasket over hvor lidt der skal til for at ændre en "dårlig" tekst til en rigtig god tekst.ha

Agha Razvi, supervisor, Scleroseforeningen

Det var super at underviseren var så god til at læse, hvor jeg havde mine udfordringer.

Steen Normind, Staff, Man Diesel og Turbo

Særdeles tilfreds med kurset. God feedback på egne tekster, gode eksepler og rigtig god fordeling mellem teori og praksis.

Marie Ravn, Digital projektleder/Redaktør, DGI

Underviser er rigtig dygtig og sød og kan sit kram til fingerspidserne. Det har været rigtigt lærerrigt at blive klædt på inden for alle de forskellige områder. Også i de områder jeg kendte til i forvejen - så fint at få det hele genopfrisket. Og supergodt med god kritik på vores opgaver og tekster undervejs. Derudover var rammer og forplejning helt i top.

Lotte Andersen, Videnskoordinator, Frederiksberg kommune

Dejlig behagelig og nærværende undervisning. Underviser formår at møde alle kursisterne på deres niveau. Jeg har lært meget og er blevet bekræftet i, at jeg kan meget. Godt med alle øvelserne. Det komplementerer teorien godt.

Lene Court-Payen, HR-direktør, tandlægen.dk

Meget koncenteret og direkte anvendeligt kursus i korrekt dansk. Særdeles tilfreds.

Maria Sourmpi, Udlændingestyrelsen

Jeg fik virkelig meget ud af kurset, og jeg oplever, at jeg er blevet opgraderet i dag til at blive korrekt i forhold til at formulere mig på skriftlig dansk. Når man kan lære så meget om at skrive korrekt dansk på en dag, så er det bare om at komme på dét kursus!

Jette Winkelman, Controller, Købehavns kommune, BUF

Kurset i skriftlig kommunikation giver et meget grundigt indblik i opsætningen af tekster, faldgruber, ord man skal passe på osv. Fordelingen af praksis og teori holder deltagerne oppe på "beatet". Pia Hardy gør et stort stykke arbejde og møder deltagerne, der hvor de er.

Thomas Gørlev, Superintendent Engineer, Man Diesel & Turbo

Formålet med at deltage i kurset var at øge kvaliteten på især korrespondancen med kunder. Jeg mener bestemt at have fået fyldt i værktøjskassen, så jeg bedre kan løfte opgaven.

Alicia Buchwald, Controller, tandlægen.dk

Særdeles tilfreds, Rigtig godt. Meget brugbart. Ikke for meget - ikke for lidt. Godt med eksempler og øvelser.

Charlotte Nilsson, Program researcher, Warner Brothers

Det er et meget personlig og lærerigt forløb - der er god plads til spørgsmål og svar.

Anette Hyldgaard, Accountant, Man Diesel & Turbo

Særdeles tilfreds med kurset i skriftlig kommunikation. Vi fik en god gennemgang af emnerne, efterfulgt af overkommelige øvelser, der satte tingene på plads.

Hanne Magrethe Malmberg, Kvalitetskoordinator, Odense Universitets Hospital

Kurset i skriftlig kommunikation er meget lærerrigt og giver godt stof til eftertanke.

Birgit Scheby, Arbejdstilsynet

Super kursus i korrekt dansk og engageret underviser.

Nuzzath Yasmin Ahmad, Ankestyrelsen

Intensivt og godt kursus  i korrekt dansk - meget kompetent underviser.

Nina Ivanova, Arbejdskadestyrelsen

Rigtig godt kursus i korrekt dansk og meget lærerigt. Pia Hardy er god til at fange publikum og gøre kurset interessant. Fuldt tilfreds.

Maria Sourmpi, Udlændingestyrelsen

Super kursus i skriftlig kommunikation. Der blev sat fokus på hvordan man "skriver så det virker", og jeg fik masser af værktøjer til at skrive tekster, der er klare, præcise, letlæselige og overbevisende. Nu ved jeg virkelig, hvad jeg skal arbejde med for at gøre min tekster endnu bedre.


Stresscoach uddannelsen

Ida Rasmussen, Dit Gode Arbejdsliv, CEO

Kompetent og fleksibel underviser, der tilgodeser kursisternes behov.
Erfaren og dygtig underviser, der formidler nærværende og meningsfuldt.

