tlf70 70 79 18

facebook linkedin

    

Kursuspriser hos Fortuna Kurser & Coaching

  
Priser for åbne kurser

Du kan se kursuspriser på de enkelte kursusbeskrivelser under: Kursusinfo. Alle priser er eksklusive moms, men inklusive materialer og forplejning. Overnatning på hotel er ikke en del af kursusprisen.
 

Betalingsbetingelser og vilkår

Fakturering af kursusgebyret for åbne kurser sker ca. 4 uger inden kursusstart. Betalingsfristen er 10 dage fra fakturadato. Overskrides betalingsfristen opkræves et gebyr på 100 kr. ekskl. moms + 2 % af fakturabeløbet pr. overskredet måned.

Fortuna Kurser forbeholder sig ret til at aflyse åbne kurser ved mindre end 4 tilmeldte og forbeholder sig ret til at flytte kursusstedet inden for samme by (Aarhus kommune/Storkøbenhavn) indtil 2 dage før kursusstart. Læs mere om betalings- og afbestillingsregler og vilkår her.
 

Priser for særligt tilpassede kurser/firmakurser

Prisen på et særligt tilpasset kursus afhænger af kursets indhold, antallet af deltagere og kursets længde. Ring til os på telefon 70 70 79 18, eller skriv til info@fortunakurser.dk for at få et tilbud på et kursus som er skræddersyet til jeres virksomhed. Læs mere om betalings- og afbestillingsregler og vilkår her.
  

Opbevaring af persondata

Når du tilmelder dig et kursus, skal du bl.a. opgive din mailadresse, firmanavn og eventuelt telefonnummer (virksomhedens eller dit eget mobilnummer). Du samtykker samtidigt til, at vi opbevarer disse data. Dataene anvendes bl.a. til at fremsende faktura, kursusmateriale og kursusbevis. Efter kurset er afholdt, kan du til enhver tid bede om at få slettet disse data. Dette skal ske ved at sende en mail til info@fortunakurser.dk. Du kan læse mere på om vores persondatapolitik her >>