Kurser i konflikthåndtering

Styrk din evne til at løse konflikter

Synes du, at det kan være svært at navigere i konfliktfyldte situationer, og vil du gerne blive bedre til at håndtere og løse konflikter og klager? Så er mulighederne her hos Fortuna Kurser og mig. Jeg hedder Pia Hardy og er din underviser på alle kurserne i konflikthåndtering.

Jeg udbyder flere forskellige typer af kurser i konflikt- og klagehåndtering - alt efter hvor konflikterne opstår, og hvem som er involveret. Det kan fx være konflikter på arbejdspladsen med kolleger, medarbejdere, samarbejdspartnere, borgere, elever og forældre.

Du vil på alle mine kurser i konflikthåndtering få både indsigt og effektive værktøjer til at klare vanskelige og konfliktfyldte situationer. Det gælder både for dig, som selv er part i en konflikt, eller hvis du har brug for at støtte andre i at håndtere konflikter.

Alle kurserne holdes som virksomhedstilpassede kurser, og de fleste af kurserne holdes også som åbne kurser, hvor du kan tilmelde dig individuelt. På de åbne kurser er der højst 8 deltagere, hvilket giver dig mulighed for at arbejde endnu mere specifikt med konfliktcases fra din egen hverdag.

Tjek alle dine muligheder herunder for at få effektive værktøjer og metoder, der løser konflikter.

 

Vanskelige borgere - kunder

Fortuna - konflikthåndtering med borgere og kunder

Efter dette skræddersyede kursus i konflikthåndtering vender du hjem med indsigt og effektive værktøjer til at klare vanskelige situationer og håndtere konflikter med borgere, kunder eller klienter på en effektfuld og tillidsvækkende måde.

Konfliktløsning for ledere

Fortuna Kurser - Konflikthåndtering

Få viden og metoder til at håndtere konflikter og styrke samarbejdet og motivationen på arbejdspladsen. Arbejd med lytning, spørgeteknikker, konfliktdæmpende sprog, følelser ...

Klagehåndtering

Fortuna Coaching kurser

Efter dette skræddersyede kursus i konflikthåndtering vender du hjem med indsigt og effektive værktøjer til at klare vanskelige situationer med borgere, kunder eller klienter på en effektfuld og tillidsvækkende måde.

Konflikthåndtering

Fortuna Kurser - Konflikthåndtering

Lær at håndtere konflikter konstruktivt og succesfuldt. Efter dette kursus i konflikthåndtering vender du hjem med både indsigt og effektive værktøjer til at klare vanskelige situationer og besværlige personer - både i dit professionelle og dit private liv.

Konfliktcoach uddannelse

Fortuna Kurser - Kommunikation

Lær at coache, mægle og facilitere processer med enkeltpersoner og teams med det formål at forebygge, håndtere og opløse konflikter både på arbejdspladsen og i privatlivet. Et intensivt forløb på tre moduler a to dage.

Konflikthåndtering i grupper

Fortuna Kurser - Kommunikation

Intensiv uddannelse i at coache grupper og teams - 3 moduler af to dage. Lær at facilitere samtaler der bruger fortællingernes skabende kraft til at styrke motivationen, samarbejdet, trivslen og effektiviteten i gruppen.

Udtalelser

Kontakt

Fortuna Kurser & Coaching
Fortunfortvej 12 A
2800 Kongens Lyngby
CVR: 16 10 41 40

Tlf.: 70 70 79 18 eller 20 32 32 69
Mail: info@fortunakurser.dk

Tilmeld Nyhedsbrev

Aktiver venligst javascript for at indsende denne formular