Camilla Vagnsø, Socialudviklingskonsulent, Klintegården

Et fantastisk kursus med en dygtig underviser. Det er tydeligt, at hun har mange års erfaring og kompetencer inden for området. Er dygtig til at videreformidle viden og inddrage kursisterne på en meget empatisk måde. Kan klart anbefales.

Tine Christensen, socialrådgiver, KIApro ApS

Pia er god til at give eksempler og cases i undervisningen, så det er let at forstå teorien. Pia har en betryggende og sjov måde at være på, så stemningen er let og god.

Lene B. Jørgensen, Dept. Manager, Novo Nordisk A/S

Pia har et meget højt fagligt niveau og er rigtig god til at formidle både viden om stress og værktøjer, der kan bruges til at håndtere god stresscoaching.

Helle Heesche, Skoleleder, Ringsted Ny Friskole

Foruden at have fået viden og indsigt i såvel stress som coaching af andre, har det givet mig værktøjer, jeg kan benytte mig af i forhold til mig selv.

Anjeska Kominska, Lektor, KVUC

Jeg synes det har været en spændende rejse, hvor man lærer nye måder at anskue verdenen på og også lærer meget om sig selv.

Helle Ebskov, HR-specialist, Cowi A/S

Pia Hardy har stor erfaring og et nærvær, der får kursusdeltagerne til at føle sig godt tilpas, også ved coaching-sessioner i plenum. Der er god afveksling mellem teori og praktiske øvelser i undervisningen. Udleveret materiale er meget brugbart efterfølgende. Jeg kan klart anbefale kurset til dig, der ønsker en god solid grunduddannelse inden for coaching og stresscoaching.

Helle Pia Kirkelund, viceleder, Ringsted Ny Friskole

Det har været både berigende, underholdende og lærerigt at blive uddannet hos Pia Hardy. En spændende rejse, som ruster en selv og styrker ens faglighed. Pia er yderst erfaren, inspirerende, ordentlig og oprigtig. Man føler sig i trygge hænder, samtidigt med at man udfordres.

Jannie Christensen, Planner

Det har været en fantastisk rejse med stor selvindsigt, og ikke mindst mange gode værktøjer til at håndtere stress. Kurset lever fuldt ud op til mine forventninger og har i den grad inspireret mig til at redefinere min fremtid, så den indeholder coaching. Pia er en varm og inspirerende underviser, som jeg kun kan give mine bedste anbefalinger.

Gry Bastiansen, Udviklingskonsulent, Vejen kommune

Pia er en dygtig og kompetent underviser. Jeg føler mig fuldstændig klar til at gå ud i praksis og arbejde med stresscoaching.

Henrik Teglstup, Forstander, Hjembæk Efterskole

"Et helt fantastisk forløb med masser af gode værktøjer, som vil være til gavn for enhver leder. Pia Hardy er en super dygtig underviser. Kan kun anbefale det."

Katrine Herforth, Programchef, Warner Brothers Danmark

"Jeg har fået nye kompetencer, serveret professionelt af Pia Hardy. Fantastisk fordeling af fakta og "hands on" erfaring gør stresscoach uddannelsen super relevant og brugbar."

Johanna Søndergaard, Sygeplejerske, Core Management

"Pia har en fin balance mellem den professionelle og personlige tilgang. Det gør kurset nærværende og personligt. Jeg har her været på en rejse med stor personlig udvikling og udbytte rent fagligt."

Maria Sourmpi, fuldmægtig, Udlændingestyrelsen

"Stresscoach uddannelsens indhold er særdeles kompetent præsenteret, og der er en meget fin balance mellem teori og praksis. Underviser Pia Hardy er super dygtig både fagligt og i sin evne til at formidle og have dialog med kursisterne. Er særdeles tilfreds med Fortuna Kurser og Pia Hardy."

Ditte Jacobsen, uddannelsesofficer, Forsvaret

"Der blev i uddannelsesforløbet udvist stor fleksibilitet både i forhold til indhold og tid. Uddannelsen blev formet ud fra deltagernes forudsætninger, behov og ønsker. Der har været en god og åben dialog, det faglige indhold var meget relevant, og der var meget deltager-aktivitet og mulighed for at afprøve det gennemgåede materiale i praksis."

Marlene Lykke Knudsen, HR-Konsulent, Greve Kommune

”Stresscoach uddannelsesforløbet byder på nogle intense og meget berigende undervisningsdage som er en rigtig god blanding af teori og praksis. Jeg var uddannet stressvejleder inden jeg begyndte på kurset, og det har givet mig en bred forståelse for, hvad stress er og hvordan man kan forebygge at stress opstår. Men stresscoach uddannelsesforløbet har bragt mig videre end det. Nu føler jeg mig klar til ikke blot at identificere stress og forebygge at stress opstår, men også til at håndtere stress ved at coache enkeltpersoner og grupper. Pia Hardy er en dygtig og inspirerende underviser. Hun hviler meget i sig selv og har en er derfor også en god rollemodel i forhold til tydeliggøre betydningen af coachens egentilstand forud for en coachingsession. Jeg kan virkelig anbefale uddannelsen som stresscoach hos Pia Hardy." 

Karina Lorentzen, Lægemiddelkonsulent, GSK

"Pia har givet mig en utrolig god gennemgang af stresskilder, stress-signaler og værktøjer til hvordan medarbejdere kan guides igennem, erkende og håndtere deres stress-situation. Således at de kan trives i fremtiden. Tak for en supergod undervisning. Jeg føler mig superklar til at gøre en forskel i mit firma i forhold til trivsel."

Anette Andersen, Pædagog, Skovlunde

"Godt indhold, god underviser, der formår at gøre stoffet spændende og levende. Derudover opstod der en hel unik gruppedynamik deltagere og underviser imellem. God fordeling mellem teori og praksis, gode små fortællinger fra hverdagslivet."

Mia Aaskov, Executive Management Consultant, BusinessGuides, Detaildivisionen

"Et rigtig spændende og givende forløb. Pia er meget nærværende og god til at inddrage relevante eksempler og relatere teori til praksis. Det har alt i alt været et rigtig godt og udviklende forløb."

Camilla Davidsen, pædagog, selvstændig

"Tusind tak til Pia Hardy for hendes evne til at formidle teori og faglighed, så det bliver interessant og underholdende. Jeg vil fremover anbefale hendes kurser til dem jeg kender, som ønsker at tage en stress coachuddannelse. "Jeg har fået stort udbytte af uddannelsen og kan mærke, at min viden om stress vil få stor betydning i mit fremtidige job og også i min egen personlige udvikling."

Neel Olausson, Logistik/Kundeservice, Nordisk Bog Center

"Vi - kursister - og Pia havde det rigtig sjovt og godt sammen. Super fantastisk forløb."

Marianne Sørensen, Jobkonsulent og coach

"En indsigtfuld og berigende uddannelse. Mange tak til underviser Pia Hardy for din måde at være på."

Rikke Irgens, trivselscoach, RIcoaching:

"Tak for et super godt stresscoach uddannelsesforløb. Til at starte med var jeg en anelse bekymret for, om jeg ville føle mig rustet til opgaven, som stresscoach-trivselscoach efter bare 4 måneders uddannelsesforløb. Men det har været 4 intensive måneder, og jeg føler mig absolut klar og kompetent til at starte som stress/trivselscoach. Undervisningsmaterialet var rigtig godt, og jeg vil helt sikkert kunne bruge det til opslag og inspiration fremover. Pia har været meget inspirerende og motiverende i sin rolle som underviser og coachmentor, og jeg vil til enhver tid anbefale uddannelsen som stresscoach-trivselscoach hos Pia Hardy."

Birgit Off, coach, erhvervspsykologisk konsulent & terapeut, Stockholm:

"Jeg er oprigtigt imponeret af det gedigne materiale som Pia Hardy har udarbejdet til sin stresscoach uddannelse og som hun på en galant og pædagogisk måde giver videre til os deltagere. Tusind tak for en meget udviklende og inspirerende uddannelse".

Birthe Berg, sundhedsplejerske

Uddannelsen som stresscoach har været en virkelig god oplevelse. Pia er en fantastisk positiv og engageret underviser. Hver undervisningsgang har været en fornøjelse og meget lærerigt.

Jens Eggers, konsulent, MoneyDoc ApS

Stresscoach uddannelsen har været pengene værd! Hver af de fire moduler i uddannelsen har været enormt lærerigt og inspirerende. Der var en god blanding af teori og praksis hvor deltagerne måtte anvende det lærte med det samme. Jeg har profiteret meget af uddannelsen både som privatperson og som moneycoach. Jeg kan meget varmt anbefale uddannelsen!

Tina Mogensen, Operator/clerk, Greenland Contractors I/S

Jeg kan varmt anbefale stresscoach uddannelsens underviser Pia Hardy. Hun gør  uddannelsen til en personlig oplevelse.